ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › My aunt fanny
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 4 חודשים by גרייף.
-
מאתתגובות
-
-
יוני 8, 2009 בשעה 8:46 pm #163550גרייףמשתתף
בואו נראה – קודם היו שתי חברות ועדת ביקורת שלא עשו כלום. אז, היו הרבה פאשלות בניהול האגודה. למשל, יו"ר האגודה נכנע לסחטנות, אבל כדי שאף אחד לא ידע, פרסם פרוטוקולים שקריים כדי לחפות על זה. אלו היו פאשלות כל כך גדולות שהוא התפטר בצורה פומבית ומביכה משהו, ואחת מחברות ועדת ביקורת חשבה שזה כל כך נוראי שהיא עמדה וצעקה על כל חברי האגודה האחרים שהיו במקום.
אני מסכים איתה. זה אכן בעייתי וחריג ששני יושבי ראש יתפטרו באמצע קדנציה שנה אחרי שנה. האם היה בירור בנושא? שיחה בנושא? לא. גם לא יהיה. זה דורש ועדת ביקורת שונה ממה שיש.
אבל כן היתה "השתלחות חסרת רסן". אני אוהב את זה. יעל וחגית עושות צחוק מהמובן "ועדת ביקורת", אבל הבעיה של הוועד היא עם ההשתלחות בהן. לא נורא.
לא נורא, כי הטרוליות עובדת. היא הביאה את ועדת ביקורת לענות על שאלות מול הוועד, ואולי לקרוא חוק העמותות בפעם הראשונה. היא הביאה את ועדת ביקורת לברר אם אירוע המגבות חוקי. ועכשיו היא מביאה את ועדת ביקורת לתת דיווח לחברי האגודה באסיפה השנתית.
אלא שעכשיו צריך לשמור על העמדת הפנים, החשובה כל כך, שוועדת ביקורת לא השתפרה, אפילו קצת, בגלל ההשתלחות, אלא שיעל וחגית תמיד עשו את העבודה שלהן. אז כדי לשמור על העמדת הפנים הזו, בואו פשוט נמחק את כל ההודעות שאומרות אחרת. בגלל שאם נמחק את ההודעות, אז נוכל להתעלם מהעובדה שחגית ויעל לא עושות את העבודה שלהן, ושאין להן מושג איך לעשות את העבודה שלהן.
ועד שמורכב ברובו מחברי ועד חדשים ולא מנוסים, שמנסה לנהל לא רק ארגון אחד אלא על עוד שניים, שמנסה, ונכשל, לשמור שליטה על אייקון (ע"ע ההודעה של ליאת, אם מישהו מחברי האגודה לא רוצה להאמין לדעתי בנושא), שעדיין לא ברור לו איך מקבלים החלטות ומתי (עושים ישיבת ועד, לא עושים ישיבת ועד, מודיעים מראש, לא מודיעים מראש, מפרסמים פרוטוקול, לא מפרסמים פרוטוקול… שיגועים) זה ועד שצריך שמישהו יביט על תהליך קבלת ההחלטות שלו, שיבין מה הוא עושה. זה ועד שצריך ועדת ביקורת. חברי האגודה צריכים ועדת ביקורת לוועד כזה.
ואין להם.
אפשר למחוק גם את ההודעה הזו. זה לא ימנע מפעילי השגרירות להתחייב בשם האגודה שלא יהיו יותר הפקות מקור, זה לא ימנע מפעילי אמא"י לטבוע תחת דוכנים פיראטיים, מכת גניבות וכרטיסים מזויפים, וזה לא יחזיר את אייקון לאגודה. זה רק ימנע מחברי האגודה לקרוא את ההודעה הזו.
-
יוני 9, 2009 בשעה 2:20 am #189259Boojieמשתתף
אתה ברצינות מאמין שהכל מסתובב מסביבך, אה? אתה ברצינות מאמין שרק ההשתלחות שלך גורמת לוועדת הביקורת לבדוק דברים, ושלולא היית בא להציל את האגודה על סוסך הלבן, כלום לא היה קורה, אה? משעשע אתה, בחיי.
נו. יום הולדת שמח. לפחות זה דבר אחד שאתה יכול להרגיש בצדק שמסתובב סביבך. -
יוני 9, 2009 בשעה 6:33 am #189260רזמשתתף
כשאתה כותב "יו"ר האגודה נכנע לסחטנות, אבל כדי שאף אחד לא ידע, פרסם פרוטוקולים שקריים כדי לחפות על זה" אתה מתכוון לדברים שהוא השמיע באסיפה – על העובדה שאתה איימת לפעול נגד האגודה באייקון אם ימחקו לך הודעות פה בפורום?
אז ראשית, אני שמח לשמוע שאתה מודה בזה. שנית, העובדה שאתה נותן את הניסיונות שלך לחבל בפעילות האגודה בתור דוגמה ללמה האגודה לא עובדת כמו שצריך היא חתיכת תיאטרון אבסורד, ועוד דוגמה ללמה אין שום סיבה להתייחס אליך בתור משהו אחר מלבד מטרד. כבר הערתי לך פעם על איך שביחס לכינויים שבהם נהגת להתהדר ("אחד שמבין", "אחד שיודע") רמת המודעות העצמית שלך שואפת לאפס (שלא לדבר על כל הצגת הקדוש-המעונה שעשית בעקבות ההצהרות של היו"ר באספה ההיא – הצהרות שלפי הודאתך שלך כרגע, היו מוצדקות לחלוטין).רגע אחד – יכול להיות שכל הסיפור עדיין נמשך? שאתה עדיין מאיים בסנקציות במידה וימחקו לך פה הודעות או יאכלו לך/ישתו לך השד-יודע-מה? כי זה יכול להסביר הרבה מאוד דברים.
הערה: למרות הטון, השאלה האחרונה היא לגמרי לא רטורית, והייתי שמח לקבל עליה תשובה, לאו דווקא מגרייף עצמו. בישיבת האגודה הקרובה, אני מתכוון להעלות הצעה להדחת מנהלת הפורום, ואם מדיניות הניהול שלה פה נבעה מכל מני לחצים חיצוניים כאלה ואחרים, הייתי רוצה לדעת את זה.
-
יוני 9, 2009 בשעה 6:51 am #189272shedonitמשתתף
כפי שכבר נאמר לא אחת, היא שלי תוך התייעצות עם וועד האגודה.
-
יוני 9, 2009 בשעה 7:29 am #189273Onyxמשתתף
על סחיטה ואיומים דווקא כן.
אני כ"כ שמח שאתה מודה במעשים שלך בצורה פומבית כ"כ.
אם וועדת ביקורת אכן הייתה פועלת בצורה מתוקנת ואם לוועד לא היו רועדות הרגליים בכל פעם שהם שומעים את השם שלך, מה שהיה צריך לעשות, לכל הפחות, זה להעיף אותך לקיבינימט ולתת לך להירקב שם.
-
יוני 9, 2009 בשעה 12:23 pm #189275גרייףמשתתף
אני כתבתי שהכול סובב סביבי? לא, כתבתי שזה נגרם בגללי.
-
יוני 9, 2009 בשעה 12:24 pm #189276גרייףמשתתף
לפתוח דיון על מדיניות מנהלת הפורום באסיפה הכללית. אם אתה כבר שם, אני מציע שגם תעלה את העובדה שלמרות שפורום ארגון ופעילות פתוח כבר כמה חודשים טובים, עדיין אין קישור מהפינה השמאלית העליונה.
אין שום נושא קטן מדי עבור האסיפה הכללית!
-
-
מאתתגובות
- הדיון 'My aunt fanny' סגור לתגובות חדשות.