הודעה על כנס פנטסי.קון 2009

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הודעה על כנס פנטסי.קון 2009

מציג 18 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163522 הגב
      חבצלת
      משתתף

כנס פנטסי.קון השביעי יתקיים השנה בשישה באוגוסט ויעסוק באהבות גדולות מהחיים, ברומנטיקה בין-גלקטית וברגעים קטנים של קסם.

נושא הכנס שיתקיים באשכול פיס (ליד עירוני א'), תל אביב, הוא "פנטסיה רומנטית'', ובמסגרתו נבחן כיצד באה הרומנטיקה לידי ביטוי בסוגות שונות ובמדיומים שונים, ונשתעשע באהבה.

תוכנית הכנס כוללת הרצאות, פאנלים, מופעים וסרטים. הכנס יארח גם מגוון של סדנאות, אירועים קהילתיים, תחרויות התנסות במשחקי תפקידים רומנטיים ודוכנים. פרטים ניתן למצוא באתר הכנס המתעדכן מדי יום.

נשמח לראותכם בפנטסי.קון 2009!

• #189663 הגב
      גרייף
      משתתף

1. מתי תפורסם התוכניה? אני רוצה לדעת אם יהיה לי זמן להגיע למכירה הפומבית…

2. אני מניח שהנהלת הכנס קיבלה אישור מהמפיצים בארץ של הסרט "דמדומים" להקרין את הסרט?

• #189664 הגב
      חבצלת
      משתתף

א. כשכל המרצים יהיו זריזים לאשר את שעת ההרצאה שלהם כמוך
      ב. כמובן. זו תהיה הקרנת חינם של עותק מ"האוזן השלישית".

• #189667 הגב
      Boojie
      משתתף

מה אני אגיד לך, אני מתה לשמוע איך את נשמעת בפולנית שוטפת. P-:

• #189669 הגב
      גרייף
      משתתף

1. אין לי איך לדעת מתי מרצים יאשרו את ההרצאות שלהם. האם התכנים האחרים, כמו הדוכנים שיהיו בכנס למשל, גם מחכים לאישור השעות של המרצים?

2. זאת אומרת שהסרט משודר תחת אישור ההקרנה של האוזן השלישית? נחמד מאוד.

• #189673 הגב
      חבצלת
      משתתף

מיד כשאצא מהחושך.

• #189674 הגב
      חבצלת
      משתתף

1. אם הכל ילך כמתוכנן התוכניה תעלה עד סוף השבוע. התוכניה *אינה כוללת דוכנים*. המכירה הפומבית, אגב, משובצת לשעה 21:00. יש לך 30 יום לשחרר את החסכונות מהבנק.

2. גם אני חושבת ככה.

[נערך לבקשת חבצלת לתיקון מילים שנשמטו.]

• #189675 הגב
      Meme
      משתתף

(ותוך חשש להישמע כמו גרייף…)
      מהניסוח שלך אני לא בטוחה לחלוטין- הסרט דמדומים מוקרן תחת אישור של האוזן השלישית, או תחת אישור של המפיצים של הסרט בארץ?

• #189676 הגב
      Boojie
      משתתף

ועם זאת, ארשה לעצמי לקשר:
      http://www.third-ear.com/t_ntl.aspx
      האוזן השלישית משמשים כסוג של מתווך לענייני הרשאות הקרנה פומבית בתנאים מוגבלים.

• #189677 הגב
      גרייף
      משתתף

ואישורים של המפיצים לאוזן כוללים היכן מותר להם להקרין והיכן אסור להם.

ההבהרה הזו יותר קשורה לשאלה מה נחשב הקרנה מסחרית ומה לא, אבל זה לא ממש מעניין או במקום כאן; זה פשוט משהו שאני אצטרך לבדוק למען עצמי.

• #189679 הגב
      גרייף
      משתתף

אני חי ברגע. באתר שלך יש עמוד של דוכנים, אבל לא כתוב בו כלום על הדוכנים. אז זה נראה כאילו חלק מתוכן האתר (לא התכניה) אמור להיות הדוכנים. כמו שחלק מתוכן האתר אמור להיות מה שביקשו מאנשים לכתוב שאני לא אציין למקרה שזו אמורה להיות הפתעה.

• #189681 הגב
      Boojie
      משתתף

וזה מן הסתם אומר שהם יעודכנו בקרוב. נניח, אחרי שתהיה רשימה קרובה למלאה שלהם.

זה ממש ממש דחוף לך לדעת כבר עכשיו איזה דוכנים יהיו בכנס? כי אני, לפחות, יכולה לחיות בלי לדעת איזה דוכנים יהיו בכנס ממש עד היום שבו אני אגיע לכנס ואראה אותם לנגד עיניי.

למקרה זה לא היה ברור לך מנוסח ההודעה לעיל (לאמור "אתר הכנס המתעדכן מדי יום"), הריני להבהיר (בשם עצמי, אבל מאחר שאני אחראית על האתר ההוא, יש לי מידה די גבוהה של ודאות בנושא) שאתר הכנס *מתעדכן מדי יום*, וימשיך ויתעדכן עד מועד הכנס עצמו, כך שבכל יום שחולף, וככל שלמארגני הכנס יהיה יותר מידע, כך גם למבקרים באתר יהיה יותר מידע. קסם!

• #189682 הגב
      חבצלת
      משתתף

דף הדוכנים מכיל מידע המכוון אל מי שרוצה להעמיד דוכן.

• #189683 הגב
      חבצלת
      משתתף

אני צריכה לעבוד על הניסוחים שלי.
      "דימדומים" יוקרן ברשות
      אין בעיה עם זכויות יוצרים
      באזכור האוזן השלישית התכוונתי להדגיש את העובדה שמדובר בהקרנת חינם.
      אבל כאמור, אני צריכה לעבוד על הניסוחים שלי :-)

• #189684 הגב
      גרייף
      משתתף

את מייצרת את הרושם שאת עונה לי, אבל את בעצם לא. אז אולי אני לא אקבל תשובה מחבצלת השרון.

כרגע, אין מידע על דוכנים באתר.

אני שאלתי מתי יהיה.

חבצלת אמרה שהאתר יעדוכן כשהמרצים יאשרו את השעות שלהם.

שאלתי מה הקשר? התשובה היא, שאין קשר. זאת אומרת שלשאלתי המקורית, עדיין אין תשובה.

אני עדיין לא יודע מתי יעדכנו את החלק הזה באתר.

את כל זה היה אפשר למנוע, אם כשהייתי שואל את מנהלת הכנס, רק מנהלת הכנס הייתה עונה לי, ולא כל בן אדם רנדומלי שיש לו חשבון בפורום.

• #189685 הגב
      גרייף
      משתתף

לפת

• #189686 הגב
      Boojie
      משתתף

חיי היו קלים יותר, ולא הייתי צריכה לעדכן ולשפץ את האתר ההוא כל הזמן.

• #189690 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

ההודעה שלך שלחה אותי לבדוק מה זו המכירה הפומבית הזו, והאמת – חזרתי עם יותר שאלות מתשובות. מישהו יודע את מי מוכרים שם, ולמה? או איך בדיוק מוציאים קול קורא לזה ("דרושים אנשים שימכרו את עצמם, אבל לא בצורה כזו…")?

• #189691 הגב
      Boojie
      משתתף

אין כמו קצת סקרנות בריאה להחזיק אנשים ערניים ומעוניינים. P-:

מציג 18 תגובות משורשרות
מענה ל־הודעה על כנס פנטסי.קון 2009

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: