איך עושית תעמולה ואיך לא.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה איך עושית תעמולה ואיך לא.

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160690 הגב
      ???
      משתתף

שלומות ואהבה לכולם.

לפני הכל הייתי רוצה להביע את אהבתי הנצחית לYES וערוציהם המדהימים. אני ביומיים התאהבתי בפארסקייפ וראיתי תוכנית מ-ד-ה-י-מ-ה בערוץ היסטוריה על מדע בדיוני. יחי הלוויין.

ועכשיו לסיבה שאני כותבת פוסט זה ותסלחו לי אם אני מרירה במעט. פשוט נפגעתי עמוקות והצורה בה מתנהגים אנשים…
      ציפורים קטנות לחשו לי, שלא הכל יפה בממלכת האגודה, ושאנשים אלו ואחרים מפיצים דואלים אלו ואחרים העוסקים בהסטה נגדי בעיקר, ונגד מועמדותי לועד. כהתחלה, זה די מעציב אותי שכותב אותו דואל הרגיש שעליו לעשות זאת בסתר ולא לפרסם את דעתו בפורום פומבי. האם עשה זאת כי ידע שמה שהוא עשה אינו צודק?

נאמר לי שהוא כתב משהו בסגנון "אילנה אינה יכולה לתפקד בתפקיד…" או משהו כזה. אני לא באה להצטדק פה. ההפך הוא נכון. אבל איך הוא יכול להחליט את זה על סמך דברים שהוא שמע יד שניה במקרה הטוב?! אני לא זו שהראתי יוזמה בכדי להבחר לועד כי ויתרתי על התקווה להצלת המד"ב ברמה ארצית ופרשתי למועדון קטן שהקמתי בכדי לתת תיקווה לאלו שעדיין רוצים. באו אלי וביקשו שאציג את מועמדותי אבל עכשיו אני כבר באמת לא יודעת אם אני רוצה.
      אם כל כך רצית, אדון יקר, יכולת לבקש ממני להסיר מועמדות ולפרט בפני את הסיבות ואולי לשמוע את הצד שלי אבל למה שתעשה את זה אם לשלוח תעמולה נגדית לדואל של אנשים שככל אינם מכירים אותי זו דרך קלה יותר?!
      המטרה שלי בסוף היום היא לעשות מועדון (לא משנה איזה מועדון) לטוב יותר לחבריו. יש לי מספיק ניסיון ניהולי להוכיח את זה. זה שבכנס אייקון 99 רבתי עם אהובת האגודה לי עדן, לא אומר שכל חטאי העולם שכובים על כתפיי. אז אם יש למישהו טענות, או שאלות, אני כאן. יש לי עוד יומיים להחליט אם אני רוצה להגיע לבחירות באותו יום, או לא. אני עדיין מתלבטת, למרות התמיכה שקיבלתי מרבים וטובים. אשמח לקבל תגובות גם בפורום וגם באימייל ואפילו בטלפון.

כל אהבתי,
      אילנה. נ.

• #164647 הגב
      Boojie
      משתתף

כאן.

• #164648 הגב
      ???
      משתתף

קראתי והגבתי.

–אילנה.

• #164649 הגב
      נחום
      משתתף

אם בן אדם מותקף בגלל הצגת מועמדות לבחירות ומישהו "מבקש" ממנו, לא להגן על עצמו, זה דבר מכוער מאד.
      אני אף פעם לא הייתי פוליטיקל קורקט ואולי ההתערבות שלי יכולה להזיק לי בבחירות, אבל הדמוקרטיה וזכות הדיבור חשובה לי יותר מכל בחירות.
      לדעתי זכותה של אילנה להגן על עצמה בכל הפורומים כולל פה.

• #164654 הגב
      Boojie
      משתתף

בפורום של יואל, מכיוון שאין שם מקום למלחמות כאלו.
      ואם אדם מותקף בתכתובת פרטית, עליו להתייחס אל זה כאל תכתובת פרטית (עם הדגש על "פרטית". הווה אומר – לא "ציבורית").

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־איך עושית תעמולה ואיך לא.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: