אייקון2002 – התכניה!!!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אייקון2002 – התכניה!!!

מציג 26 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161363 הגב
      אמבר
      משתתף

אייקון2002 הוא הכנס השנתי הששי למדע בדיוני ולפנטסיה ומוקדש השנה לנושא "מסעות". הכנס יתקיים בחול המועד סוכות בימים ב' – ד' (23.9.-25.9.2002) בסינמטק תל-אביב (רח' שפרינצק 2) ובאולם אשכול פיס הצמוד אליו.

בין אירועי הכנס: הקרנת הסרטים נמר דרקון, להיות ג'ון מלקוביץ, סמוראי ששת המיתרים, פיץ' בלאק, Soul Music (לפי ספרו של טרי פראצ'ט), פרקים מסדרות הטלוויזיה מסע בין כוכבים (כולל פרקי הסיום של מסע בין כוכבים: וויאג'ר ואנטרפרייז), באפי קוטלת הערפדים, פרקים מסדרות חדשות, פרק הפתיחה של "ג'רמיה" – סדרת הטלוויזיה החדשה של ג' מייקל סטרז'ניסקי (יוצר "בבילון5) בכיכובו של לוק פרי, Birds of prey ואודיסאה5; בפינת הנוסטלגיה יוקרנו פרקים מהסדרות רובוטריקים, חלוצי החלל ו G Force-. בכנס ינתנו הרצאות של מרצים מתחומים מגוונים כמו דר' עמנואל לוטם, טל ענבר, תומס גודמן, זהרה רון ועוד ועוד; בכיתות באולם אשכול פיס יתקיימו משחקי תפקידים.

במסגרת האירועים המיוחדים תתקיים הקרנה של סרטי מדע בדיוני ופנטסיה ישראליים קצרים ומפגש עם סופרי מדע בדיוני ופנטסיה ישראלים, יחד עם חלוקת פרס גפן.

בלובי הסינמטק ואשכול פיס יתקיימו אירועים מיוחדים, משחקי תפקידים חיים, תוצג תערוכת ציורי מדע בדיוני ופנטסיה, ויתקיימו צ'טים עם סופרים וביניהם סופר המדע הבדיוני הנודע לארי ניבן . בדוכנים ימכרו של ספרי מדע בדיוני ופנטסיה, אביזרי מדע בדיוני, חוברות ומשחקים.

כבכל שנה, יחולק בכנס אייקון2002 פרס גפן לספרי המדע הבדיוני והפנטסיה הטובים ביותר שהופיעו בעברית במהלך השנה החולפת. השנה, לראשונה, יחולק הפרס גם לסיפור המדע הבדיוני הקצר, המקורי הטוב ביותר שהתפרסם במהלך השנה.

• #169267 הגב
      ???
      משתתף

שכמה מההצעות הותיקות שלי כמו הכדאיות בהקרנת סרטי מד"ב ופנטסיה ישראליים ( ללא קשר לכמות הקהל שיבוא אליהם ) ומפגשים עם סופרי מד"ב ישראליים התקבלו והפעם ללא דיונים סוערים כפי שהיה בעבר.
      מה שמראה שרעיונות טובים תמיד יחלחלו ויתקבלו לבסוף גם אם יקח להם זמן והם יתקבלו בתחילה בהתנגדות מופתעת .

• #169268 הגב
      ???
      משתתף

אני מברך את הועד על פתיחותו לרעיונות חדשים אלה ועל שראה גם מעבר לצורך הכלכלי להקרין רק סרטים אמריקניים מושכי קהל וצ'טים עם עם סופר אמריקני זה או אחר.
      ואגב שאלה שהיא אולי מוקדמת מידי שכן אני יכול להעלות על דעתי שזוהי הפתעה שנשמרת למאוחר יותר , האם יתן הוועד השנה פרס מפעל חיים למישהו ?

• #169270 הגב
      עופר 1
      משתתף

את יודעת שהאתר של הכנס לא עולה, נכון(ודרך אגב אני משתמש בנטסקייפ אם יש לזה השפעה)

• #169272 הגב
      גל
      משתתף

(לפחות לא 4.7. אולי 6.0 כן).

• #169273 הגב
      Kipod
      משתתף

(אם כי לא גרסת הגאווה.)

• #169274 הגב
      ???
      משתתף

אם נכנסים מהלינק הבא: http://www.icon.sf-f.org.il/choose.html

הבעיה היא רק בדף הראשי של האתר. האם אפשר להוריד דף זה ולהפוך את הדף שלמעלה לדף הראשי?

ובהזדמנות זו, אציין שכדאי גם להחליף את התוכניה מפורמט RTF לפורמט HTML שהוא קריא יותר על מחשבים שאינם מריצים חלונות, וגם גודל הקובץ קטן יותר (גודל קובץ ה-RTF שבאתר הוא 327 קילובייט, ואילו גודל קובץ ה-HTML שהועלה לפורום של אורט הוא 36 קילובייט).

• #169275 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #169276 הגב
      ארז
      משתתף
    • #169277 הגב
      ???
      משתתף

ואפשר גם להשתמש בפורמט PDF שגם קטן יותר, גם ניתן לקריאה בכל מערכת הפעלה, וגם נוח להדפסה.

• #169278 הגב
      גל
      משתתף

אבל אולי כדאי להמשיך את הדיון באימייל עם ניר?

• #169279 הגב
      NY
      משתתף

1. האתר על שתי גרסאותיו מתאים, בעקרון, לרוב סוגי הדפדפנים הקיימים כיום על מערכות ההפעלה הנפוצות. אי התאמות ובעיות יתכנו עדיין, ואנו עמלים על תיקונן.
      2. עקב מחלה שריתקה אותי למיטתי בימים האחרונים, ואשר ממנה אני עדיין מתאושש, חלו (ויחולו) עיכובים בעדכון האתר ובביצוע התיקונים הנדרשים.
      3. פורמט RTF נבחר בגלל היותו זמין וקריא ברוב מערכות ההפעלה. המרת התכניה ל-HTML שיהיה קריא ע"י כולם (*כולם!* – לא רק אנשי IE על Windows) הנה עבודה רבה, ועל המרתו ל-PDF אין מה לדבר בגלל חוסר בתוכנה מתאימה (שלא לדבר על גודלו של ה-PDF הנ"ל ועל העובדה שאין שום סיבה להמיר קובץ טקסט סתם לפורמט גרפי). כמו כן, היות והתכניה מתעדכנת מעת לעת, אין כל סיבה לבנות מערכת בה צריך להכניס כל דבר פעמיים או שלוש פעמים. יש לנו מספיק עבודה גם כך, תודה.
      יש לכם בעיות טכניות נוספות? אבקש לפנות אלי ישירות בדוא"לי הנתון מעלה – לא כאן.
      תודה.

• #169280 הגב
      ארז
      משתתף

התוכניה בפורמט PDF חיה וקיימת, ונשלחה למנהלת הכנס. אני מניח שהיא תדאג להעלות את זה היכן שצריך.
      אם מישהו רוצה לקבל את התוכניה בפורמט הזה באופן אישי, שישלח אלי מייל עם הבקשה, והקובץ יישלח אליו חזרה. גודל הקובץ – 114 קיים חביבים בלבד.

• #169281 הגב
      ???
      משתתף

ולתת אותו בכנס איקון ביחד עם פרסי גפן הרגילים.
      לתשומת ליבכם.

• #169282 הגב
      יעל
      משתתף

נתחיל בפרס הסיפור הקצר המקורי שנכנס בכנס הקרוב. בכנס שאחריו אולי יצטרף אליו פרס הספר המקורי. אחר כך אפשר יהיה לתת גם פרס מפעל חיים. מה שנקרא, פרה פרה.

• #169283 הגב
      Boojie
      משתתף

אין עד כדי כך הרבה אנשים שאני חושבת עליהם שהיו מועמדים לפרס כזה. טוב, אולי עמוס גפן, אבל…
      זה יצטרך להיות מישהו שתרם לפיתוח המד"ב הישראלי, אם כי לא בהכרח סופר (כי כאלה לא כל כך יש לנו). עמנואל לוטם? אבנר פרידמן? דורית לנדס? (איי! איי! לא אבטיחים! לא בראש! איי!)

• #169284 הגב
      ???
      משתתף

ואהרון שיר עורך סייבר קוזן . והיצעתי עוד כמה שמות בעבר שכבר אין טעם לחזור עליהם

• #169285 הגב
      רני
      משתתף
    • #169286 הגב
      אמבר
      משתתף

על הנושא של מפעל חיים המועמד הראשון שלו הוא און שריג

• #169287 הגב
      Boojie
      משתתף

בדרך כלל קשור בצורה כלשהי לדליים, לא לספרות…

• #169288 הגב
      גל
      משתתף

אז אני לא חושב שזה יהיה הוגן (כלפי אחרים) אם גם יהיה מועמד לפרס מפעל חיים.
      בכולופן, הועד (הנוכחי – הרבה לא ישאר ממנו בועד הבא, כנראה) לקח לתשומת ליבו.

• #169289 הגב
      ???
      משתתף
    • #169290 הגב
      רני
      משתתף

כמו שבוג'י אמרה: פרה פרה.

(ועל און שריג לא נראה שיש על מה לדבר בכל מקרה).

• #169291 הגב
      Boojie
      משתתף

חפש לך אשמים אחרים… :-)

• #169292 הגב
      רני
      משתתף
    • #169300 הגב
      Ange noir
      משתתף

כיוון שארצנו קטנה וכמו שנאמר יותר מפעם, כמות הנוגעים בדבר די קטנה ושמות נוטים לחזור על עצמם, אולי כדאי לישם את ההצעה של פרס לספר ישראלי על פרס מפעל חיים, שזה יהיה פרס שינתן אחת לארבע שנים לפי קרטריונים קבועים מראש (מספר שנות פעילות בנושא, השגים וכו')

• #169301 הגב
      ???
      משתתף
מציג 26 תגובות משורשרות
מענה ל־אייקון2002 – התכניה!!!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: