כנראה שזה נכון מה שאומרים על אייקון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה כנראה שזה נכון מה שאומרים על אייקון

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163601 הגב
      ???
      משתתף

אם הגענו למצב שבויינט מדווחים על סרט הפתיחה של הפסטיבל לפני שבאתר האגודה כתוב משהו בנושא.
      חבל. היה נחמד דווקא לעבוד על הפסטי-כנס הזה.
      עכשיו שלאגודה אין חלק בו (והידיעה על סרט הפתיחה היא רק סימפטום נוסף) אני תוהה כמה אסיפות מיוחדות ומן המנין עוד יעסקו בו וכיצד חברי האגודה רוצים לראות אותו, כאילו שיש לזה משמעות…

• #189789 הגב
      קובי
      משתתף

אתר אייקון כן, אבל אתר האגודה?
      אנחנו מפרסמים חדשה באתר על כל תוכן מגניב שיש בעולמות?

פרסום בוואינט זה נטו ליח"צ ומגניבות, בדיוק כמו הטריילרים שהיו לליאם, שלא פורסם באתר האגודה.

• #189790 הגב
      קובי
      משתתף

אני אישיתי ראיתי בפייסבוק של אורי אבל אני ללא תוכן עברי, אז מה זה משנה?

• #189791 הגב
      ???
      משתתף

אתר האגודה רלוונטי כשלג דאשתקד.
      בוודאי שאחד התפקידים שלו הוא לפרסם "סקופים" הן על תכנים של אייקון והן של כנסים אחרים שהיא מארגנת (או בוכה על זה שגנבו לה אותם)…
      אתם הפכתם את האתר לבית קברות של הודעות בירוקרטיות במקום להפוך אותו לאתר הבית של החובב הישראלי עם מבחר כתבות, ידיעות וכו'.

האתר כאן אף פעם לא היה מי יודע מה אבל בשנה ומשהו האחרונות הוא הדרדר מאוד.

• #189793 הגב
      קובי
      משתתף

פחדן שכמותך.

• #189796 הגב
      ???
      משתתף

אלא על הקשר בכלל בין אייקון והאגודה.
      וחוצמזה – זה שאתר האגודה לא פירסם חומר על עולמות זה רק אומר שהיחצ"נות של עולמות (מצד אחד) ועורכי אתר האגודה (מצד שני) לא היו בקשר מספיק טוב אחד עם השני.
      זה שמשהו לא נעשה על כנס קודם לא אומר שככה זה צריך להיות.
      אני יודעת שבאופן אישי שלחתי חומר לעורך האתר על מנת שיכניס ידיעות על עולמות, והלוואי והיה מכניס יותר – וכמה שיותר, יותר טוב.

• #189799 הגב
      קובי
      משתתף

Besides, כמו שאמרתי זה אפילו לא נמצא באתר אייקון.

• #189800 הגב
      ???
      משתתף

אבל כמו שכבר כתבתי – זה לא הנושא העיקרי. זה רק הסימפטום.

• #189802 הגב
      Boojie
      משתתף

אתר האגודה לא נועד לפרסום כל פרט שולי ומשני של כל כנס – בשביל זה בדיוק יש לכל כנס אתר, שאמור להיות הנכס היחצ"ני הידידותי והנוח העיקרי שלו. באתר האגודה יש מקום לפרסם פעם בכמה זמן ריכוז הודעות לגבי כל כנס, או דברים ש*חייבים* להגיע לתודעת הציבור מבעוד מועד (כמו, נגיד, תחרויות).
      אם כל עדכון של כל כנס יעלה לאתר האגודה, האתר יוצף וכל תוכן אחר בו יטבע. ואת זה אני אומרת כשמאסת העדכונים של אתר פנטסי.קון עוד טרייה לי בראש. אין לי ספק שמבחינת האינטרסים של הכנסים, זה היה יכול להיות נחמד אם כל אטרקציה ראשית או משנית תעלה כידיעה באתר האגודה. אבל מבחינת האינטרסים של אתר האגודה ושל הגולשים בו? ישמרנו האל.

• #189813 הגב
      יעל
      משתתף

תיבה קבועה באתר האגודה לחדשות מתחלפות. אייטם אחד בכל פעם. ואז אפשר לדווח על כל פיפס מבלי שזה ידחוף למטה תכנים. לא יודעת אם אפשר ליישם את זה בעיצוב הנוכחי.

אפשר לעשות בטח משהו דומה לבאנר המתחלף בצד, אבל זה בטח יכביד על מנהלי האתר.

• #189814 הגב
      Boojie
      משתתף

בין עוד מגוון תוכניות לשיפוץ פני האתר. אין לי מושג אם זה אפשרי באתר הנוכחי.

• #189834 הגב

אני מסכימה בהחלט על העובדה שזה מאוד חבל שאין שימוש בפלטפורמות הנתונות לרשות האגודה אבל אין השוואה בין החשיבה השיווקית של פסטיבל אייקון שלוקח כמות לא מבוטלת של מתנדבים ליח"צ וגם שוכר משרד ויש לו פרופיל מאוד פשוט אבל נכון לעומת הנהלת עולמות שחודש לפני כנס בוחרת יח"צן ומרימה אתר עם תוכן מאוד מגניב שלא מנוהל נכון שלא לדבר על כך שאם יש תוכנית פעולה לטווח ארוך – היא בלתי נראית.

אפשר לדבר אינסוף על אייקון מול עולמות, אבל ברור איך הגענו לפה ועד שלא תושקע לפחות אותה כמות מחשבה והשקעה בשיווק כמו שמושקעת בתכנים – לא יהיה שום שינוי.

• #189836 הגב

האינטרנט הוא כלי חשוב, במיוחד בז'אנר החביב עלינו. הועד הנוכחי שם לו למטרה לשפר את פעילותה האינטרנטית של האגודה, וכרגע אנו אוספות מידע, רעיונות ודרכי פעולה אפשריות. אם למי מבאי הפורום יש רעיונות או הצעות הם יתקבלו בברכה – מה תמיד רציתם שהאינטרנט שלכם יעשה (בגבולות האפשר. במדע הלא-בדיוני.)? מה הייתם רוצים לראות באתר ובפורומים?

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־כנראה שזה נכון מה שאומרים על אייקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: