ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מבוקשים : פעילים לאגודה – אבל רק מת"א וסביבותיה….
- This topic has 21 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, חודש 1 by עופרלובזנס.
-
מאתתגובות
-
-
נועה רייכמןמשתתף
צר לי שאני פותחת שוב פתיל קיטורים…
מפגש הפעילים באייקון שובץ ביום חמישי, בשעות 21:00-23:00. מדובר ביום המוקדש לגיימרים ומשחקים (נושא שבשבילו לא "שווה" לי להגיע לכנס), ובשעה שאינה רלוונטית למי שמשתמש בתחבורה ציבורית ומגיע מרחוק.
משום מה הנחתי שהמפגש יתקיים ביום שלישי – יום המוקדש לספרות, יום השקת השנתון, פאנל על פרס גפן ואירוע מיוחד לאורי אורלב, כך שיש להניח שהרבה חברים יגיעו לכנס. אני מניחה שכעת מאוחר מדי לשנות, וחבל! -
Boojieמשתתף
הסיכויים היו גבוהים שהוא היה נופל על אירוע שממש היה לך חבל להפסיד. כמו שאמרת, השקת השנתון, הפאנל, אורי אורלב…
-
נועה רייכמןמשתתף
לפחות הייתה לי אופציה להתלבט.
יודעת מה – אז ביום רביעי, שגם הוא מוקדש לספרות וחוץ מהרצאות וכדומה יהיו בו דוכני ספרים (שגם הם מבחינתי שיקול להגיע לאייקון).
המפגש בהחלט חשוב לי, אבל כפי שציינתי : היום – המוקדש לגיימרים, ובמיוחד – השעות של המפגש, מונעים התלבטות כלשהי וברור לי שלא אגיע. -
???משתתף
לעזאזל. גם אני לא יכול להגיע, אירוע חשוב.
-
גלמשתתף
גם אני ככל הנראה לא אגיע.
-
לילי בשם הועדמשתתף
אבל זו תמיד בעיה לשבץ אירועים באייקון – אף זמן הוא לא בדיוק אידיאלי. וזה ממש לא נכון שהאגודה מחפשת רק פעילים תל אביביים. מפגש הפעילים הזה הוא רק הראשון בשורה של מפגשי פעילים, שאנחנו מקוות שבסופו של דבר יהפכו לשגרה ויתרחשו במקומות שונים בארץ. זה מפגש חשוב, כן, כי הוא ארספואטי: הדיון המרכזי יהיה לגבי גוף הפעילים ומפגשי הפעילים עצמם, והיינו רוצות לשמוע כמה שיותר רעיונות מכמה שיותר פעילים. זה מצער מאוד שכל כך הרבה מהפעילים החשובים שלנו לא יוכלו להיות שם, ואני אשמח אם תוכלו לשלוח ביקורת, הצעות ורעיונות במייל, כך שאני ושאר חברות הועד נוכל להעלות את הנושאים בזמן הדיון, ולא נפספס לחלוטין את מה שיש לכם להגיד. ואולי תתפסו איזו חברת ועד בזמן הכנס ותדברו איתה אחד על אחד (ליאת ונעמה הן סגל בכיר למדי, ורוב הסיכויים שלא ניתן יהיה להשיג מזמנן הלא קיים, אבל אני ועדי נהיה כנראה מעט זמינות יותר. אני אישית הולכת לשבת הרבה בדוכן הפסטיבל, ולהסתובב הרבה בכנס, ואשמח לשמוע מפעילים במהלכו. אל תהססו לתפוס אותי ולהשתלט על זמני אם זה למטרה חשובה כמו זו… חוץ מבהשקת השנתון, לא נראה לי שאהיה קוהרנטית במיוחד אז. שלא לדבר על זה שאני עלולה להתנפל עליכם בקפיצות היסטריות של "ספר! ספר! סיפור! תראו!").
-
נועה רייכמןמשתתף
אני יודעת שיש בעיה לשבץ תוכניית כנס, אבל כשחוזרים על אותה טעות מאייקון הקודם (=מפגש פעילים לגבי פרס גפן שנערך ביום שישי בצהריים – אותה בעיה לגבי משתמשי תחבורה ציבורית ורחוקים, מעבר לבעיה הפרטית שלי כדתיה) התחושה היא שההערות לא נלקחות בחשבון משנה לשנה.
-
Boojieמשתתף
הבעיה היא שאי אפשר באמת למצוא זמן שיתאים לכולם. ימי חמישי בערב, בדרך כלל, הם ימים שמתאימים לכולם (ולכן, למשל, באופן מסורתי, אני עורכת את כל הפורום.קונים, המסיבות והאירועים הפרטיים שלי בשעות האלה – יש תחב"צ, אין עבודה למחרת, לא נופל על שעות עבודה של רוב הציבור, גם שומרי שבת יכולים להגיע).
אני חושבת שכל שעה במערכת של אייקון – בהנחה שאייקון היה מוכן להקצות כל שעה במערכת שלו למטרה הזאת, הנחה שאני לא בטוחה שתקפה – שהיית משבצת בה את האירוע הזה, הייתה בעייתית לחלק מהאנשים. אם זה ביום שאין בו שום דבר מעניין, יהיו אנשים שלא יגיעו כי הם לא באייקון ביום הזה. אם זה ביום שיש בו אירועים אטרקטיביים, או בשעות הפריים-טיים, אנשים יקטרו שהם נאלצים לבחור. אם זה בשעות הבוקר עד אחה"צ, הרבה אנשים עובדים לא יוכלו להגיע. אם זה בשעות הערב, יש בעיית תחבורה.
אין שעה שתתאים לכולם, ואין שיקול שיתאים לכולם. אני מסכימה ששישי בצהריים זה בחירה איומה. אבל חמישי בערב? מהבחירות היותר ידידותיות שאפשר למצוא, עבור אחוז גדול ככל האפשר מהציבור. לא מושלם, אבל מושלם לא יהיה בכל מקרה. -
יעלמשתתף
אפילו לי, מגבעתיים, זה נראה קצת מאוחר. אז לאנשים שצריכים לנסוע אחר כך שעה הביתה או אפילו יותר?
-
Boojieמשתתף
לת
-
יעלמשתתף
קולורבי בטעם חסה
-
יעלמשתתף
ועוד אחד בחמישי בערב? נראה לי שכל מי שירצה להגיע יוכל להגיע לאחד מהם. ואולי בפורמט קטן גם יהיה נוח יותר לנהל דיונים. ומי שממש ירצה יוכל לבוא לשניהם.
-
נועה רייכמןמשתתף
אני בעד – לא משנה באיזה מבין היומיים האלו.
-
עופר 2משתתף
אני אגי למפגש שיהיה באחד מהימים האלה
-
MuchRejoicingמשתתף
מה שכן אפשרי, אולי, זה במקום לצוד אותי במהלך הפסטיכנס ולנהל דיון אחד-על-אחד – לארגן מפגש-מקדים מאוד לא רשמי באחד מבתי הקפה באזור או באיזה פארק ידידותי (אם מזג האוויר יאפשר…) ולהתחיל לדבר על הדברים.
אני לא מאמינה שליאת או נעמה יוכלו להגיע, ואני צריכה לבדוק לגבי לו"זי המשמרות שלי ושל עדי (לא בהכרח נוכל להיות שם שתינו, אבל אחת מאיתנו לפחות), שאין לי מושג מתי הם ייקבעו. אנסה לברר ולחזור לפורום עם זמנים אפשריים מתישהו בימים הקרובים. -
יעלמשתתף
מספיק נציגה אחת או שתיים.
ולאו דווקא לשבץ בתוכניה. בעשר בבוקר יש אולי חדרים פנויים? מספיק להודיע במכתב החודשי, זה ממילא רק לחברי אגודה.
אם אין חדרים פנויים, אז בית קפה יהיה טוב דיו.
-
אמברמשתתף
כי גם לי לנהוג חזרה ב-23:00 זה קצת מאוחר מדי. אבל אם אני אגיע, יהיה לך טרמפ איתי חזרה לירושלים. יש לך את הטלפון שלי?
-
???משתתף
זה בהחלט אפשרי אם רק יפעלו ממש עכשו, וממש בנחישות.
יש בוקר פנוי באשכול 2 ביום שלישי, אירוע ראשון מתחיל בשעה 13:00. -
נועה רייכמןמשתתף
המון תודה!
כמו שכתבתי, אני מתכננת להגיע ב"ה לאייקון בימים שלישי ורביעי.
יש לי מספיק גיימרים משלי – בבית ובעבודה – כך שלא ממש מפתה אותי לנסוע לת"א, ולשלם כסף, כדי "לבלות" ביום המוקדש לגיימינג… -
MuchRejoicingמשתתף
אשמח לפגוש כל פעיל של האגודה שלא יכול להגיע למפגש ביום חמישי ולשמוע רעיונות, דעות, הצעות, תלונות וכל מה שיש לומר. מפגשון פעילים לא רשמי, על הדשא או באיזה בית קפה.
יום רביעי עלה כאפשרות – וביום רביעי אני באייקון ופנויה עד 17:00 (משמרות, אתם יודעים איך זה). עדי לא יכולה בבקרים, אלא רק אחרי 13:00.
מפגש של שעה ב- 16:00, אחרי מועדון הקריאה, נראה לכם? השמיעו קול – האנשים שביקשו מפגש נוסף: מי יכול ביום רביעי בצהריים? מי יכול רק בבוקר, תוך הבנה שזה אומר לפגוש רק אותי כנראה? בואו נמצא זמן שמתאים לכמה שיותר אנשים, שנוכל לקבוע. -
נועה רייכמןמשתתף
תודה על ההיענות לקיים מפגש נוסף. אהיה אי"ה ביום רביעי באייקון, מהבוקר. אז מתי שתקבעו – אשמח להגיע.
-
עופרלובזנסמשתתף
אני יכול כל יום רביעי, ומוכן לעשות פרוטוקול אם יש צורך
-
-
מאתתגובות