ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › אייקון 2006-התוכניה עלתה לאתר
- This topic has 8 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים, 2 חודשים by חגית.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
תוכניית האירועים של פסטיבל אייקון 2006 עלתה לאתר:
http://2006.icon.org.il/programme-new.php
וכמו בכל כנס, גם הפעם אנו זקוקים למתנדבים לאייש את התפקידים השונים.
רוצים להתנדב קיראו את דף המתנדבים באתר הכנס והרשמו.
-
קוסם נחשמשתתף
אבל זה אחד הדברים הלא נוחים…
יש מצב שאפשר יהיה להוריד את זה בקובץ WORD?
תודה! -
חגיתמשתתף
אז ככה: אולי קראתי לא נכון, אבל נדמה לי שרק שעה אחת מוקצית לאסיפה הכללית (כתוב שם שזה משעה 16:00 ואין שעת סיום, אבל במקביל באותו מקום יש אירוע של עפר מ 16:00-18:00. לא לגמרי ברור לי הקטע אבל לאייקון פתרונים).
זה בעיה מכיוון שבשנים האחרונות לא היה לנו מספיק אנשים על מנת לפתוח מחדש את האסיפה ונאלצנו לדחות אותה בשעה.
מלבד העניין הזה (שתכף אציע לו פתרון) שעה בודדת לא מספיקה על מנת לדון גם בסיכומי השנה החולפת, גם בנושאים שונים שיעלו החברים וגם להציג את המועמדים.
לגבי עניין דחיית השעה – פתרון יצירתי יהיה לקבוע את האסיפה בפרוטוקול בלבד לשעה (פיקטיבית) לפני מה שכתוב בתוכניה. היו"ר יספור אנשים (שלא יהיו שם מן הסתם) ויודיע על דחיית האסיפה בשעה.
זה עדיין לא פותר את העובדה ששעה אחת לא מספיקה…אבל היצירתיות שלי לא משהו בשעות כאלה מוקדמות.
יש למישהו הצעות? -
???משתתף
וחוץ מזה שבתוכניה זה מופיע ביום חמישי ואאל"ט נעמי מסרה שהאסיפה תתקיים ביום רביעי.
בכל אופן, חייבים שעתיים מלאות, לא שעה, ולא שעה פיקטיבית.
בכל האסיפות עד היום, ניצלנו את השעה הראשונה, שבה ממתינים לקוורום, לצורך דיון, ואת השעה השנייה להצבעות וספירת קולות.
ולא, לארגן קלפי מחוץ לחדר כדי לחסוך שעה של חדר ייצור בלגן רציני, כי בניגוד להצבעה לגפן, צריך גם לוודא חברות של כל מצביע, צריך מקום שקט כדי לספור את הקולות וצריך מקום לשוב אליו כדי להודיע על הנבחרים. -
???משתתף
מראש, הגשת המועמדות צריכה להסתיים 10 ימים לפני הבחירות (כלומר ב-1 לאוקטובר) ולא כפי שפורסם.
-
Boojieמשתתף
http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=190&mess=2383642
אתה מוזמן להשתמש בה, על אחריותך. זו לא תוכנייה רשמית מטעם אייקון. אני מאמינה שהיא מדויקת לתאריך שמופיע בה, אבל יכולות להיות טעויות. -
NYמשתתף
n/t
-
חגיתמשתתף
כדי שאנשים שנכנסים ורואים שיש תגובה חדשה ידעו על השינוי.
אני יודעת שיש כמה שמחכים לרגע האחרון להצטרף למירוץ המרתק אז כדאי שכולם ידעו על השינוי ולא רק מי שמבקר כאן. -
???משתתף
n/t
-
-
מאתתגובות