ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › אורי פינק וכנס הפנטסיה
- This topic has 5 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 24 שנים, 6 חודשים by
שלמקו.
-
מאתתגובות
-
-
??? ???
משתתףיצא לי לדבר אתמול עם צייר הקומיקס הידוע אורי פינק שהוא גם חבר ( לשעבר? הוא אמר לי שהוא לא קיבל את המימד החדש) של האגודה . פינק יכול היה להיות אורח בכנס הפנטסיה דווקא משום שבימים אלה אמור לצאת ספר קומיקס חדש שלו שהוא פרודיה על הארי פוטר והוא פנטסיה טהורה אבל נראה שזה לא מסתדר , אלא אם כן מישהו מהוועד יתקשר עימו וינסה לסדר איזו הופעת אורח קצרה מצידו ( אני יודע אני יודע , זה כבר אחרי הרגע האחרון ) או פוסטרים של פירסומת על הספר או משהו , על קשרים טובים עם מישהו כמו אורי פינק תמיד כדאי לשמור.
-
????
משתתף -
??? ???
משתתףכן כן הוא חבר וגם צייר פוסטרים עבור האגודה. אם כי יתכם שהשנה חברותו לא חודשה והדבר טעון בדיקה.
-
cheshercat
משתתף -
tsahee 1
משתתףבאיקון האחרון הוא היה, אני ראיתי אותו שם. מותר גם לאגודה למחול על כבודה לעיתים, ולהזכיר למר אורי פינק את החברות. יש אנשים שבשבילהם מותר קצת להתאמץ (וזה לא כאילו אמרתי "חברות חינם" או משהו מזעזע כזה). אורי פינק הוא בהחלט אדם כזה, גם אם אפילו "זבנג" כבר לא שווה קריאה בדרך כלל.
-
שלמקו
משתתףכל שני וחמישי אומרים חברי הוועד והגזבר שדמי החבר מהווים חלק קטן מהתקציב של האגודה (חלק קטן פיזית- באחוזים זה עדיין הרבה). אורי פינק הוא אחד מהאנשים שיכולים באמת לעשות פרסומת נרחבת לאגודה, שיראו אותה הרבה אנשים נוחים להשפעה- תנו לו חברות חינם, לכל החיים, בתנאי שיזכיר את האגודה מפעם לפעם!
-
-
מאתתגובות