ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › אייקון 2004
- This topic has 32 תגובות, 13 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 10 חודשים by עופר לובזנס.
-
מאתתגובות
-
-
איתמר פארןמשתתף
שלא במפתיע (לאור שורת הנושא), אני מנהל פסטיבל – ולא כנס – אייקון 2004 מטעם האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטזיה.
אתחיל בחסרונותי לתפקיד: אני חדש באגודה, ואינני מצוי בדרכיה, בפוליטיקה הפנימית או בנפשות המרכזיות והמרכזיות פחות הפועלות בה.
לאור האמור, יתכן שצורת העבודה שלי תהא שונה מן הרגיל, ואולי אף נוגדת נהלים מקובלים באגודה. נקודה זו לא מדאיגה אותי, שכן מקסימום אחטוף על הראש עד שאלמד את הנהלים המקובלים ואיישר קו.
כאמור, אינני אמון על כל הנפשות הפועלות. כתוצאה, יתכן בהחלט שלא אפנה לכל מי שחשוב היה לפנות אליו בעניין כלשהו, ושלא איוועץ כהלכה בכל בעל תפקיד/סמכות/אחר שהיה מקום להיוועץ בו. על כך סליחה, ומראש. אני בטוח שתוך כדי החודשים הבאים אלמד להכיר את כולם ולעבוד עם כולם..
בכל מקרה, אנא – אל תחכו לי: אם למי מכם הקוראים יש לו עניין ו/או תרומה ו/או דבר מה מחכים לתרום לעניין ניהול אייקון 2004, ניתן לכתוב לי לדואל, או לפרסם כאן, לפי שיקול דעתכם.חסרון נוסף – אני קשה להשגה בטלפונים. מצד שני, אני מצויין במתן מענה לדואר אלקטרוני.
לא, אין לי כוונה לפרט כאן יתרונות, זה יראה מעט מצחיק, ובטח ובטח שיגרום לי להרגיש נבוך.
במהלך השבועיים הקרובים, בכוונתי לנסות ולשמוע כמה שיותר סיפורי זוועות ומור"ק מאייקונים קודמים מפיהם של מארגני עבר והווה. לאחר מכן, נתחיל לעבוד.
בברכה,
איתמר פארן -
רנימשתתף
נו, ואני – לפחות – יודע היכן אתה גר. תתעקש לא לענות לטלפון, תמיד קיימת אפשרות הדפיקה על הדלת בשעה 3 לפנות בוקר, כדי לדסקס ענייני אייקון. (ואנשי אייקון אפילו רגילים לשעות הללו).
בהצלחה!
-
???משתתף
אני אשלח לך מייל עם קצת מידע מחר, לגבי מה צריך לעשות ועם מי כדאי לעבוד. יש כמה דברים שדחוף להתחיל כבר עכשיו.
ואורן כרמי ודובי לוחצים עלי לתת קצת גז ל"מדריך למנהל אייקון" שאני אמורה לכתוב. לאור המינוי, אולי כדאי שאני לכתוב יותר במרץ.
-
???משתתף
אשמח לעזור בנושא המיחשוב והאתר אינטרנט.
-
אמברמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
???משתתף
-
אורן כרמימשתתף
המון בהצלחה איתמר.
אני אשמח כבר להוריש למישהו את קלסר הלוגיסטיקה שלי.
אורן. -
קוסם נחשמשתתף
נקווה שגם בשנה הבאה יצליחו להביא סופר נחמד כמו קארד לפסטיבל.
-
איתמר פארןמשתתף
אני אשמח לתרום לך מעט דלק מוצק (בדמות ארוחה), תמורת חילופי דברים, הגיגי חוכמה ורכילות-בלהות אודות אייקונים קודמים.
ולגבי ה"מדריך למנהל אייקון" – חשבי על זה כך: אחרי שהוא יהיה כתוב, מנהלי אייקון עתידיים לא יצטרכו עוד להטריח אותך לארוחות על חשבונם, ולהשתפכויות תודה על צווארך.
הולך?
איתמר פארן
-
איתמר פארןמשתתף
תודה על האיחולים, וגם על הקלסר.
עכשיו רק צריך למצוא מי האיש שיעז לקחת אותו ולנסות למלא את מקומך.
ואותך אפגוש בשיעור AIאיתמר פארן
-
איתמר פארןמשתתף
מאוד לא נעים לי, אבל הכינוי "לטאה" לא אומר לי כלום. בטח לא מי האיש שמאחוריו, וגם לא איך ליצור איתו קשר… [רמז, רמז]
תודה על רוח ההתנדבות,
איתמר פארן -
אמברמשתתף
בלתי מועילה בעלילה וטובה רק כדי להציק לכל מיני נשמות תמימות ולנקר להן את העיניים.
בקיצור, האיש הוא חברי והוא היה אחראי על תחזוקת המחשבים באייקון ומשום מה – הענין מצא חן בעיניו.
פרטיו, כמו שאר פרטיהם של אנשים מועילים (וגם כמה שאינם מועילים) שמורים אצלי ויועברו לך יחד עם עוד פרטים מועילים (וגם כאלה שאינם מועילים).
-
אמברמשתתף
מישהו מאיתנו יצור איתך קשר
-
איתמר פארןמשתתף
והפסטה + יין עלי.
-
???משתתף
איתמר יוכל להפוך אותו לספר משחק והדרכה למנהלי איקון תחת הכותרת "ספר המנהל-הוצאה ראשונה"
-
אמברמשתתף
אותו לספר הדרכה למשחק תפקידים חדש ומסעיר "מבוכים, דרקונים וניהול אייקון".
-
Shmuelמשתתף
שאתה הולך להוריש את הקלסר למישהו חוץ מלצאצאך הביולוגי שאותו תגדל במטרה היחידה להיות א.לוגיסטיקה?
(-;והמון בהצלחה לאיתמר.
-
אורן כרמימשתתף
טוב, כמו שהורשתי אותו כבר לג'וני לקראת ביגור כך גם אוריש אותו לכם.
להוריש = לשלוח את המסמכים שלי וצילומים של כל הצעות המחיר. נראה לכם שאני לא אשמור את המקור אצלי בתור מזכרת??? :o)
כמו כן מתי שתרצו נשב ונדבר עם כווווווווווווולם.
אורן כרמי
יעוץ לוגיסטיקה בע"מ -
???משתתף
-
אורן כרמימשתתף
שמואל, אתה כל כך צודק!
ובכן, דרושה נקבה פוריה לצורך הרבעה סידרתית של א. לוגיסטיקה. אופציה לטיפוח סגל בכיר נוסף. עדיפות לשליטה בשפה העברית. עבודה בהתנדבות. קרדיט חום ואהבה מובטחים. מספר מקומות מצומצם.
זהו! עוד 20 שנה ופתרנו את בעיות כ"א לכל העמותות!
זה תכנון לטווח ארוך!
אורן
-
???משתתף
די זול שמוכר לי(וכתובת אתר לבירור אם כדאי לסוע עד אליו בשביל הדברים)?
-
איתמר פארןמשתתף
.
-
איתמר פארןמשתתף
במהלך עשרת הימים הקרובים, כך מנבאים לי בני-מעיי, יערך מפגש ראשון בין שלושת מארגני אייקון 2004.
להוציא… אוממ… איך לומר את זה…. עבודה כנה ומסורה על פיתוח יחסים (שיעול) בין-אישיים בין שלושת המארגנים הללו, יהיו עוד כמה נקודות על הפרק.אחת מהן, היא תמה לאייקון 2004.
ובכן, זוהי הזדמנות להציע הצעות בעניין התמה דנן, ולשלוח אלי, לדואל שבהודעה זו, את דעתכם בכל הנוגע לתמה מתאימה לאייקון שלפנינו.למה הכותרת? דוגמא לתמה כמובן – אחת שאני לא בטוח שהייתי רוצה לראותה מתממשת…
בברכה,
איתמר פארן -
NYמשתתף
של נושאי איקון עד עתה:
איקון 98: הלאה… (Onwards)
איקון 99: קונפליקט
איקון 2000: מפגש (Contact)
איקון 2001: אלוהות
איקון 2002: מסע
איקון 2003: מנהיגות -
Boojieמשתתף
כי אם כן, יהיה ראוי להתאים את הנושא לאורח, לא?
-
איתמר פארןמשתתף
לא ידוע, ולכן נצטרך לקחת את זה בחשבון (נושא כללי מספיק בכדי להתאים למגוון סופרים או נושא שאפשר להחליף אותו בנושאים קרובים).
בברכה,
איתמר פארן -
lizardמשתתף
מה לדעתי יכול להיות נושא נחמד (שיעול ג'וסט דוג שיעול)
-
פרספונימשתתף
משפחה. הרצאות על נישואין במד"ב ועל הצד הקהילתי של חובבות, למשל.
-
Boojieמשתתף
המון ציפורים במכה אחת.
"משפחות אלטרנטיביות במד"ב" (משיכה אוטומטית של ארגוני הומוסקסואלים).
"פטריארכיה ומטריארכיה במד"ב" (משיכה אוטומטית של ארגונים פמיניסטיים).
"חינוך וילדות במשפחות מד"ביות" (משיכה אוטומטית לילדים ו/או לאנשי חינוך, תלוי איך מציגים את זה).
"מין וזוגיות במד"ב" (משיכה אוטומטית של כל השאר).
נשמע לי כמו נושא מנצח. -
???משתתף
שתסביר איך כן בוחרים משפחה
-
baradraeמשתתף
I want to make sure it gets put down well in advance. While there may be other things I do for and during Icon2004, I will be running the filksing.
Josh -
עופר לובזנסמשתתף
-
-
מאתתגובות