ועכשיו שקצת התאוששתי – מה קרה ליום המגבת, בעצם?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ועכשיו שקצת התאוששתי – מה קרה ליום המגבת, בעצם?

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163539 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

העדכון אמר רק שהיתה בעיה בגיוס תכנים… אבל לא זכור לי שיצאה קריאה לתכנים, וזה יום המגבת – אפשר פשוט לארגן הקראה של קטעים נבחרים ממדריך הטרמפיסט או משחק כלשהו שכולל הצלפה במגבות, לא נראה לי שאנשים היו מתלוננים…
      אפשר אולי לפרט קצת יותר על למה זה נפל ברגע האחרון?

• #189127 הגב

לא יצאה קריאה לתכנים, אבל פנינו למרצים באופן ישיר. חלקם הסכימו עקרונית ואז ביטלו וחלקם לא יכלו להרצות כלל. כמו כן היתה בעייתיות בהקרנת הפרקים המתוכננים.

• #189134 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

מין יום-המגבת-בוטל-אין-הנחה-בקיו-קון-חודש-מאי-הפך-מחודש-הכיף-של-האגודה-לסתם. בשלב זה אני נאלצת להסכים עם גרייף – עדיף לוודא מראש אם אפשר להקרין ולארגן דברים, מאשר לעורר ציפיות ולבטל. ואפילו אם התוכנית המקורית לא מסתדרת, אפשר לצאת בקול קורא דחוף ולשנות את התוכניות, במקום לבטל. חוץ מזה שאירוע כזה יכול למנוע ממישהו שאולי היה מארגן משהו אלטרנטיבי לעשות את זה, וכשהוא מבוטל כבר מאוחר מדי. ובשילוב עם עניין קיו-קון (שהבעייתיות בו כבר נדונה למעלה) זה פשוט נראה רע.

• #189135 הגב
      רז
      משתתף

קורה שאירועים מתבטלים, קורה שהם מתבטלים ברגע האחרון, קורה גם באירועים של ארגונים מסחריים, ועוד יותר מזה – באירועים התנדבותיים, כמו אלה שהאגודה מארגנת. אם קורה שכל (או רוב) התכנים המיועדים לאירוע מסוים לא יכולים לצאת לפועל – הפתרון הוא, עם כל הצער והכאב, לבטל את האירוע ובהחלט לא לגייס לו תכנים חדשים בדקה התשעים. מניסיון: זה נותן לאירוע תחושה של חלטורה, ולכל מי שמגיע אליו תחושה שעבדו עליו בעיניים, אפקט שהוא הרבה יותר גרוע מסתם תחושת בעסה.

• #189136 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אפשר גם לפתוח את הדברים לדיון, לגייס תכנים חדשים ועזרה בהצלת האירוע זמן מה לפני שהדקה התשעים מגיעה.
      זה נכון שדברים מתבטלים – אבל באירוע קטן וכיפי, שהבסיס לו הוא התאריך, זה ממש חבל לבטל, מהסיבות שכבר העליתי.
      העובדה שממש מתחת להודעה על הביטול הגיעה גם ההודעה על ביטול ההנחות לאירוע נוסף ומבטיח במיוחד, ושביחד חודש מאי של האגודה עבר טרנספורמציה מאחד המבטיחים אי פעם לאחד המאכזבים אי פעם – היא אולי צירוף מקרים, אבל (שוב, כאמור) כזה ש נראה רע

• #189137 הגב
      Boojie
      משתתף

כלומר, ברור, לא חסרים דברים שאפשר לברר מראש (למשל, אישורי הקרנות), אבל הרבה שיקולי תוכנייה הם דברים שפשוט אי אפשר לוודא מראש, ביחס ללוח הזמנים שבו צריך להכריז על אירוע כדי להספיק לייחצ"ן אותו כראוי. אירועים קטנים עובדים בלוח זמנים לחוץ.
      הדבר היחיד שחבל לי זה שלא עשו לאירוע הזה שינוי צורה (אחרי שהתברר שאי אפשר יהיה להרים אותו במתכונת המקורית) כדי כן לערוך משהו שכן אפשר להרים. איזה סוג של פיקניקון עם הקראה מכתבי אדאמס, פילקים מבוססי אדאמס וכד'.

• #189139 הגב
      גרייף
      משתתף

אם מרצה שהבטיח להרצות ביטל בדקה התשעים, או שהמקום לפתע נסגר בגלל מכת מקקים – אתה צודק. עדיף לבטל.

אבל אולי מדובר ברשלנות? אולי אחראי המרצים של האירוע לא וידא עם המרצים שהם מגיעים להרצות? אולי מנהל האירוע רק דיבר עם המקום, ולא סגר על חוזה או שילם להם, ולכן אין מקום לאירוע?

לפני שאתה קופץ אוטומטית, כדאי לברר את הסיבה לביטול האירוע. אם מדובר ברשלנות, אולי (רק אולי) זה יעזור למארגנים עתידיים לנסות להימנע מכך.

• #189140 הגב
      רז
      משתתף

וכפי שקורה לעיתים קרובות מאוד, אתה טועה.

• #189141 הגב
      shedonit
      משתתף

ואני מניחה שלא יהיו פה מכות

• #189151 הגב
      גרייף
      משתתף

ההנחה שלי הייתה שקפצת אוטומטית למסקנות. מה שאני לא טועה בו, וקל מאוד להיווכח בו, הוא שלא סיפקת אף שביב מהמידע שלטענתך יש לך כדי להצדיק את האמירה שלך.

בקיצור, נכשלת בדמגוגיה, אנא נסה שנית.

• #189155 הגב
      רז
      משתתף

התגובה שלי ללילי התייחסה לרעיון שהיא העלתה, להוציא קול-קורא לתכנים ברגע האחרון. הסברתי למה לדעתי זה רעיון לא טוב, לא רק בנוגע לאירוע הזה אלה בנוגע לכל אירוע שהוא. אני לא צריך לדעת כלום על הנסיבות שהובילו לביטול אירוע יום המגבת או כל אירוע אחר – הנסיבות לא רלבנטיות. גיוס תכנים ברגע האחרון הוא רעיון גרוע, נקודה.
      לעניין האירוע הספציפי – מתכתובת שלי עם חברה אחת בצוות המארגן שלו, אני יודע שהיתה בעיות בגיוס מרצים. ממה בדיוק נבעו הבעיות האלה אין לי מושג (אני מנחש שהאנשים שפנו אליהם לא היו מעוניינים, או לא מצאו את הזמן בשביל זה) – ובמצב כזה, עם כל הצער והכאב, מבטלים אירוע. יכול להיות שההכרזה על עצם האירוע היתה טעות (וגם יכול להיות שכשההכרזה התפרסמה סגרו עם מרצים, שנאלצו לבטל – כאמור, פרטים ברמה הזאת אין לי), אבל חלב שנשפך וכו'.

• #189159 הגב
      Boojie
      משתתף

זה סטנדרט שמכריזים על קיומם של אירועים לפני שיש להם תכנים, כי חייבים ליחצ"ן אותם ולתת לאנשים הזדמנות לשמור לעצמם את היום ביומן. העניין הוא שאירוע קטן וחדש פגיע לבעיות תוכנייה הרבה יותר מאירוע גדול ומבוסס.

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־ועכשיו שקצת התאוששתי – מה קרה ליום המגבת, בעצם?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: