זה עצוב לראות פתיל סגור

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה זה עצוב לראות פתיל סגור

מציג 3 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163554 הגב
      shedonit
      משתתף

חברים יקרים,
      פתיל My aunt fanny נסגר לתגובות, וזאת בגלל שגם הוא עסק כמו קודם בביקורת שלא במקומה על וועדת הביקורת. לא במקומה, כי הוועד אמר בצורה מפורשת שהנושא סגור להתייחסות בפורום וכל פנייה בנושא תעשה או לוועדה עצמה, או לוועד האגודה או באסיפה הכללית. באם יופיעו הודעות נוספות בנושא, אני ארשה לעצמי למחוק אותן כמעט באופן אוטומטי (התראה של חצי שעה).

• #189277 הגב
      Boojie
      משתתף

שזה לא משנה כמה אני לא מסכימה עם הגישה של איתי גרייף, זו בושה וחרפה שהוועד מכריז על נושא מסוים שקשור לאגודה ולביקורת על מוסדותיה כעל "סגור להתייחסות בפורום", ובכך למעשה מונע דיון פומבי בנושא באופן גלובלי.
      האגודה היא לא של הוועד. אתם רוצים להשתיק אדם ספציפי שמברבר יותר מדי ובצורה חסרת תרבות דיון, לכו על זה. אבל אם חברי האגודה רוצים לדון בנושא מסוים שקשור להתנהלות האגודה, ובמיוחד בביקורת ביחס לממלאי התפקיד בה, לוועד אין שום זכות שבעולם למנוע את זה מהם.
      ואני רוצה להזכיר לוועד את הדבר הבא: אתם יכולים לסגור דיונים בפורום הזה. זה לא מונע מחברי האגודה להמשיך אותם במקומות אחרים. כמה טוב זה יעשה לאגודה אם זה יקרה, בדיוק, שחברי האגודה לא יכולים למתוח ביקורת על מוסדות האגודה בפורום שלה עצמה, אז הם הולכים לעשות את זה במקום אחר?
      בושה. פשוט בושה. אתם מאלצים אותי להסכים עם איתי גרייף בנושא שאני לגמרי לא מסכימה איתו. *מעולם* לא קיבלתם מנדט לסתום פיות של מי שמעוניין לבטא ביקורת פומבית על בעלי תפקיד באגודה, ואני לא מבינה מאיפה לקחתם לעצמכם את הזכות הזאת. בחרתם מנהלת פורום שלא יודעת להשליט סדר בפורום שלכם, אז כדי למנוע ממשתתף אחד לקלל בצורה לא יפה, אתם סוגרים נושאים? בושה.

• #189295 הגב

מנהלת הפורום פועלת באופן עצמאי מהועד אך בהתייעצות עמו. לא לועד ולא למנהלת הפורומים היתה כוונה למנוע העברת ביקורת, רק את העברתה בצורה בוטה, משתלחת, טרולית, חסרת רסן, ואם לשאול ממך ביטוי – פוגעת במורל הפעילים. זו היתה הסיבה למחיקת ההודעה הראשונה (כפי שאמרת בעצמך בפתיל המופיע מעל פתיל זה), מה שגרם למחיקת שאר ההודעות באותו פתיל.

ועד האגודה וועדת ביקורת מעוניינים לשמוע כל ביקורת וטענה, באופן פרטי או ציבורי, ויאפשרו כל הבעת ביקורת כזו, כל עוד היא מנוסחת בנימוס ומתוך תרבות דיון.

• #189298 הגב
      Boojie
      משתתף

אני מקווה שבעתיד מנהלת הפורום תתנסח בצורה קצת יותר מדויקת, שלא ניתן להבין ממנה מסרים לא נכונים של סתימת פיות וסגירת נושאי דיון. אני גם מקווה שבעתיד תימצא הדרך לא להגיע עד לכדי חסימת דיונים שלמים ומחיקת דיונים אחרים (בהשתתפותם של כמה ממשתתפי הפורום) רק כדי להשתלט על אדם אחד.
      ואם כבר אני פה, גם היה יכול להיות נחמד אילו הייתה למנהלת הפורום מדיניות ניהול מוגדרת (כפי שביקשתי ממנה לנסח כבר לפני די הרבה זמן, ומשום מה היא נמנעה מכך), ולא רק סדרה של החלטות אד-הוק (די חסרות שיניים) שאנחנו אמורים לנחש בכוחות עצמנו את העקרונות שעליהם הן מתבססות.
      ואל תפנו אותי שוב לכללי הפורום. עד היום, ההתייחסות לכללי הפורום הייתה, אם להתנסח בלשון המעטה קיצונית, "גמישה". הייתי רוצה הגדרה קצת יותר מוחשית וברורה של כללי ההתנהלות של הפורום הזה וגבולותיו, כי כרגע הם אמורפיים לחלוטין והניסוח המדויק ביותר שאני יכולה להעלות להם זה "איך שיבוא למנהלת הפורום באותו רגע", שזו לא באמת מדיניות ניהול ברורה או יעילה.

מציג 3 תגובות משורשרות
מענה ל־זה עצוב לראות פתיל סגור

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: