אני לא מצליח למצוא לינק לו'יקי פעילים וארגון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אני לא מצליח למצוא לינק לו'יקי פעילים וארגון

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163501 הגב
      גרייף
      משתתף

אני משעשע את בעצמי בלהיכנס פנימה ולספור כמה אותיות השתנו מאז הפעם האחרונה שביקרתי; אני חושב שזה סביב 3 אותיות בממוצע ליום?

בכל אופן, אני לא מוצא את הלינק. חשבתי אולי הוא יהיה בעץ של נעמי על הו'יקי בפורום ארגון ופעילות (לקח לי המון זמן למצוא את העץ של נעמי; 7 פתילים בשלושה חודשים! היסטריה!), אבל הוא לא היה.

אני אודה אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינק. תודה.

• #188219 הגב
      נעמי וינר
      משתתף

לקח זמן מה למצוא לו ווב-מאסטר, היות ואני לא מבינה דבר וחצי דבר בצד הטכני של ניהול ויקי.

אבל עכשיו, כשנמצא אחד כזה, הויקי בעבודה – וכשהוא יושק ברוב פאר והדר, הלינק יופץ ברבים.

• #188226 הגב
      גרייף
      משתתף

עכשיו כבר אי אפשר? זה ו'יקי, כל הרעיון שהוא פתוח לעריכה לכולם, לא שמישהו אחד ספציפי כותב בו…

• #188229 הגב
      Onyx
      משתתף

שהוובמאסטר של הוויקי רוצה לעשות סדר רגע – ולכן אתה לא יכול כרגע.

הוא אכן אמור להיות פתוח – אבל אני חושב שנעמי רצתה שהוויקי לא יהיה פתוח לכולם – אם תסתכל בפתיל המקורי תראה שיש כמה צורות לערוך את הוויקי – אחת מהן היא כתיבה הדורשת אישור של עורך כלשהו. אני סבור שזו הייתה האופציה שנבחרה לעבודה על הוויקי.

תן לוובמאסטר כמה ימים להתאפס על הכל :)

• #188231 הגב
      דותן דימט
      משתתף

הויקי כאן (והקישור הוא לעמוד הדיון הכללי, בכוונה).

ממה שהבנתי, למרות שביקשו ויקי, בעצם רצו משהו אחר.

מה בדיוק, לא ברור לי.

• #188254 הגב
      Boojie
      משתתף

ואני לא חושבת שהרעיון רע כל כך, כשמדובר במיזם שמיועד לקהילת יעד קטנה עם המון אמוציות בעייתיות. רק חבל בעיניי שזה לא נעשה בסדר העניינים הנכון. מאחר שהוויקי נפתח, בערך-הוכרז, כמה מפעילי הקהילה (כולל אותי) התחילו להתעסק בו, ואז אף אחד לא נגע בו זמן ממושך, הוא איבד את המומנטום ההתחלתי, שהוא הנכס הטוב ביותר שיש למיזם קהילתי. אפשר רק לקוות שפתיחתו מחדש תחזיר את המומנטום למקומו.

• #188259 הגב
      גרייף
      משתתף

או שהתבלבלתי.

פתחו אותו מחדש?

• #188260 הגב
      Boojie
      משתתף

אני לא חושבת שהוא סגור טכנית. אני חושבת שהוא סגור רק ברמת ה"אנחנו עוד עובדים על זה ולא הכרזנו על זה רשמית ולכן בבקשה תעזבו את זה בשקט".

• #188297 הגב
      גרייף
      משתתף

כתבת פתיחתו מחדש, יענו, היה פתוח, נסגר, ואז פתחו אותו מחדש.

• #188298 הגב
      Boojie
      משתתף

שפתחו ויקי, אמרו לנו לשחק איתו, ואז אמרו לנו שבעצם לא.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־אני לא מצליח למצוא לינק לו'יקי פעילים וארגון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: