אם החיטה- מומלץ בחום ואהבה ממבט ראשון

ללא כותרת ללא כותרת הקליקה אם החיטה- מומלץ בחום ואהבה ממבט ראשון

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162968 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

עוד באייקון חשדתי שלפני ספר מזן אחר, נדיר, שקט, רגוע ומלא בטחון עצמי.
      כריכה בצבע חום כהה ואותיות זהב עושות לי שמח.
      התחלתי וסיימתי היום לקרוא את הספר.
      אני לא מוצאת סיבה טובה לספק ספויילרים או סיפורי תוכן. רק רציתי להסביר לכל מי שמוכן לשמוע שאת הספר הזה צריך לרכוש, לקנות במתנה לחברים אהובים- שיהיה על מה לדבר אחר כך, לתת מתנה להורים, ולפנות מקום של כבוד ליד שאר הקלאסיקות שמשביחות עם הזמן.
      אני בטוחה שאם הייתי קוראת את הספר הזה לפני חמש שנים הייתי נהנית ממנו מאוד שוב היום ומסיבות אחרות לגמרי.
      אני בטוחה שכאשר אקרא אותו שוב כל כמה שנים אני אמצא בו שוב ושוב הדים מעניינים אחרים להרהר בהם עד הקריאה הבאה.
      כבר שנים אני מחפשת ספרות מקור בעברית שכיף להתרפק עליה במקום לתרגם אוטומטית חזרה לאנגלית.
      כבר שנים שאני מחפשת ספרות כחול לבן שיש לה משהו אמיתי לספר ולא מכילה רק נסיונות להעתיק מה שעשו כבר עשרות פעמים באנגלית או נסיונות להתמודד עם ההסטוריה היהודית על כל 4 קילו שנותיה.

כיוון שמצאתי את הספר הזה עונה על בדיוק מה שכן חיפשתי, באדיבותו של כלבלב הפלסטלינה מתעב הגבינה, וכיוון שזה מאורע כל כך נדיר מצאתי לנכון להלל ולשבח את האוצר החדש בחיי ולהמליץ בפה מלא. ספר מצויין להתכרבלות מהורהרת של חורף.

-קרן

• #183598 הגב
      sivan_k
      משתתף

חזרתי ממילואים, הלכתי לבקר חברה דוסה שלי. היא התחילה ללמוד לפסיכו באטרף, אז חשבתי להרים לה ספר. לפתע עייני נחו על הדבר הזה, וזכרתי את מה שכתבת אז התחלתי לקרוא.
      זה חטא לגנוב מדתיים? בעיקר עם זה ספר?

תודה קרן!

• #183600 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

הום..מממם … אני אשמור על זכות השתיקה כי להיות קול המצפון של אנשים אחרים זה מאוד לא בריא… למצפון. שלהם. כשהוא יחזור לפעול לבד ויראה את הבלגן שהשארתי.
      את תמיד יכולה להחזיר לה אותו, מתישהו… כן כן.

• #183601 הגב
      ???
      משתתף

התוכן הוקרב לקת'ולהו לטובת החרבת קרתגו.אין טעם לחפש אותו.

• #183613 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

ל"ת

• #184015 הגב
      ???
      משתתף

מסכימה עם כל מילה ! אחד הספרים הטובים שקראתי, עולה ברמתו על מרבית הספרים היוצאים לאור אצלנו, למרות שאיננו כלול ברשימת רבי המכר.

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־אם החיטה- מומלץ בחום ואהבה ממבט ראשון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: