ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מרצ'נדייזינג של האגודה
- This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 6 חודשים by ועד האגודה.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
לפני מעט יותר מחודש העליתי את הנושא הזה באוזני ועד האגודה, לאחר ששמעתי ש"לתרום.קום" (האתר שדרכו מתבצעים תשלומי דמי החבר לאגודה של אלה שמשלמים דרך האינטרנט) מאפשרים לעמותות המשתמשות בשירותיהם למכור דרכם גם מוצרים. הוועד ציין באוזניי אז שהנושא כבר נמצא בבדיקה. מאחר שלא ראיתי שהנושא עלה שוב מאז, לא בפרוטוקול ולא בשום דרך אחרת, הייתי רוצה לפתוח אותו בצורה קצת רחבה יותר.
לאגודה יש לא מעט מרצ'נדייז – כל הדברים שמוכרים בדוכן האגודה, אולי יותר. יש לה גיליונות ישנים של המימד, חולצות, סיכות, מדבקות, סימניות, פוסטרים של מפת העולם (ואולי גם אחרים, לא זכור לי), אפילו סוכריות, ובטח עוד פריטים ששכחתי, שנכון להיום, המקום היחיד שניתן להשיג אותם זה בכנסים. בכנסים, כידוע, יש בעיית שטח ובעיית ניוד, וכך למשל, בכל פעם שמנסים להציע את מפת העולם למכירה לפחות עותק אחד נוטה להיהרס בתהליך. כך שלאגודה היה ממש מועיל אילו הייתה לה אופציה למיני-חנות וירטואלית, שהייתה מאפשרת לה להגיע לקהל קונים מעט יותר גדול מזה שיש לה רק בכנסים, בלי הצורך לטלטל את כל הסחורה לכל מקום, מה שאני חושבת שישמח את הציבור (בכלל, יהיה *ממש* נחמד אם לאגודה יהיה דף מרצ'נדייזינג שיציג את מגוון המרצ'נדייזינג שהאגודה מציעה לציבור, גם אם לא תהיה אפשרות למכירה וירטואלית. זה קצת עצוב שבשום מקום אין תיעוד לכל הפריטים המגניבים שהאגודה מציעה והציעה בעבר).
בשעתו, בתקופה שריציתי בוועד, דיברתי על כך עם איתן שלו (הבעלים של http://www.madab-il.com), הבעיה היא שהחנות הווירטואלית שלו השתבשה והוא לא ממהר לתקן אותה, אני מניחה משום שהעסק כבר לא ממש רלוונטי לו. באותה תקופה לא היה ידוע לי על אופציה אחרת.
אז אולי הגיע הזמן שנפתח את הנושא הזה לעוד שניים שלושה אנשים, לרעיונות. אני לא יודעת מה קורה בחזית לתרום.קום מהבחינה הזאת, ואם מישהו בכלל עוסק בזה (לאור העובדה שזה לא הופיע בפרוטוקול, אני חייבת לתהות), אבל בכל מקרה לא יזיק לשאול אם יש מישהו מחברי האגודה שיודע על אפשרויות נוספות למכור מרצ'נדייז באינטרנט תמורת עמלה שפויה. אולי אפילו אפשר לשקול גביית תשלום באמצעות paypal או שירות דומה.
וגם, כמובן, יהיה נחמד לשמוע מהוועד אם קורה משהו בחזית לתרום.קום. בכל זאת כבר עבר חודש פלוס.
-
גלמשתתף
נדמה לי שבזמנו עין הדג מכרו מוצרים דרך חנות וירטואלית כלשהי. כדאי אולי לדבר איתם.
-
Boojieמשתתף
שאם אני לא טועה, מוכרים רק מוצרים שמודפסים בהדפסים שהם מציעים למכירה באתר.
אה, ועכשיו ראיתי שכתוב בדף הראשי של פרינטמול שהוא סגור לפעילות עד להודעה חדשה. אז בכלל ירד מעל הפרק.
http://www.printmall.co.il/ -
ועד האגודהמשתתף
קיבלנו את ההודעה ונערך דיון בועד בנוגע למכירת כרטיסים לכנסים, שבסופו של דבר הועבר למנהלת פנטסי.קון להחלטתה. נושא המרצנדייז אכן נשמט מתשומת ליבנו ונבדק שוב בימים אלו.
-
-
מאתתגובות