שאלת פאן.קון

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163901 הגב
      ???
      משתתף

בתור מישהי שמעולם לא היתה בפאןקונים – יש נושא? על מה להכין הרצאה? להכין הרצאה?

• #191180 הגב
      גל
      משתתף

לשאלתך האחרונה – כן. לשאלה הזו, כשהיא באה ממך, תמיד כן.
      לשאלתך האמצעית – הנה כמה רעיונות, במיוחד עבורך:
      1. אפידימיולוגיה של כנסי מד"ב (או כיצד תפרוץ מגיפת שפעת החלל הבאה)
      2. איך באים חובבים לעולם (או כיצד להפוך את יוצא חלצייך למנהל עולמות 2030)
      3. איך קורה שאני תמיד מרצה בכנסים?
      4. מה המחלה שלי? (סופרי מד"ב [או דמויות מספרים/סרטים – הוסף בעריכה] ומחלותיהם; אפשרות להפוך זאת לחידון אינטראקטיבי עם הקהל.)
      5. למה המד"ב שולתתתת!!! (פרומו למאורות)
      6. ד"ר אסימוב (או איך למדתי להתעלם מסגנון גרוע ולאהוב את הרעיונות)
      7. בום!

לשאלתך הראשונה – הנושא הוא תמיד חובבים.

• #191181 הגב
      uriaviv
      משתתף

היי,

פאנקון זה לא כנס עם מסורת ברורה שמגדירה מה הוא. היה פאנקון שהיה פיקניק של חבר'ה בפארק הירקון, והיו כנסים בעלי תכנים ומוטיבים שונים.

הכנס הטוב ביותר בתחום (ואחד הטובים ever) הופק ע"י נעמי וינר, וכולו עסק בארגון. היה פנל של מייסדי ויושבי ראש של ארגונים (החל בתא המד"ב הקטן ביותר וכלה באימפריה שהייתה סטארבייס), היה פנל של מארגני כנסים, היו ראיונות על הבמה עם פעילים מרכזיים ומנהלי כנסים, שמספרים מור"קים (זה היה מצוין), היה את צוות אייקון על הבמה עונה על שאלות והדבר הכי טוב היה המופע האחרון – השופטים היו בכירי הקהילה מקצוותיה השונות, משתתפים חולקו לקבוצות של שלוש, כל אחד מהשלוש הוגדר כנציגו של ארגון קיקיוני ולא קשור, והשלושה יחדיו, בלי מכנים משותפים רבים, נדרשו לארגן יחדיו את הכנס המשותף שלהם – והיו להם 10 דקות (במהלכן היה משהו על הבמה, לא זוכר מה) להגדיר מה התמה המשותפת שלהם, מי הם אורחי הכבוד, מהם אטרקציות התוכן המרכזיות והכי חשוב – להציג את מופע הפתיחה של הכנס. שחין ו-דבר!

הרצאות שרלוונטיות לכנס מהסוג הזה הן על כנסים בחו"ל מסוגים שונים – הן כהמלצות ממבקרים, הן מהצד הארגוני – הדומה והשונה בינינו לבין חו"ל ; על ארגונים בחו"ל ; על פרסי ההוגו ופרסים נוספים בחו"ל.

הפוסט הזה זה עשה לי חשק להגיש הרצאה או שלוש. כלומר, בהנחה שזה יהיה מודל הכנס.

אורי

• #191182 הגב
      ???
      משתתף

בקיצור – הרצאה על חובבות / חובבים / למה אני חובבת חובבים? או בום.

• #191183 הגב
      גל
      משתתף

או בום

• #191185 הגב
      Boojie
      משתתף

זה היה פאנקון מופלא ביותר.
      והנה תמונה למזכרת.

• #191186 הגב
      ???
      משתתף

את ההודעה, כמובן. רגע היסטורי לכל הדעות.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־שאלת פאן.קון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: