ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › אוקיי, סיכום נושא שיטת ההצבעה:
- This topic has 8 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 11 חודשים by אהרון.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
לאור העובדה שכמה מחברי הוועד נגד שיטת ההצבעה בכתב, ולאור העובדה שלמרות בקשתי, אף אחד מחברי הועד לא אישר את התוכנית להצביע מחר על שיטת ההצבעה לחברי הועד, ולפחות לפי הנראה לעין איש לא דאג לכך שיהיה אמצעי הצבעה בכתב למקרה שההצעה תתקבל על דעת רוב הנוכחים בהצבעה, לא נותר לי אלא להסיק:
א. לחברי הועד אין כל כוונה להביא את הנושא להצבעה, למרות רצונם של חלק מחברי האגודה.
ב. גם אם הנושא יובא להצבעה, לחברי הועד ברור מראש שהוא לא יינתן ליישום בבחירות מחר, בגלל חוסר הכנה לוגיסטית, ולא משנה מה רוב חברי האגודה המצביעים רוצים.
ג. למרות שכל מה שנדרש כדי לאפשר את זה מחר היה לומר לי "כן, תכיני את הטפסים", איש מחברי הועד לא עשה זאת.
ד. אני מתחילה להבין למה האגודה מקרטעת ולא זזה לשום מקום.
(ואני מזהירה אתכם: מי שינסה להגדיר אותי "אחת שלילית שרק מעבירה ביקורת ולא עושה כלום", ייצלב על המקום. ואני בהחלט לא אומרת את זה בתור מנהלת הפורום הזה, אלא בתור אדם פרטי ונרגז.) -
O'Luciferמשתתף
שכל אחד יביא עימו (במקרה הכינותי מבעוד מועד) דף נייר ועט (ניתן להתפשר על עיפרון)
ואז, אם ההצעה ועלה ויצביעו בעד, מה טוב ומה נעים, ואם לא, אז נאלץ לסחוב הביתה כל אחד דף ועט…איך, הא? איך, הא?…
-
O'Luciferמשתתף
-
cheshercatמשתתף
-
אמברמשתתף
המועמדים, וכדאי שכל אחד יביא איתו עטים
-
O'Luciferמשתתף
-
נעמימשתתף
יש בעיה קלה עם הכנת נייר עם שמות המועמדים – אי אפשר לדעת, עד מחר בשבע וחצי, מי יהיו המועמדים. לא לכולם יש אינטרנט, להזכירכם…
אני אביא ערמת דפים ריקים, למקרה שההצעה תעבור – אני מאמינה שסגנון הבחירות מעוגן בתקנון האגודה, כך שהוועד לבדו לא יכול לשנות אותו: צריך קווארום. מחר, לעומת זאת, יהיה קווארום, או שלא יהיו בחירות. -
???משתתף
אוקיי, אז ז-ו פשוט בושה.
אני יכול להבין שלנו "פשוטי העם" אסור לראות את תקנון האגודה אבל מדבריה של נעמי (חברת ועד להזכירכם) אני מסיק שגם לה אין גישה למסמך יקר המציאות הזה (שכן אני יודע שהיא אינה עצלנית ואם היה בכוחה הייתה הולכת ובודקת).בכלל ק-י-י-ם תקנון או שזה הולך באלתור על המקום?
מה הבעיה להכין את הנייר הזה במסמך וורד ולמצוא 10 אנשים שיהיו מוכנים להדפיס 20 עותקים כל אחד (חצי עמוד אפילו מספיק לפתק הצבעה ככה שזה יוצא 10 עמודים ועבודת מספריים קצרה לכל אחד).
לא צריך את שמות המועמדים על הטופס, רק שיהיו מקומות מסודרים לכתוב את השמות (או המספרים) של המועמדים.
ומי שמנהל את מסד הנתונים של האגודה, אם ניתן להביא עוד עותק או שניים של רשימות החברים (למניעת הצבעה כפולה) זה יכול להועיל. -
אהרוןמשתתף
בוג'י היקרה, אני לא מבין למה הכעס. לי כחבר וועד אין כל התנגדות להצביע על אופן ההצבעה, וגם כתבתי על כך בפורום. זו גם עמדתו של עמנואל, ולפי מיטב ידיעתי נושא הניירות מטופל. כך שעם קצת מאמץ וסבלנות נתגבר גם על הלוגיסטיקה. (יחד עם זאת, אישית אני אצביע בעד בחירות גלויות – אלא אם אשנה את דעתי עדהערב).
-
-
מאתתגובות