אסיפה כזה כאילו

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אסיפה כזה כאילו

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162113 הגב
      חגית
      משתתף

יכול להיות שפיספסתי משהו בלו"ז כי התוכניה עמוסה עד מאד אבל עד כמה שבדקתי אז נכון להיום, האסיפה הכללית לא מופיעה בלו"ז.
      אם מחפשים אותה טוב (דרך אירועי חינם לדוגמה) מוצאים שהיא ביום רביעי ב 16:00.
      הבעיה היא שיש אנשים שלא יטרחו לחפש אותה, יזמינו כרטיסים בהתאם לימים רביעי-חמישי ואז יתבאסו…

מעניין לעניין באותו עניין – נושאים לאסיפה הכללית.
      אז אני אישית אשמח לדון בנושא שאולי הוא מאד טעון אבל בכל זאת – אייקון.
      אייקון גדל בצורה מטורפת משנה לשנה. החל משנה שעברה הוא גם כולל פסטיבל קולנוע. אז אין לי שום דבר נגד פסטיבלי קולנוע, להיפך, אם רוצים להפוך את אייקון בעיקר לפסטיבל כזה אני אישית מאד אשמח, הבעיה היא שבמצב הנוכחי אנחנו מנסים להתחרות בעצמנו על הקהל שלנו – עם לפחות 7 אירועים במקביל (לא כולל סדנאות ואירועי חוצות) ואורחי כבוד (גם אם לא משלמים על הטיסה של כולם, על מתנות וארוחות ואולי גם סיורים צריך לשלם?) אני מרגישה שבמקום פסטיבל יש לנו קרנבל.
      אני יודעת שהאגודה לא יכולה להחליט לבד על גורלו של אייקון אבל זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לעצור רגע ולהסתכל מה קורה כאן. המתנדבים שלנו "נטחנים" בעבודה קשה כי משנה לשנה הדרישות רק עולות ואז אין כוח לכנסים אחרים או בכלל להפיק אירועים אחרים כי כולם במנוחה מאייקון ותכף יתחילו לעבוד על האייקון הבא.

שני עניינים אחרים לאסיפה הם מערך הסברה ומערך חסויות. גרומיט כבר הזכיר בפתיל את עניין צוות חסויות – אם יהיה זמן אני אשמח אם יוקדשו כמה דקות למציאת אנשים טובים שיעזרו בצוות שכזה.
      כנ"ל לגבי מערך הסברה, שלדעתי צריך לכלול את דובר האגודה ואת היחצ"ן. זאת הזדמנות טובה לאנשים להתנדב לשני התפקידים האלה. תאמינו לי שכדאי לכם – זה נראה נהדר בקורות החיים :)

• #174423 הגב
      גרומיט
      משתתף

לפני יומיים שלושה עדיין ראיתי את האסיפה הכללית ביום חמישי בארבע, לפני ארוע העשור של האגודה. מה השתנה? מתי בסוף האספה הכללית?

הסברה וחסויות הם בהחלט שני נושאים שצריכים לעלות באספה. אלה שתיים מנקודות התורפה הקבועות והגדולות ביותר שלנו, ועד כה לא מצאנו להן פתרון משביע רצון. או פתרון כלשהו.
      אייקון, לעומת זאת, לא. זה נושא שצריך לדון בו, אבל הנסיון מלמד שדיון על זה באסיפה הכללית לא יפיק שום דבר פרט להרבה מלל ואמוציות (באמת. הענין הזה עולה בווריאציה זו או אחרת כמעט בכל אסיפה כללית בשנים האחרונות). מי שבאמת צריכים לחשוב על זה לעומק הם חברי הועד שייבחר, ואת הדיון הפומבי בנושא ניתן לפתח דוקא כאן, באתר האגודה.

• #174426 הגב
      חגית
      משתתף

רק שהועד החדש לא ישכח לטפל בזה.
      אבל את קרתגו עדיין צריך להרחיב!

• #174428 הגב
      גרומיט
      משתתף

n/t

• #174430 הגב
      Boojie
      משתתף

n/t

• #174432 הגב
      גל
      משתתף

נראה לי שאת תזכרי את זה…

• #174434 הגב
      חגית
      משתתף

אל יתהולל חוגר כמפתח
      או במלים אחרות – יש עוד יומיים וקצת למועמדים אחרונים להצטרף. אז לא היה נראה לי ראוי להתייחס לבחירות כאל עניין סגור.
      חוצמזה, ברור הרי שמועמדים שוכחים את כל מה שהם דיברו עליו והבטיחו לבוחרים שלהם רגע אחרי שהם נבחרים:)
      בשביל זה אנחנו צריכים אנשים טובים בועדת ביקורת – כאלה שגם יודעים איך הדברים מתנהלים וגם יודעים לנדנד כשצריך (רמז, רמז).

• #183233 הגב
      חגית
      משתתף

n/t

• #183235 הגב
      ???
      משתתף

n/t

• #183238 הגב
      רז
      משתתף

אבל זה נושא לדיון אחרי הפסטיבל הנוכחי.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #183235 in אסיפה כזה כאילו

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול