אז מה יהיה עם העוגיות?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אז מה יהיה עם העוגיות?

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162135 הגב
      Boojie
      משתתף

זה באמת נהיה מייגע, לעשות לוגין כל פעם מחדש, ולא ייתכן שאין לזה פתרון. כמו שזה נראה כרגע, הוא שומר session cookie במקום permanent cookie או איך שלא קוראים לזה. אז אולי, כזה, תמצאו איך אומרים לו לשנות את זה? קצת נמאס שכל פעם שאני רוצה להגיב פה על משהו אני צריכה להתגבר על העצלנות שלי קודם.

• #174533 הגב

ורד, נסי למחוק את כל קוקיותיך מהשרת והנתיב הזה (corky.net, הנתיב שמתחיל עם ~sfsoc אם יש לך קוקיות אחרות מקורקי). אני חושד (מקווה!) שיש פה בילבול בין עוגיה חדשה לעוגיה עבשה.
      ב-firefox זה פשוט למחוק עוגיות ספציפיות, בדפדפן של הרעים זה מסובך עד כדי מפחיד, אבל אפשר לראות מה חי במחיצה USERPROFILE%Local SettingsTemporary Internet Files% או לסמן את האופציה "נג'ס לי על כל עוגיה" (שנמצאת תחת Tools / Internet Options / Privacy / Advanced) ולספר לי בדיוק על מה הוא צועק כשהפורום הזה רוגם אותך בעוגיות (או שלא).

• #174544 הגב
      Boojie
      משתתף

עשיתי מחיקה סלקטיבית, כהצעתך. לא עזר כלום. אז מחקתי את כל עוגיותיי (אוי לבעסה) ואת כל הקבצים הזמניים (שיהיה). סגרתי דפדפן. פתחתי שוב. נכנסתי לפורום. התחברתי. נכנסתי לדף הראשי של אתר האגודה. חזרתי לפורום – אין חיבור ואין נעליים.
      כן, זה הדפדפן של הרעים. לא, זה עדיין לא תירוץ.
      אנא, סייע לי, הוד שולתותך, שנואשת הנני!

• #174545 הגב

n/t

• #174546 הגב
      דותן דימט
      משתתף

ועוד באיכספלורר.

• #174567 הגב
      kenny
      משתתף

נרשמתי, מחקתי קוקיות מקורקי ולאחר מכן בקישור לפורום דרך אתר האגודה (עם הסקין מסביב, בכתובת הזו: http://www.sf-f.org.il/static/forum_society.html) הוא לא מזהה אותי.

אבל כשאני מתחבר ישירות לכתובת הפורום, בלי הסקין (בכתובת הזו: http://corky.net/~sfsoc/forum/list.php?10) הוא כן מזהה אותי.

וזה בIE.

• #174576 הגב
      יעל
      משתתף

כשהסקריפט שלהם בא בתוך מסגרת. ופה יש מסגרות. יכול להיות שזו הבעיה.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־אז מה יהיה עם העוגיות?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: