היום עברתי ליד אשכול פיס בדרך לסינמטק

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה היום עברתי ליד אשכול פיס בדרך לסינמטק

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #164025 הגב
      רז
      משתתף

ואפשר לומר שעיני חשכו. המקום נמצא בעיצומם של שיפוצים נרחבים, שלא נראה כאילו הם יאפשרו לערוך אייקון במקום, עוד פחות נראה שהם יגיעו לידי סיום עד אייקון ובכל מקרה – הגישה לאשכול סגורה עד שהם יסתיימו.

אני איכשהו מניח שהאגודה מודעת לכל הסיפור, והיא ווידאה שאכן המקום יהיה זמין עבורנו. אני טועה?

• #191455 הגב
      kenny
      משתתף

המבנה עצמו לא בשיפוצים ואפשר להיכנס דרך מגרש הכדורסל הסמוך. רק צריך לפתוח את השער.

• #191456 הגב
      רז
      משתתף

והשהות במקום – ואת זה אני אומר בלי שום סימן שאלה בסוף – תהיה חוויה לא-נעימה.
      לא נעים לי להגיד את זה, ואני לא יודע מה האלטרנטיבות שנצבו בפנינו (אם כי אני די בטוח שהן נבדקו, היות ועד שלב די מאוחר בכלל לא היה בטוח שנקבל את אשכול פיס לאירוע), אבל במידה והשיפוצים באשכול נמשכים במתכונתם הנוכחית, נדמה לי שמישהו לא חשב עד הסוף על ההשפעה שתהיה לנושא על אייקון.

• #191457 הגב
      גרומיט
      משתתף

ברור שחשבו על זה. אלה אילוצים שנצטרך להתמודד איתם. אני יודע שבאייקון נערכים לזה.

• #191458 הגב
      ???
      משתתף

הי,

אייקון מתקיים לאחר שתיכון עירוני א' נפתח לתלמידים בספטמבר, והאשכול הוא חלק בלתי נפרד מהתיכון, כך שכל החלק שמתקיימות בו עבודות סלילה יגודר ויצא מכלל גישה ותהיה גישה נוחה בין בית הספר עצמו לבין האשכול שלו.
      הכניסה למתחם לא תיעשה מהשער הרגיל ברחוב הארבעה אלא משער חלופי שקצת יותר קרוב לסינמטק. עם קצת שילוט לא תהיה בעיה לקהל למצוא את דרכו. הדוכנים יתמקמו בשטח מרוצף חדש בין בניין האשכול לבניין בית הספר, ולא על שביל הגישה לאשכול.

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־היום עברתי ליד אשכול פיס בדרך לסינמטק

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: