הערה לגבי פרסומי מועדון הקריאה באתר האגודה, עדכוני הוועד ועוד דבר או שניים לגבי אתר האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הערה לגבי פרסומי מועדון הקריאה באתר האגודה, עדכוני הוועד ועוד דבר או שניים לגבי אתר האגודה

מציג 30 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163563 הגב
      Boojie
      משתתף

*מועדון הקריאה*: לתשומת לב ועד האגודה ושאר העושים במלאכה: בדף מועדון הקריאה מעודכנים מפגשי מועדון הקריאה רק עד פברואר 2009 (שמצוין בטעות כפברואר 2008, כי מישהו שכח להחליף שנה). כבר ציינתי את זה פה לפני לא מעט זמן.
      http://forum.sf-f.org.il/read.php?10,50467,50475#msg-50475

כמו כן, גם מחרוזת החיפוש שאמורה לאתר את מפגשי מועדון הקריאה מדף מועדון הקריאה (במכוון שמנו שם נגישות כפולה – גם קישורים מוזנים ידנית וגם מחרוזת חיפוש קבועה – למקרה שמישהו יתעצל לעדכן את המפגשים בקישורי הדף. מסתבר שבצדק) לא מאתרת את האחרון (חודש יוני, מלחמת העולם Z), כי מי שפרסם אותו לא שם לב להכליל את המחרוזת הספציפית "פרויקט מועדון הקריאה" (שהיא זו שמאפשרת לחיפוש לאתר את הסיפורים הרלוונטיים) בטקסט הליד שלו. מאחר שמסרתי את ההנחיה הזאת בעבר לאנשים שהחליפו אותי בתפקיד וגם אזכרתי אותה פעם-פעמיים כאן בפורום, אני מנחשת שלא היה איש שהעביר את המידע למי שמטפל כרגע בנושא (אהוד?)

למה אני מעלה את זה פה ולא במייל? קודם כל, כי מיילים שלי לוועד האגודה מהזמן האחרון לא נענו ואפילו לא זכו לאישור קבלה, ואני לא בטוחה שהם מגיעים בכלל למישהו, ושנית, מתוך תקווה שזה ישמש רפרנס *כלשהו* לאנשים שאתם ממנים לשמש כעורכים בפועל של אתר האגודה בלי לדאוג להם לחפיפה. אני לא לגמרי מבינה למה אני אמורה למצוא יום אחד מאמר משובש לגמרי באתר האגודה (ולתקן אותו, כמובן, ולהתנדב מיוזמתי ובאופן פרטיזני לעזור בנושא) ואז לגלות שזה כי הוועד הטיל את התפקיד על אדם בלי לדאוג לו לחפיפה קודם, אבל בטח זה איזה משהו מקצועי כזה של ועדים שאני לא מבינה בו. אולי משהו שקשור לשיפור בשימור ידע שהוועד אמר שהוא עובד עליו בזמן האחרון, כי אין דבר שתורם לשימור ידע יותר מלשלוח אדם לעשות עבודה בלי חפיפה ובלי עזרה.

*עדכוני הוועד*: כמו כן (וחמור בהרבה מעניין מועדון הקריאה), בהמשך לבירור מ-29.4 ולאחר מכן מ-10.5, חודשיים אחרי שאותרה עדיין לא תוקנה הבעיה עם מחרוזת החיפוש של עדכוני הוועד בדף עדכוני האספה והוועד, כך שמי שלוחץ על הקישור מקבל את עדכוני הוועד רק עד אוקטובר 2008 (אלה שפורסמו על ידי המשתמש המקורי, "עדכוני-הועד"), אך לא את כל אלה שפורסמו על ידי המשתמש "עדכוני הועד" (ללא מקף) ולא על ידי המשתמש "Odonata". לא רק שהעניין לא תוקן, איש גם לא טרח להוסיף הערה בדף עדכוני הוועד והאספה כדי להבהיר למי שמחפש שם את עדכוני הוועד שיש עדכונים נוספים שלא יופיעו במחרוזת החיפוש. מבחינת מי שבודק בימינו בדף "עדכוני האספה והוועד", אין עדכוני ועד לאחר אוקטובר 2008.
      http://forum.sf-f.org.il/read.php?10,50091,50133#msg-50133
      http://forum.sf-f.org.il/read.php?10,50412,50412#msg-50412

ובכן, שלוש שאלות משמעותיות למדי עולות כאן:

1. האם אתם מתכוונים לתקן את שתי הבעיות האלה? לאור העובדה שכבר עברו חודש וחצי-חודשיים ולא נעשה דבר בבעיות שפתרונן דורש לא יותר מכמה דקות של אדם שמבין מה הוא עושה ולוקח אחריות בנושא, מתעורר בי החשש שהתשובה עשויה להיות "לא".

2. ואם כן, מתי?

3. האם יש אדם כלשהו בוועד שטורח לעקוב אחר הצעות ובעיות שמועלות בפורום האגודה, לרשום אותן ולוודא שהן מטופלות? אם כן, מי האדם הזה? אם לא, למה? זכור לי שבזמנו גילי התנדבה לתפקיד, אבל באמת שאין לי מושג מה קרה עם זה מאז, ואני לא יכולה שלא לתהות, כי נכון לרגע זה, הדברים *לא* מטופלים.

אה, לשאלתכם שלא נשאלה: כן, אני קרצייה. לא, אני לא הולכת להפסיק. האופן שבו אתר האגודה "מנוהל" עושה לי רע פיזית, כי לגמרי במקרה, אני יודעת איך הדברים *אמורים* לעבוד, ואני יודעת איך הם *לא* עובדים כרגע.

אגב, סתם בתור רעיון, יש מצב שהגיע הזמן למנות מנהל לאתר האגודה. זכור לי שהמלצתי על זה כשפרשתי מתפקידי, ונמסר לי שגיא וינר ימלא את התפקיד, וזה על אף תהייתי אם הוא לא עסוק מדי לתפקיד. ובכן, איך לומר לכם את זה: הוא עסוק מדי לתפקיד, אם הוא עוד בכלל ממלא אותו (לא זכור לי שראיתי משהו על זה בפרוטוקולים של הוועד, אבל מי יודע, אני לא קוראת אותם יותר מדי בעיון). אני די בטוחה שכבר הבחנתם בזה. אתם צריכים מנהל לאתר האגודה, ואולי הגיע הזמן למצוא אחד, להטיל עליו את התפקיד בצורה מסודרת, ולהעביר לו חפיפה כמו שצריך. כי הגיע הזמן שמישהו שיודע מה הוא עושה ושיש לו ראש גדול יקח אחריות מלאה על אתר האגודה וינהל אותו כמו שצריך.

(לא, אתר האגודה כרגע לא מנוהל, ואני לא חושבת שהוא נוהל מאז שפרשתי מהתפקיד. אם היה מנהל לאתר האגודה, לא היה קורה מצב שמנהל כנס שצריך להרים אתר בכלל לא יודע עם מי לדבר כי מנהל האתר עסוק ולא מפנה אותו אל אף אחד אחר שיעזור לו. אם היה מנהל לאתר האגודה אדם שלא עבר חפיפה לא היה מנסה להעלות מאמרים בלי שיהיה לו מושג איך עושים את זה. אם היה מנהל לאתר האגודה בעיות הקישורים שאזכרתי לעיל היו נפתרות *באותו יום*. אני יודעת כי פתרתי דברים כאלה בעצמי בתקופה שזה היה התפקיד שלי, כי זאת הייתה *האחריות שלי* לפתור אותן. אם הן לא נפתרו זה חודש וחצי-חודשיים, זה אומר שאין איש שזו האחריות שלו לפתור אותן. אין אחריות – אין מנהל).

• #189453 הגב
      Boojie
      משתתף

שדווקא נוספו שם קישורים חדשים (לחלק מהעדכונים החדשים, לא לכולם), אך עדיין הקישור שאומר "עדכוני הוועד ממרץ 2009" עדיין מגלה רק את העדכונים שעד אוקטובר 2008.

• #189454 הגב
      גל
      משתתף

העברתי את כולם לוועד. כנראה שכחתי לחזור אלייך ולהודיע שזה הועבר, מצטער.

• #189455 הגב
      ???
      משתתף

אלה דברים שיכולתי לעשות מהעבודה.

בנוגע למחרוזות החיפוש, אני צריך להתעמק בזה יותר כי אני לא מכיר את כל האופציות ואת זה אני יכול לעשות רק בבית. אני אשתדל להגיע לזה הערב או מחר.

• #189457 הגב
      ???
      משתתף

האם מי שיש לו סמכויות ניהול על השרת שעליו יושב הפורום, או סתם סמכויות ניהול בפורום, יכול לשנות שם משתמש של הודעות קיימות? או שאולי אפילו המשתמש עצמו יכול לעשות זאת?

אם אני מבין נכון מה שקורה באותו דף של עדכוני הוועד, הקישורים לתקופות השונות אינם חלוקה על פי הגיון כלשהו, אלא רק קישורים למחרוזות חיפוש שונות בפורום, על פי שם משתמש. האחדה של שמות המשתמשים שפרסמו את ההודעות תוכל לצמצם את מסר הקישורים.
      או שאני מפספס משהו?

• #189458 הגב
      גל
      משתתף

אך ורק לעדכוני הוועד.
      בשלב כלשהו שכחו מזה כנראה.

• #189459 הגב
      גל
      משתתף

+ חסר קישור לפורום ארגון ופעילויות בריבוע הזה שם למעלה משמאל ("בקרו גם ב…)
      + בעמוד "על האגודה" אפשר למחוק את שמי ולכתוב את ארז גביש.
      + עמוד המבצעים מכיל כבר מבצעים לא רלוונטיים (לפחות, מרקורי כבר לא רלוונטי. לא יודע לגבי שני האחרים).
      + באתר המימד, בעמוד "איך להשיג" נא תקן את כתובת המייל של האגודה לכתובת הג'ימייל החדשה שלנו [חשוב מאוד – כי בגלל זה עדיין מגיעים מיילים לגבי המימד לתיבה הישנה שלנו].
      + ובכלל – אולי כדאי לעדכן את אתר המימד ולציין שלא ייצאו גליונות נוספים? וגם את סעיף ב' 9 בעמוד השאלות הנפוצות של אתר האגודה.
      + ועוד משהו – האתר באנגלית כבר לא עודכן מזה שנים. לפחות מדור החדשות בו לא עודכן מאז אייקון 2006. חבל, כי האתר הזה ואתר אייקון באנגלית הם שני האתרים היחידים שיש לנו לכל מי שלא קורא עברית.

• #189468 הגב
      Boojie
      משתתף

לת

• #189472 הגב
      Boojie
      משתתף

זה לפרסם אותן מחדש. וזה הפיתרון היחיד שנראה לי מתאים לעניין הזה: ש"עדכוני-הועד" (בהנחה שעדיין יש גישה אליו) יפרסם מחדש את אותן הודעות בתגובה לפתילים המקוריים שבהם הופיעו, כדי שמחרוזת החיפוש תמצא אותם. או, אפשרות אחרת (ונדמה לי שקצת יותר אלגנטית): לפרסם הודעה ראשית על ידי שם המשתמש "עדכוני-הועד" שבכותרתה התאריכים הרלוונטיים, ואז לשרשר אליה את כל העדכונים התועים (למיטב זכרוני, הפורום מאפשר את זה, אני די בטוחה שעשיתי את זה פעם-פעמיים בפורום הפעילים הישן). אז, מי שישתמש במחרוזת החיפוש ימצא את העדכונים.

מעבר לזה, אני ממליצה לשאול את דותן דימט. למי שלא יודע (לאור שימור הידע המשובח של האגודה), דותן דימט נמנה על האדמינים של אתר האגודה מאז היווסדו, ומטפל בכל מה שנוגע לפורומי האגודה כולל שדרוגים, שיפוצים ועדכונים. הוא האדם לשאול לגבי היכולות הטכניות של הפורומים.

• #189473 הגב
      דותן דימט
      משתתף

תתנו לי בבקשה רשימה של ההודעות החסרות בחיפוש, את הקישור המרוכז לכל הפרוטוקולים, ואז אסדר אותו.
      לחלופין, אולי לפרסם פתיל אחד ולשרשר כל עידכון ועד / פרוטוקול אליו. אולי זה מה שורד מציעה כאן.

בכל אופן, אדמין זה לא מילה נרדפת ל"מנקה", גם כשיש כאן צמידות למילה "שרת".

• #189474 הגב
      Boojie
      משתתף

לעשות מהבחינה הטכנית – האם ניתן לשנות שם משתמש של הודעה או לא. אני די בטוחה שלא, אבל אני מאמינה שהתשובה ההחלטית לעניין בידיך.
      את העבודה עצמה אני מאמינה שלפחות חלקית צריך לעשות הוועד – שם המשתמש "עדכוני-הועד" אמור להיות ברשותו, כך שבכל מקרה של פרסום הודעות חדשות, זה צריך להיעשות על ידי מי שמחזיק בפרטי שם המשתמש.

• #189475 הגב
      Boojie
      משתתף

מאחר שחלק מעדכוני הוועד, לפחות, מעוררים דיון, ייווצר ככה פתיל מפלצתי למדי שהניווט בו יהיה קשה. עדיף לשרשר רק את העדכונים שפורסמו בטעות תחת שמות משתמש לא נכונים.

• #189476 הגב
      kenny
      משתתף

אוקיי, ניסיון לעשות סדר. ישבתי ובדקתי את כל הקישורים בדף של עדכוני הוועד.

תחת הקישור "סיכומי ישיבות ועד משנת 2006 עד אוקטובר 2008" מופיעים עדכונים אלה:
      (בכל מקום מכאן והלאה אני מביא את תאריך הפרסום ולידו את תאריכי הישיבות בסוגריים. במקרה שאין תאריך בסוגריים, או שהוא זהה לתאריך הפרסום או שהוא לא צוין בכותרת ההודעה.)
      10.1108 (29.10)
      6.10.08 (26.9)
      22.9.08 (6.9)
      23.6.08 (16.5; 3.4; 14.3; 15.2; 7.2)
      8.1.08 (6.1; 1.11.07)
      29.1.07 (11.10)
      8.9.07 (16.8; 22.6)
      1.6.07 (25.5)
      9.4.07 (16.3)
      10.2.07
      1.2.07
      25.1.07
      31.1.07 (28.12.06)
      3.12.06 (30.11)
      21.10.06 (19.10)
      13.10.06 (11.10)
      20.9.06 (6.9; 1.7; 1.6; 21.5; 27.4; 17.4; 13.3; 1.11.05)
      כל אלה התפרסמו תחת שם המשתמש "עדכוני-הועד" (עם מקף).

שלושה עדכונים התפרסמו תחת שם המשתמש Odonata, לישיבות בתאריכים 25.1.09; 31.12.08; 8.12.08
      אלה מתפרסמים בעמוד בקישורים לתאריכי הישיבות.

שלושה עדכונים התפרסמו תחת שם המשתמש "עדכוני הועד" (ללא מקף)
      30.3.09 (3.3)
      27.4.09 (19.4)
      31.5.09 (20.5)
      אלה מופיעים עכשיו בקישור "סיכום ישיבות הוועד החל ממרץ 2009" (ותודה לנעמה על הקישור הנכון).

על פי בדיקה של חיפוש חופשי על המילים "עדכוני" ו"הועד" אני חושב שזה מכסה את כל הקישורים להודעות של עדכוני הועד. אני אשמח לשמוע תיקונים ותוספות.

אני מקווה שלא נפלה שגיאה בהקלדת כל הספרות האלה.
      אהוד.

• #189477 הגב
      kenny
      משתתף

צר לי, אבל אני לא יודע איך לעשות את התיקונים האלה. צריך מישהו עם יותר ידע וכנראה גם יותר הרשאות.

• #189478 הגב
      Boojie
      משתתף

למצוא את הדרך לדאוג שכל עדכוני הוועד יימצאו בחיפוש יחיד. אם שם המשתמש "עדכוני-הועד" עדיין קיים ושמיש (או שאולי סיסמתו אבדה אבל אפשר לאחזר אותה), אפשר לעשות את זה, כמו שהצעתי לעיל. אבל על זה, כמובן, הוועד צריך לענות.

• #189479 הגב
      kenny
      משתתף

ולכן השאלה ששאלתי מוקדם יותר היום. זה היה רק ניסיון לראות אם לפחות כרגע אפשר למצוא את כל הקישורים.

• #189480 הגב
      Boojie
      משתתף

לת

• #189484 הגב
      גל
      משתתף

כעורך האתר, אתה יכול לערוך גם כתבות קיימות, לא?
      זה כבר מוריד מספר סעיפים (השני, השלישי והשאלות הנפוצות מהסעיף החמישי)

ולאתר באנגלית זה לא אותן הרשאות כמו האתר בעברית?
      ולגבי אתר המימד, *מישהו* היה אחראי על האתר הזה פעם. צריך פשוט לברר מי זה (אור? ניר?) והמינימום שבמינימום זה לעדכן את כתובת המייל כמו שביקשתי.

[אגב, אני עונה לך, אבל זה לא אומר שאתה צריך להתחיל לחפש מי האנשים האלה. לוועד אמור להיות מישהו שאחראי על האתרים השונים. לפחות פעם היה תפקיד כזה, שהיה באחריות רמי ואחר כך ניר. או להיפך?]

• #189485 הגב
      Boojie
      משתתף

ולכן הוא לא חלק ממגזין האגודה והטיפול בו לא נעשה במסגרת ההרשאות שלו אלא דרך האף-טי-פי של אתר האגודה, שהוא בסמכות מי שמשמש כמנהל ואדמין של אתר האגודה (שהיפותטית זה גיא וינר, מעשית אין לי מושג מי). גם אתר המימד פועל על הרשאות נפרדות, למיטב זכרוני, או לפחות אמור להיות מטופל על ידי אדם נפרד.

הקוביה בראש הפורום היא בידי מי שמבצע אדמין לפורומים, שזה לעניות דעתי דותן.

הדברים היחידים שאהוד אכן יכול לבצע מהדברים שציינת הם התיקונים בסיפורים קיימים במגזין האגודה, א-ב-ל: לכל הדברים שציינתי, כולל זה, צריכה לצאת הנחיה מוועד האגודה. זה שלמישהו יש הרשאות והוא יכול טכנית לבצע שינויים בדברים מסוימים, עוד לא אומר שהוא יכול לעשות אותם על דעת עצמו – הודעות על שינויים בכוח אדם, במבצעים וכן הלאה חייבות קודם לקבל את אישור הוועד. למשל, טכנית, אני יכולתי לבצע את כל הדברים האלה מלבד השינויים במימד (יש לי גם גישה להרשאות וגם את הידע הדרוש כדי לבצע אותם, ואלוהים יודע שהתעסקתי גם עם האף-טי-פי וגם עם מגזין האגודה די והותר בזמן האחרון, בעבודה על אתר פנטסי.קון ובהגהות ותיקונים קוסמטיים במאמרים במגזין האגודה), אבל אני לא אעשה אותם כי אין לי סמכות לזה וכי זה לא התפקיד שלי. מבין את הכוונה? זה שיש למישהו הרשאה ברמה הטכנית עוד לא אומר שיש לו סמכות לבצע כל שינוי שהוא על דעת עצמו.

• #189486 הגב
      Boojie
      משתתף

אפשר לשאול את ניר יניב, יכול מאד להיות שהוא יודע מי אמור לטפל בשניהם.

• #189489 הגב
      גל
      משתתף

זו עובדה גמורה שהפסיקו להפיק את המימד. לפחות עד גליון 30 שנה אחרי. למה צריך את אישור הוועד על מנת לכתוב זאת באתר המימד ובעמוד השאלות הנפוצות?

זו עובדה שמרקורי הפסיק לצאת לאור. אז עד כמה כבר המבצע שלהם רלוונטי עוד? לגבי המבצעים האחרים צריך באמת לברר מול הוועד אם הם רלוונטיים עוד או לא (ניחוש פרוע – לא).

זו עובדה גמורה שהתפטרתי. צריך את אישור הוועד להתפטרות שלי? מה , אם הוועד לא מאשר אני נשאר בתפקיד? אכן, הוועד עדיין לא אישר באופן רשמי את ארז כמחליף שלי.

ותיקונים קוסמטיים כמו הוספת קישור חסר לפורום, או עדכון כתובת מייל האגודה גם דורשים אישור הוועד?
      אני באמת שלא מבין למה צריך להטריד את הוועד גם בדברים שברור מאליו שהם צריכים להיעשות?

• #189490 הגב
      Boojie
      משתתף

תיקון מייל האגודה, אני חושבת, הוא היחיד מבין הדברים שציינת שלא דורש את אישור ועד האגודה. ואני אסביר:
      קודם כל, חלק מהדברים שאתה מדבר עליהם דורשים ניסוח, ורק מי שעוסק בהם ויודע בדיוק במה מדובר יכול להחליט על ניסוח נכון (למשל, עניין המימד – צריך לנסח את ההודעה שמסבירה למה המימד חדל לצאת – אם בכלל רוצים לנמק את זה – ומה תופס את מקומו). שנית, רק הוועד יכול להוציא הוראה להוסיף קישור לקוביה בראש הפורום כי רק הוועד יכול להחליט לאן הוא רוצה שיהיו קישורים מהפורום הזה. אם הקישור הורד, הייתה לזה סיבה (יכול להיות שמסיבה כלשהי לא רצו שאנשים ייכנסו לפורום ארגון ופעילויות), ורק הוועד יכול להחליט שהסיבה לא בתוקף עוד.
      ולגבי שינויי כוח אדם, אין ספק שאתה יכול להחליט על דעת עצמך שאתה לא מזכיר האגודה יותר, אבל רק ועד האגודה יכול לקבוע שאכן ארז גביש הוא המחליף שלך ושצריך לפרסם את זה באתר. זה לא משנה שזה נכון, אהוד לא יכול להסתמך על הוראה בנושא ממך, כי זה פותח פתח לטעויות לא רצויות, ברמת העיקרון.

• #189491 הגב
      גל
      משתתף

הייתי מצפה מעורך האתר שיידע לנסח.
      שנית, באופן מקרי למדי, עורך האתר הנוכחי הוא גם עורך המימד ועורך השנתון, כך שאני משער שיש לו מושג למה הופסקה הפקת המימד ומהו בדיוק השנתון [לפחות, אני מקווה שהוועד עירב אותו בדיונים ובהחלטות].
      אני עדיין לא חושב שבעל תפקיד באגודה צריך ללכת לוועד על כל דבר קטן, ולפחות בעיני, עדכון של עובדה מוגמרת – לא ספקולציה אלא החלטת וועד שכבר פורסמה ובוצעה בפועל – לא דורש דיון מול הוועד.
      לכל היותר לעדכן את הוועד לגבי העדכון שבוצע באתר.

וחוץ מזה, שהעדכונים האלה צריכים להיעשות כדבר שבשגרה בסמוך למועד האירוע ולא בדיעבד חודשיים או שנתיים אחרי.
      כלומר, יחד עם ההודעה בפרוטוקול ישיבת הוועד, ההודעה במכתב החודשי וההודעה במדור החדשות היה צורך לעדכן גם את אתר המימד וגם כל חלק באתר האגודה שנוגע למימד.

גם לגבי כוח אדם – אם חבר וועד התפטר (ספקולציה פרועה אבל ניחא), עורך האתר לא צריך, לדעתי, אישור מהוועד כדי למחוק את שמו מרשימת חברי הוועד, או אפילו להודיע להם שזה בוצע – כי זה אמור להיות מובן מאליו כחלק מתפקידו כעורך האתר. כן צריך מהם אישור לגבי המחליף (אם יש כזה).

• #189492 הגב
      Boojie
      משתתף

ובאשר לשאר דבריך, נכון לרגע זה, נוצר הרושם שיש בלבול מסוים לגבי בעלי תפקידים באתר האגודה, ותחומי הסמכות והאחריות שלהם. ככל הידוע לי, אין ברגע זה אדם שלוקח אחריות גלובלית על אתר האגודה, או אפילו רק על מגזין האגודה. זה אומר שלמנהל כנס שלא מביא איתו מישהו שיקים לו את האתר אין בהכרח מי שיקים לו את האתר או אפילו יסביר לו מה הוא צריך לעשות, שאין בהכרח מי שעוקב אחרי דברים שצריכים עדכון וטיפול ודואג להם, וגם, מעבר לכל זה, שאין מי שיודע מה כן במסגרת סמכויותיו של האחראי על האתר ומה לא.
      כמו שאמרתי, אני לא חושבת שבאמת היה אדם כזה כבר די הרבה זמן. נדמה לי שבהתחלה גיא וינר עוד ניסה לקחת אחריות כזאת, אבל הרושם שלי הוא שמהר מאד הוא גילה שאין לו זמן לזה. וכל עוד אין לאתר האגודה מנהל של ממש, עדיף להיות מאד זהירים בקטעים של לקיחת סמכויות. כשיהיה לאתר האגודה מנהל שבאמת יקח עליו אחריות, זה יהיה קל יותר כי תחומי הסמכות יהיו ברורים יותר.

• #189493 הגב
      kenny
      משתתף

הכוונה שלי לא הייתה שאין לי סמכות לערוך את הדברים האלה, אלא שאני פשוט לא יודע איך לעשות את זה. עריכת עמודים כאלה שונה מעריכת כתבות רגילות ואני צריך ללמוד את זה. מאז שהתחלתי לעסוק בעריכת האתר (קצת אחרי "עולמות") עוד לא הספקתי ללמוד זאת. היו לי אי-אלו דברים אחרים לעסוק בהם. זה הכול.

בנושא אתר המימד, אני אפנה אל מי שצריך.

• #189494 הגב
      Boojie
      משתתף

בכל דבר שאתה לא בטוח איך עושים ואני יכולה לעזור.

• #189499 הגב
      Boojie
      משתתף

לתשומת לבכם.

• #189502 הגב
      גל
      משתתף

איזה קרציות אנחנו…

• #189503 הגב
      גל
      משתתף

לא נורא

• #189521 הגב

לא, אין כרגע אדם שזה תפקידו.
      תפקידה של גילי היה להודיע לועד מתי תגובתו נדרשת, והיא עדיין עושה תפקיד זה ברמה מסויימת ואנו מודים לה.
      בנושא איסוף ההצעות, זה נושא שאנו חושבים עליו. אחד הרעיונות שעלו, אמנם לא בהקשר ישיר לשאלתך, הוא שבאמת הגיע הזמן לעבור על פרוטוקולים ישנים ולרכז החלטות בנושאים שונים. זה כנראה יצטרך לחכות לועד הבא…

• #189528 הגב
      ???
      משתתף

התרכזתי בתחום התוכני ופחות בתחום הטכני, ולכן עוד לא הגעתי ללמוד את הצדדים האלה של האתר. בכל אופן, לא במידה מספיקה.

מציג 30 תגובות משורשרות
מענה ל־הערה לגבי פרסומי מועדון הקריאה באתר האגודה, עדכוני הוועד ועוד דבר או שניים לגבי אתר האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: