אפלייה מינית.

מציג 2 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163399 הגב
      shaiavr
      משתתף

כל הסיפור התחיל בגלל שהיה יום גשום.
      בדרך כלל עד עכשיו הימים היו חמים ונעימים בסך הכל ואם רצית קצת מים היית צריך בסך הכל לגשת לנהר הקרוב ? והיינו מוקפים נהרות אז זה לא הפריע לאף אחד.
      באותה תקופה עדיין לא הייתי נכה. תסלחו לי על ההתבטאות. אולי אתם לא רואים אותי כנכה כי אני זז בסך הכל במהירות מרשימה פחות או יותר אבל כולנו יודעים איך
      אתם הייתם מגיבים אם פתאום היו מחליטים להוריד לכם את הגפיים לא? האמת אני תמיד החזקתי בדעה שכל אלו שתמיד יש להם טענות הם אלו שלא יכולים לשים את
      עצמם במקומו של מישהו אחר. כי בסופו של דבר כל דבר שנעשה צריך להיעשות לפי איזה שהוא הגיון בסיסי כלשהו. לפחות ככה האמנתי בזמני. ותשימו לב שאני לא
      מנסה להוריד מעל עצמי את האשמה, אבל העונש שחטפתי לא היה בשום פנים ואופן בפרופורציה. איזה עונש קיבלו המועדפים עליו? שלחו אותם לעבוד וללדת ילדים.
      ביג דיל, אפשר לחשוב שזה כזה עונש. אבל אני? בלי שום פרופורציה לכלום. פאף! נכה עד סוף כל הדורות.

אז כמו שאמרתי הגשם ירד באותו יום ? אני חושב שניסו בדיוק שדרוג של מערכת ההשקיה. עד אז הנוהג המקובל היה שהמים פשוט עלו מהאדמה בצורה של אדים ?
      היום אני מניח שהיו מתייחסים לזה בתור סוג של ערפל ? ואז איזה שהוא גאון הציע שאם כבר יש כל כך הרבה מקום למעלה בשמים וגם ככה יש שם את כל העננים
      האלה שלא עושים איתם כלום חוץ מלהסתיר את השמש מדי פעם אז הם יכולים לעשות משהו טיפה יותר יעיל לטובת כולם כי לאדמה יש גם ככה הרבה מה לעשות.
      הייתי בשוק כשזה עבר את כל הועדות והתכנון בכזאת מהירות, אבל היי, השמועה האחרונה גרסה שאת רוב העבודה המסובכת לאללה שהייתה לפני כן סגרו בפחות משבוע אחד.

אז כל הגשם הזה תפס אותי בהפתעה. ישבתי מתחת לעץ מספיק גדול וקיללתי את כל הועדות האלו עם השטויות שלהם ? מים מהשמים וכן הלאה, מה הם עוד ימציאו לנו?
      בטח עוד מעט איזה מתחכם אחד יבוא בהצעה של צבע צהוב אחיד לבננות או משהו כזה ? בכלל זה לא קשור לסיפור שלי אני יודע אבל איך זה שבשפת הקודש לא מצאו
      איזה ביטוי נחמד למתחכמים האלו. כמו באנגלית למשל. חבל. נחזור לעניין. ישבתי מתחת לעץ שלי וחיכיתי שיהיה קצת פחות רטוב מסביב, כשפתאום היא הגיעה. היום
      מדברים עליה בהתלהבות כזאת גדולה או שמקללים אותה על כל הצרות ? הקתוליים וכל זה בעיקר ? אבל אני חייב להגיד שהיא היתה ממוצעת. ניתן אפילו לומר האבטיפוס.
      אני יודע שכולם רוצים היום נתונים אבל בחייכם את מי זה מעניין? תיקחו את הגוף והפנים של מי שתרצו ותשימו אותם שם וזה יתאים. זה בדוק שהם אפילו יהיו קשורים
      גנטית אני מבטיח לכם. חי חי חי. אני אפילו לא ראיתי אותה מגיעה עד שהיא הגיעה כמעט אלי ואמרה "יו מה זה כל המים האלה? מי ממציא את השטויות האלה?אפשר לשבת
      לידך בינתיים?" בתקופה ההיא היא הסתובבה די הרבה לבד, אתם בטח מכירים את הסוג האומנותי שמחפש את עצמו , והצמודון שלה שאחר כך גם התחתן איתה
      עדיין היה קצת עצבני מהתקל שגרם לו לאבד איברים בגללה – אבל שאלתי אותו כשישבנו לבד, יום אחרי הסיפור ההוא, מה הוא היה עושה עם כל הצלעות המיותרות האלו גם
      ככה ולא היתה לא באמת תשובה לתת לי. כנראה שזה סתם עצבן אותו.

ישבנו ביחד כל הבוקר ? ידידים, לא בקטע רומנטי או משהו כזה ודיברנו על כל המחדלים האלו וכל הניסויים האלה שעושים כאן ? זה לא נראה לה טבעי כל מה שקורה מסביב
      והיא נורא התעצבנה מזה שועדת תכנון העלתה לדיון את ההצעה להפוך את האגסים מכחולים לירוק צבאי אחיד. "אגס ירוק? זה לא נראה לי טבעי ונכון. מי יאכל את זה? אני אומרת
      לך כל השינויים האלו והמשחקים בסדר הטבעי הם לא בסדר. אני שוקלת אקט של מחאה." אני חושב שהיא רצתה לעשות איזה שהוא דיויד ברין כזה או משהו.

עכשיו תבינו ? כל מה שאני עשיתי כדי לאבד את הידיים והרגליים שלי לא היה כזה סיפור. אני רק אמרתי לה שאני חושב שאם היא עושה איזה שהיא מחאה היא צריכה שיהיו
      עוד משתתפים ותומכים כי אחרת זה יתמסמס. וגם שהיא צריכה לעשות איזה משהוא גדול. לשבור איזה חוק או שניים. לעורר את דעת הקהל. אז היא ישר גייסה את הצמודון
      שלה ? אני הבהרתי מראש שאני מעריך מאוד את מה שהיא עושה אבל אני לא משתתף בזה אלה צופה מהצד. ואז היא הלכה ובתור אקט מחאה שברה את החוק היחיד שהספיקו
      באמת להעביר באותה תקופה. אני לתומי חשבתי שהם ילכו לעשות מונינג או יקשרו את עצמם לפיתוח הניסיוני של הגויאבה או יחרבנו בשביל הראשי מול המשרדים של ההנהלה.
      אבל לא היא היתה חייבת לבוא ולהוכיח שהיא ממש מהפוצים הגדולים האמיתיים הירוקים האלו. אז איף.

ואחר כך כשהיה הבירור בנושא היא פתאום נהייתה סתומה כזאת ואמרה שזה בכלל היה רעיון שלי ושאני אמרתי ? לא הצעתי, פשוט אמרתי, כן? – לה שהיא צריכה לשבור את החוק.
      הייתי בשוק. מכל הענין הזה עוד אני יצאתי הטמבל, כי בגלל שכביכול אני הייתי המוח אז אני יצאתי אשם בכל הסיפור המסריח הזה.
      ואחר כך טוענים שאין אפליה מינית וכל השטויות האלה. אז שיזXXXו כולם כי יש הכי הרבה אפליה בין המינים ואותי זXXXX בתXX רק בגלל שאני נחש.
      ואפילו לא טעמתי מהתפוח ההוא שהיא כל כך הרבה דיברה עליו.

• #187604 הגב
      ???
      משתתף

היי

קראתי ונהנתי. סיפור חמוד נורא.

• #188019 הגב
      volldemort
      משתתף

שי! זה אתה מטרויאן?
      וכמו שאמרתי שם- "סיפור טוב, יש כמה חלקים לא מובנים אבל סך הכל אהבתי"

מציג 2 תגובות משורשרות
מענה ל־אפלייה מינית.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: