איך שולחים סיפור ?[[ל"ת]]

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים איך שולחים סיפור ?[[ל"ת]]

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162393 הגב
      אשר
      משתתף
    • #178470 הגב
      Boojie
      משתתף

שלב ראשון: הפורום לפניך. נכנסת אליו, ראית לנגד עיניך כיתוב מהבהב בצבעים עליזים "כללי הפורום". כאדם שרוצה לפרסם בפורום על פי הכללים, ישר הקלקת עליו וקראת את הכללים. נכון?
      שלב שני: הפורום לפניך. ראית שיש בו כל מיני סיפורים של כל מיני אנשים, שמופיעים בהודעות הפורום. כאדם שרוצה לפרסם בפורום, ישר הקלקת על כותרות הסיפורים וקראת אותם ואת התגובות עליהם, ולו גם לראות מה הסגנון המקובל פה ואיך מתנהלים פה העניינים. נכון?
      שלב שלישי: הפורום עדיין לפניך. כרגע פרסמת בו הודעה, כך שאתה יודע איך מפרסמים הודעות. אם תסלח לי שאני שואלת, מה בדיוק חסר לך *עוד*? אישור רשמי? אז הנה, נתון לך אישור רשמי:

*אני, Boojie, כמנהלת הפורום, מאשרת לך בזאת רשמית לפרסם פה סיפור, על פי הכללים הכתובים בכללי הפורום ועל פי הדוגמה שניתן לראות מסיפורים קודמים שפורסמו פה בפורום, ובאותו אופן שבו פרסמת את ההודעה שלעיל.
      אישור זה הינו אישי ואינו ניתן להעברה.*

הנה, אני בטוחה שזה פתר את כל הבעיות. בהצלחה.

• #178472 הגב
      נחשו מי
      משתתף
    • #178473 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #178475 הגב
      נחשו מי
      משתתף
    • #178476 הגב
      שלמקו
      משתתף

אם כי הפואנטה נהדרת. הבעייה היחידה היא שהפואנטה היא תלויית-פורמט, והסיפור הזה חסר הגיון מוחלט אם מעבירים אותו למימד העשירי, למשל (אם כי אני חושב שבמימד יש גרסא מוקדמת יותר של הסיפור הזה).

• #178479 הגב
      ננסק
      משתתף

אהבתי במיוחד את ניסוח השאלה- כולל מאוד (כיצד יוצר האדם את הקשר בין הכתיבה שלו לקוראיו? איך שולחים סיפור?) ועם זאת ענייני (ארר, סליחה, אנשים? איך שולחים לפה סיפור?). מאחר ואין הסבר נוסף, הפירוש תלוי בקורא, וכך יוצר חווית קריאה רב גוונית. ;)

• #178501 הגב
      Preacher
      משתתף

מספיק "איך"

• #178503 הגב
      NY
      משתתף

הניסוח הנכון והענייני הוא:

.

• #178507 הגב
      ???
      משתתף

?

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־איך שולחים סיפור ?[[ל"ת]]

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: