אוף איזה ביאוס

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אוף איזה ביאוס

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160949 הגב
      ???
      משתתף

חבר שלי קנה לי ליום הולדתי את הספר היפריון . לא שמעתי על הספר לפני כן וביקשתי ממנו שלו יומר לי דבר על הספר , אפילו לא קראתי את הצד האחורי של העטיפה . עשיתי זאת מכיוון שתמיד אני שומע קצת על ספרים שאני קורא וזה הורס לי חלק מהעלילה .
      קראתי את הספר עד תומו ובהחלט נהניתי , ספר משובח , אך כשהגעתי לעמודים האחרונים הבנתי שמשהו אינו קשורה . הסיפור לא נראה כאילו הוא עומד להסתיים . העפתי מבט בצידו האחורי של הספר ולחרדתי גיליתי שהספר הוא הראשון מבין ארבעה , נראה לכם שיש לי ראש עכשיו לעוד שלושה ספרים ?

• #165976 הגב
      Boojie
      משתתף

אמנם זה *לא* המקום לדון בדברים כאלה, ולכן רק אומר ששלושת הספרים הנוספים בסדרת היפריון שווים בטירוף. אני כרגע מתרגמת את הספר הרביעי, והשלישי למיטב ידיעתי עוד מעט יוצא, ואלה פשוט ספרים מדהימים.
      ועכשיו, אם אתה רוצה יותר פרטים עליהם, תצטרך לעבור לאחד מפורומי המד"ב שיש ברשת, כי הפורום הזה לא מיועד לדיונים כאלה אלא רק לדיונים בענייני אגודה. לינקים אליהם מופיעים בדף הקישורים של האתר.

• #165980 הגב

על היפריון ונפילת היפריון שהתפרסמה לפני מספר חודשים באתר שלי (שבאמת רציתי לפרסם כאן – הקליקו, זה שווה).
      קישור ישיר לביקורת.

וכן, אני משוחד. אני בחרתי את הספרים האלה לפרסום והשם שלי נמצא שם בפנים איפשהו במהדורה העברית.

• #165981 הגב
      Boojie
      משתתף

(סליחה, הייתי חייבת…)

• #165989 הגב
      ???
      משתתף

על בסיס "צפנונות התנ"ך" תוכלי למצוא שם את השם של הממסד,ובין השאר גם את המשפט "ילדים ,תעזבו אותכם מהספר הזה,לכו לקרוא קומיקס טוב! ".

• #165992 הגב
      ???
      משתתף

זה כתוב על הצלחת של האנדרפרייז על הכריכה.

• #166006 הגב
      אמבר
      משתתף
מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #165989 in אוף איזה ביאוס

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול