איקון

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160942 הגב
      הייזל
      משתתף

רציתי לדעת (ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאול) איך אני משיגה פוסטרים ופליירים של אייקון הקרב ובא? יש לי כמה מקומות לפזר אותם.
      אנא צרו איתי קשר בדואל.

• #165936 הגב
      רני
      משתתף

אני מניח שאני , כאחראי על יחסי הציבור של "אייקון" האדם הרללונטי לענות על שאלתך. אז ככה: הפוסטרים עדיין לא מוכנים אבל לכשיהיו אדאג להודיעך דבר. יש כבר פלייר שמסתובב במספר מקומות ואם את (או כל אחד אחר) רוצה לחלק, אנא פנו אלי למייל (ranigraff@yahoo.com) ותיענו בשמחה גדולה.
      רני.

• #165938 הגב
      Boojie
      משתתף

כך שכל אדם יוכל להדפיס ולתלות בבית ספרו, אוניברסיטתו, מקום עבודתו, בסיס הצבא שלו, או כל מקום אחר שהוא מסתובב בו?

• #165939 הגב
      רני
      משתתף

בוודאי! רעיון נפלא! האם יש דרך לצרף attachment להודעות בפורום? אם לא פנו אלי למייל ואשתדל לשלוח לכם מיידית את הקובץ הרלוונטי להדפסה ביתית (בפורמט jpg(

• #165940 הגב
      NY
      משתתף

שלח לי את הקבצים, ואני אדאג להעלות אותם לאתר איקון, משם יוכלו כולם לקחתם.

• #165941 הגב
      רני
      משתתף

בשלב זה קובץ אחד בלבד לפלייר שחור לבן (יש גם גרסה צבעונית) והקבצים כבר בדרך. אנא הוסף הודעה לעץ עם הלינק הרללונטי לכשתציב אותם באתר "אייקון". תודה, רני

• #165947 הגב
      אמבר
      משתתף

כאשר הפוסטרים והפליירים של אייקון יהיו מודפסים, הם יחולקו לכל מי שמוכן להתנדב למטרה זו שידאג לתלות, להפיץ ולפרסם אותם במקומות הרלוונטיים. ואז נשמח להעזר בשירותיהם הטובים של מי שיהיה מוכן להתנדב לעשות זאת.

אם מישהו צריך * עכשיו * פליירים לאירוע ספציפי, ולא יכול לחכות לגירסה הסופית והמודפסת – שישלח לי דואל

• #165948 הגב
      אמבר
      משתתף

עקרונית, כל מי שרוצה להפיץ פוסטרים ופליירים מוזמן לפנות אלי לדואל. אני אדאג שהוא יקבל אותם כאשר הם יהיו מוכנים.

אם יש לך אירוע קרוב שאת רוצה לשים בו פליירים – תשלחי לי דואל.

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־איקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: