אירוע הדואר: דרוש סיוע סרטים/כתיבה. דחוף

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אירוע הדואר: דרוש סיוע סרטים/כתיבה. דחוף

מציג 13 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160728 הגב
      צור 1
      משתתף

כאמור בפתיל למטה, יקיים הדואר אירוע בולי מד"ב לילדים ונוער ב- 9 למרץ.
      לאחר דיונים עם אחראית האירוע בדואר ובמוזיאון ישראל, הגענו לנוסחה הבאה:

-א. האגודה תספק פרקי סדרות להקרנה. הם חשבו על רובוטריקים, אך לאור הידע והקסטות שיש לאנשים בבית, אנא העבירו אלי הצעות נוספות, רציניות יותר (יg פורס ? החתולים הסמוראים? קומיקס שמערב בעיקר רובוטים? דינוזאורים יורים, עפים או מדביי"ם?)
      – מגבלות:
      1. החומר צריך להתאים לגילאי 5-12.
      2. לפחות כיתוביות בעברית, אם לא דיבוב מלא. (אני יודע שאתם מעדיפים את הגרסא היפנית בשפת המקור. מצטער, אבל בכל זאת מדובר בילדים…)
      3. מסגרת הזמן – שעתיים.

ב. מצאנו מרצה שיכול לרתק ילדים בגיל הזה. הכוון הוא הרצאה/סיפור על ספרות מד"ב ופנטסיה לילדים (נארנייה, ההוביט, ארץ ים, טרן). הבעייה שהוא מכיר את ההוביט בע"פ, וזהו.
      מישהו מכם יכול לכתוב על סדרה אחת או יותר מהנ"ל, בצורה שתתאים לגילאים האלה? צריך לפרט את העלילה בצורה חיה ולא "יבשה", ולהתאים אותה לקהל: אפשר לפרט מושגי מפתח ולהרחיב עליהם. הכל פתוח כיד הדמיון.

נא להעביר תגובות בדוא"ל בהקדם האפשרי.

• #164860 הגב
      א.פ.
      משתתף

האם g פורס זו הסדרה ששודרה לפני כעשור בערוץ 1 תחת השם "כוח על"?
      ודרך אגב, אם האירוע הוא גם לפנטזיה ולא רק למד"ב, אפשר להשתמש בארכיון
      של ערוץ 1: הסדרה נרניה שודרה שם פעם.

• #164861 הגב
      איה
      משתתף

הגנוב "מלחמת הכוכבים"
      או שרק אני קראתי לזה כך בתור ילדה :-)

• #164862 הגב
      שלמקו
      משתתף

זאתי קלאסיקה של פנטסיה. הרבה אנשים (והחתום מעלה בהם) היו מאד שמחים אם החינוכית הייתה משדרת את הסדרה שוב, ולחשוף אותה לדור הפוסט-פאוור-ריינגרס תהיה ממש מצווה.

• #164863 הגב
      ???
      משתתף

גם ג'י פורס וגם חלוצי החלל (starblazers) הם סדרות נהדרות ושוות הקרנה. השאלה – למי יש פרק מוקלט עם דיבוב/כתוביות בעברית?

• #164865 הגב
      ???
      משתתף

שני הסדרות הללו שודרו בארץ די מזמן, חלוצי החלל בסביבות 82 , והרבוטריקים בתקופה מאוחרת יותר (סביבות 87 ) , מי שיש לו הקלטות (לפחות מהרובוטריקים),מהארץ בלבד יש לו אם הכתוביות, ככל הידוע לי לא ניתן לרכוש קלטות מתורגמות בארץ של הסדרות הנ"ל.
      כל פרק שיש קנוי מחו"ל הוא ללא כתוביות.

נקודה אופטימית אחת , באנגליה יצא החלק הראשון של חלוצי החלל ב DVD ,יתכן שיש לו גם אפשרות לכתוביות בעברית (אפשר לשלוח איימיל לבלקסטאר, הם נורא עוזרים במידע).

באם (מה שלא ניראה לי ) יורד האילוץ הזה של תרגום, אין בעיה להשיג שום סדרה (גם לא את ג'י-פורס).

חשבתם אולי להקרין איזה פרק כפול של סטאר טרק או סדרת טלוויזה ? , או אפילו את מלחמת הכוכבים (סטאר וורס – אחד הסרטים ) ?

ילדים גם יכולים להנות מסרט מד"ב גם אם הוא לא מצוייר.

• #164867 הגב
      calanya
      משתתף

תגידו, שידרו פעם את Robotech עם תרגום לעברית?

• #164869 הגב
      O'Lucifer
      משתתף

חפני שנתיי-שלוש בערוץ 11 בימי שבת בצהריים (11:00 ליתר דיוק)
      למה?

• #164870 הגב
      O'Lucifer
      משתתף

לפני שנתיים-שלוש, ולא מה שנאמר קודם… גרררררררררררר!

• #164871 הגב
      ???
      משתתף

הסדרה כלשעצמה לא מהותית, כל זמן שהיא עומדת בקריטריונים: רובוטים, דיבוב/התאמה לילדים.
      כרגע, יש שלושה פרקים ראשונים של הרובוטריקים. הייתי שמח לשדר שלוש-ארבע סדרות, פרק נבחר מכל סדרה.
      עוד פתרון נהדר יהיה החתולים הסמוראים, מדובב. סדרה דגולה ביותר שגם אני אישית הייתי שמח להחזיק על המדף, ושודרה בדיבוב נהדר (של אברי גלעד ושות', אם אני זוכר נכון).
      לכל חובבי הסדרות – נא לנבור במדפים…

• #164872 הגב
      גל
      משתתף

אני חושב שיש לי פרק או שניים של הסדרה 
      דינוזאורים מבית היוצר של גים הנסון
      אנגלית על תרגום עברי
      אמנם לא מדב אבל  האם יש קונים?

• #164875 הגב
      ???
      משתתף

לא יודע בדיוק מה קשר של זה למד"ב (בערך כמו צבי הנינג'ה) אבל יש פה ושם קלטות למכירה של זה בעברית, ראיתי בבלוקבאסטר אפילו.

• #164884 הגב
      ???
      משתתף

בחייך, הם עפים ממשגרים, יש כל מיני רשעים מכניים, וכל מי שטוען שסרט מד"ב לא קשור לפיצה – שיעמוד מול בוג'י!!!

• #174276 הגב
      ???
      משתתף
מציג 13 תגובות משורשרות
מענה ל־אירוע הדואר: דרוש סיוע סרטים/כתיבה. דחוף

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: