ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › כנס עולם מערכה בנושא מלחמת הכוכבים
- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 12 שנים, 9 חודשים by dor4593.
-
מאתתגובות
-
-
dor4593משתתף
שלום, קוראים לי דור חיימוביץ' ואני בן 11.אני עומד לקיים עוד מעט כנס בנושא עולם מערכה שיצרתי בעצמי,המתעסק בסטאר וורז.עלילת עולם-המערכה מתרחשת ביקום הרפובליקה הישנה ואימפריית הסית',כ450 שנה לפני תקופת הסרט "תקווה חדשה".הג'דיי והסית' שגשגו,ומלחמה אדירה פרצה בין שני הצדדים.אתם אולי חושבים שבן 11 לא יכול לקיים כנס,אבל הרציתי כמה פעמים בכנס "עולמות" וקיימתי בעבר כנס מבוכים ודרקונים.
הכנס אמור להתרחש בתאריך 3/4/12,בשעה 11:00,בבית העם שבמושב ניר ישראל.אנא,הזמינו מקומותיכם בהקדם על ידי שליחת הודעת אי-מייל ובה הדברים הבאים לאימייל dor4593@walla.com :
שם ושם משפחה:
כתובת:
תחפושת (אם יש
בנוסף,רצוי מאוד להגיע מחופשים.בהמשך אכתוב רשימה ובה למה אפשר להתחפש.אך לפני כן,כמה הבהרות:אין להגיע עם קפצונים,פיקות,חזיזים,טילים,זיקוקין די נור וכל דבר אחר היוצר רעש דמוי פיצוץ,עשן או שעלול לגרום להתלקחות.יש להגיע עם תחפושת שאושרה ע"י תו התקן או שכל אחד מחלקיה אושר ע"י תו התקן.
להלן רשימה של אפשרויות תחפושות:
מאסטר יודה (מומלץ להגיע עם מסכה)
מאסטר אובי-ואן קנובי
מאסטר מייס וינדו
מאסטר שאק טי (מומלץ להגיע עם מסכה)
מאסטר קיט פיסטו (מומלץ להגיע עם מסכה)
מאסטר פיו קון (מומלץ להגיע עם מסכה)
בובה פאט
ג'נגו פאט
אנאקין סקיווקר
דארת' סידיוס
דארת' ויידר (מומלץ להגיע עם מסכה)
דארת' מאול (מומלץ להגיע עם מסכה)
דארת' פלאיגוס (מומלץ להגיע עם מסכה)
חייל משובט רגיל
קומנדר קודי
המפקד רקס
ארטו-דיטו (יש להגיע עם מסכה)
סי-ת'ריפיו (יש להגיע עם מסכה)
במהלך הכנס יערכו הרפתקאות עולם המערכה עם מדריכי מו"ד מנוסים.שני השחקנים שישארו בעלי הניקוד הגבוה ביותר יזכו בעותקים מלאים של המדריך לעולם-המערכה.כל השאר יקבלו בסוף שקית ובה:-חרב אור מפלסטיק
-דיסק ובו:הסרט "מלחמת הכוכבים:מלחמת המשובטים",משחקי מלחמת הכוכבים ותמונות.
-מדריך מקוצר של מדריך עולם המערכה
לאחר ההרפתקאות יוקרן הסרט "מלחמת הכוכבים:מלחמת המשובטים" ויחולק כיבוד קל (פופקורן,משקאות קלים,חטיפים ועוד).
נתראה,ושה"כוח" יהיה אתכם!
דור חיימוביץ'
054-4311588
08-6756267
-
-
מאתתגובות