אירוע חנוכה 2002 יוצא לדרך – פרטים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אירוע חנוכה 2002 יוצא לדרך – פרטים

מציג 30 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161414 הגב

בלילה שבין החמישי לשישי לחודש דצמבר (במהלך חג החנוכה) יערך ברחובות אירוע חגיגי לקהילת החובבים, שמאורגן ע"י התא הרחובותי (SFiR), התא החיפאי והבאר. .

האירוע יכלול: מכירת רווקים, סטנד-אפ שיבוצע ע"י חובבים (ייתכן גם משחק של "של מי השורה הזאת"), משחקי תפקידים (ההרשמה לכל שלושת האירועים האלה עדיין פתוחה), ובנוסף גם לארפ (פרטים בהמשך), הקרנות של סדרות וסרטים (התוכן עדיין איננו נסגר), הרצאות, פילקינג, ודברים אחרים.

עכשיו לחלק האחר של ההודעה הזאת. מכיוון שעדיין יש "סלוטים" פתוחים מבחינת תוכן בלוח הזמנים של האירוע, וההקרנות עדיין לא נקבעו באופן סופי, אנחנו פונים אליכם בשאלה – מה בדיוק הייתם רוצים לראות באירוע הזה?

תגובות יתקבלו בברכה.

מקווים לפגוש אתכם באירוע חנוכה 2002,
      ספי"ר, התא החיפאי, והבאר.

נ.ב. כותב ההודעה הזאת הוסמך רשמית לבצע הודעה זו.

• #169849 הגב
      ארז
      משתתף

הוסמך רשמית ע"י מי?

לי לא ידוע דבר על כך.

• #169850 הגב

don't shoot the messenger…

תפקידי כאן היה להעביר את ההודעה, בשביל פרטים צור קשר עם אור ביאליק.

• #169851 הגב
      יעל
      משתתף

יצירה נפלאה… אופס, לא מד"ב.

• #169852 הגב
      ארז
      משתתף

הוסמכת רשמית כשליח. ברכותי על המינוי המכובד.
      מסתבר שגם יש קצר בין השליח לשולחו.

אבקש שבפעם הבאה לא להשתמש בשליחים. ייכבד נא אותו אור ביאליק וישאיר הודעה בעצמו, אז אולי ההודעות יהיו יותר מדוייקות.

ולעניין – האגודה לא תתמוך באירועים שמתבצעים ללא תיאום.

בהצלחה.

• #169853 הגב
      Boojie
      משתתף

כשאנשים באים ומריצים משהו, אפילו אם יש איזשהו כשל בתיאום עם האגודה, לא צריך להתנהג בכזו עוינות. אפשר להגיב בצורה שלא תגרום לאנשים להרגיש שאוי ואבוי להם אם הם מעיזים לדרוך לך בטריטוריה.
      מה בדיוק אתה מנסה לשדר כאן? חשבת על זה לפני שכתבת? כי מה שיוצא ממה שכתבת הוא *מאד* לא נעים. זה לא איך ש*אני* הייתי רוצה לראות את האגודה מיוצגת בפני הציבור. היא יוצאת ככה בתור מוסד עוין, ולדעתי זה הדבר האחרון שהיא צריכה לשדר.

• #169854 הגב
      ארז
      משתתף

אדם שלא מודע לכל הפרטים הנוגעים לעניין מסויים, עדיף שידבר מה שפחות.
      ואין לי כוונה לפתוח ויכוח איתך בנושא.

• #169855 הגב
      אמבר
      משתתף

וכל הכבוד למי שיוזם וכו'.

אבל מה לעשות, האגודה לא יודעת מזה כלום, לכן אי אפשר לומר שהאירוע הוא בתמיכת האגודה.

• #169856 הגב
      עופר 1
      משתתף

אם ישנו סרט רציני ו/או טוב שדומה בנושאו ל"Guardians of the Flame" של Joel Rosenberg הוא מועמד טבעי לכזו הקרנה.ועוד שאלה – האם תאורגן לינה לאנשים שאינם גרים ברחובות, ואם לא- עד מתי האירוע?

• #169857 הגב
      גל
      משתתף

כך שלא נראה לי שיהיו תיאומי לינה (אבל אתה מוזמן לתפוס תנומה על כסא נוח…).

• #169858 הגב
      ???
      משתתף

המימד שלי?
      או בכלל מכתב חודשי..?
      מאיפה אתם שולחים את המכתבים?

• #169859 הגב
      גל
      משתתף

אם לא החלפת כתובת, המכתב אמור היה להגיע אליך.
      לא הגיע – נשלח לך חדש.
      לגבי מימד – אין לי את הרשימות אז אני לא יודע אם רשום שלקחת מימד או לא, אבל אם לא, מותר לשאול מדוע?
      הרי אחת הסיבות לחלוקת מימדים בכנסים זה לחסוך לנו את דמי המשלוח.
      מאותה סיבה, אגב, אנחנו מציעים עכשיו לקבל את המכתב החודשי בדואר אלקטרוני (פחות מ-10 אנשים נרשמו בינתיים, למה?)
      (להרשמה, אגב, שלחו דואל ל- isfsff@hotmail.com בצירוף שם ומספר חבר.)

אז, אורי, שלח לי דואל אם אתה רוצה שנשלח לך שוב את המכתב החודשי (אין בו שום דבר שלא כתוב באתר, למען האמת) ומימד.
      בדואל, אגב, שלח לי את כתובתך, כדי שאוודא שזו הכתובת המופיעה אצלינו.

• #169860 הגב
      יעל
      משתתף

אני מימד כבר קיבלתי כמובן, אבל המכתב לא הגיע.

• #169862 הגב
      ???
      משתתף

מכיוון שלא רציתי. מספיק טוב?

למה פחות מעשרה נרשמו למכתב דרך הדוא"ל, אני לא יודע. אני רק יודע למה אני לא נרשמתי.
      והכתובת שלי לא השתנתה.
      אחכה עוד כמה ימים, ואם לא יגיע, אשלח המייל.

• #169863 הגב
      Boojie
      משתתף

זה הפורום של האגודה. מבחינת האנשים שמבקרים פה, הוא מייצג את האגודה. נכנס אדם, רואה דבר כזה, ישר מקבל את התחושה שהאגודה עויינת כלפי יוזמות חיצוניות, כי *גם הוא*, בדיוק כמוני, לא מכיר את כל הפרטים.
      אז תעזוב את הפרטים. הם לא חשובים. תחשוב איך זה נראה לאנשים מבחוץ. תחשוב איך זה נראה לכל שאר המבקרים בפורום, אלה שלא שייכים למארגני אירוע חנוכה. זה מה שאמור לעניין אותך. לא?

• #169864 הגב
      סידהרתא
      משתתף

שאנשים יחשבו בשש בבוקר שהנגינה שלי בגיטרה סבירה, אבל לא נראה לי שאני עד כדי כך סדיסט.

• #169865 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #169867 הגב
      סידהרתא
      משתתף

זייפן לא יודע כשהוא מזייף, שזו בעצם הבעייה.

אלא אם כן התכוונת לתגובה הנזעמת של האנשים בסביבה, ושימי לב שעוד לא הזכרתי את יכולות השירה המופלאות שלי.

• #169868 הגב
      אהרון
      משתתף

לא ייתכן שכל אחד יארגן ארוע ויכריז, בלי כל תאום, שזה "בתמיכת האגודה".
      מצד שני, האגודה הרי אמורה לתמוך בכל פעילות שמקדמת את מטרותיה. לכן ניסוח התגובה של ארז הוא אכן בלתי מוצלח ביותר, ועלול להזיק.

• #169869 הגב
      Boojie
      משתתף

אפשר לנזוף באנשים באימייל. אבל ניסוח תגובה כמו שארז ניסח אותה מעל דפי הפורום יכול ליצור רושם מאד לא טוב בקרב המבקרים המזדמנים, בכלל בלי קשר לשאלה אם הוא צודק או לא.

• #169870 הגב
      עופר 1
      משתתף
    • #169871 הגב
      עופר 1
      משתתף

מה הדרך המומלצת להגיע למיקום האירוע מהקריה(אני מתכנן להגיע ישירות מהצבא)

• #169872 הגב
      NY
      משתתף

והאם ידאגו המארגנים לאמצעי הגנה על אזניהם של המשתתפים?…

• #169873 הגב
      יעל
      משתתף

אני יכולה להחזיר את הצלצול הקודם לטלפון שלו. ובלי להזכיר שמות, אני רק ארמוז שמישהו שלח לו את התימה של מפגשים מהסוג השלישי בסולם פה מג'ור כשהוא שוכח שאנשים שלא יודעים תווים לא יבינו מה זה הסימן המוזר עם הבטן הקטנה ליד המפתח סול…

(וככה זה גם נשמע…)

• #169876 הגב

הדרך הכי מומלצת היא לקחת מעזריאלי רכבת לכיוון דרום ולרדת בתחנה של רחובות, ומשם לא צריכה להיות בעיה לקחת אוטובוס לתחנה המרכזית של רחובות, שהיא גם הקניון. משם כנראה ביום האירוע יהיה איסוף, או שניתן יהיה לקחת אוטובוס נוסף. (פרטים על שתי אפשרויות אלו יימסרו בהמשך)

• #169877 הגב
      NY
      משתתף

על זה באמת לא חשבתי. BAD שלמקו! BAD!

• #169879 הגב
      אילה
      משתתף

הגיע הזמן לשים קצת פארסקייפ בכנסים האלה, במיוחד עכשיו אחרי כל המהומה שהתעוררה עקב ביטולה הבלתי הגיוני והמאבק שעדיין נמשך כדי להצילה.

• #169887 הגב
      Kipod
      משתתף

לבקשת מארגני האירוע, הוסרה שורה מסויימת מההודעה לעיל. נא לא להבהל אם לא תמצאו מה לנגח הפעם.

• #169889 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #169897 הגב
      שלמקו
      משתתף

*אתה* זה ששלחת את התווים, אחרי שאמרתי שאין לי מושג בתווים… אז הכנסתי. בוודאי שזה יצר צרימה. אבל לי לא היה ממש אכפת.

ואם יעייפו אותי כמו שצריך בתחרות "של מי מכונת הזמן הזאת", לא תשמעו ציוץ דיסהרמוני ממני.

• #170204 הגב
      עופר 1
      משתתף

מה קורה- האם האירוע מתקיים, לא מתקיים ואיפה אני משיג פרטים?

מציג 30 תגובות משורשרות
מענה ל־אירוע חנוכה 2002 יוצא לדרך – פרטים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: