אני רוצה להתריע על בזבוז כספי האגודה.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אני רוצה להתריע על בזבוז כספי האגודה.

מציג 3 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161832 הגב
      שלמקו
      משתתף

קיבלתי היום בדואר מכתב מהאגודה, כולל המכתב החודשי ותזכורת לחידוש חברות.

לא שאני מתלונן על תשומת הלב, אבל את שני אלו קיבלתי גם בדוא"ל. חבל על הכפילות.

(באופן אישי, גם חבל על התזכורת לחידוש המנוי, אני מחדש אותו בכל אייקון אוטומטית, אבל זה כבר יותר מדי פרטני).

• #173393 הגב
      Boojie
      משתתף

ולהסב את תשומת לבו? בעקרון, ככל הידוע לי, מי שמקבל מכתב באימייל לא מקבל אותו בדואר רגיל, אז זאת בטח היתה טעות.

• #173394 הגב
      גרומיט
      משתתף

תזכורות לחידוש חברות אני מקפיד לשלוח גם בדואר רגיל, ומצרף להן גם טופס הרשמה (במייל ניתן לצרף אותו רק כקישור או קובץ ולסמוך על זה שאנשים יטרחו להדפיס אותו בעצמם). אם אני כבר שולח תזכורת לחידוש חברות, אני מצרף אליה גם את המכתב החודשי האחרון – זה בטח לא יכול להזיק.

לא רק זה, אם שלמקו (או כל אדם אחר) לא יחדש חברות בחודש הנוכחי, אבזבז את כספי האגודה גם בחודש הבא ואשלח לו תזכורת נוספת גם במייל וגם בדואר רגיל.

שיטת ההרשמה של האגודה מסורבלת למדי, בעיקר עבור מי שלא מחדשים חברות בכנסים אלא מתישהו לאורך השנה – הנרשמים נדרשים לפעולה אקטיבית של משלוח טפסים וצ'ק בדואר, ורבים נמנעים מזה פשוט בגלל עצלות. אין מנוס מלנדנד בכל דרך אפשרית, גם אם זה עולה לאגודה עוד כמה שקלים. ההוצאה הזאת מחזירה את עצמה.

• #173395 הגב
      ???
      משתתף
מציג 3 תגובות משורשרות
מענה ל־אני רוצה להתריע על בזבוז כספי האגודה.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: