תכני אייקון עלו לאתר!

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תכני אייקון עלו לאתר!

מציג 19 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163450 הגב
      אייקון 2008
      משתתף

שימו לב שימו לב!

אירועי אייקון והתוכניה עלו לאתר הפסטיבל ( http://www.icon.org.il/2008/he )!

לצפייה בהם הכנסו ללוח הזמנים ( http://www.icon.org.il/2008/he/schedule/14_10_2008 ) או לאירועים לפי רצועות תוכן ( http://www.icon.org.il/2008/he/events ).

תודה ואייקון שמח לכולם
      סגל אייקון 2008

• #187816 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

ועכשיו למה שהוא כנראה שאלה טפשית… עוד מישהו מלבדי מתקשה למצוא את פרס גפן בתוכניה הזו? סתם, כי חשבתי לתומי להגיע, ואני די בטוחה שאיפושהו בתהליך ההגעה אני אזדקק למידע כמו איפה ומתי, ומשום מה אני לא מצליחה למצוא את מה שבטח מסתתר לי ממש מתחת לאף. עזרה אנשים טובים?

• #187819 הגב
      kenny
      משתתף

פרס גפו יוענק בטקס הסיום במוצאי שבת ה-18 לחודש. נדמה לי שיש איפהשהו באתר כותרת של "פרסים ותחרויות" ואולי זה שם.

• #187821 הגב

הצטערתי לקרוא במכתב החודשי שהזמן שנמצא מתאים לפגישה עם הועד החדש הוא יום שישי בצהריים. מבחינתי, כשומרת שבת הגרה באיזור ירושלים, המועד אינו מאפשר לי להגיע – ואני מניחה שהבעיה קיימת גם אצל חברי אגודה אחרים. כמו כן, בדר"כ נקבעו הפגישות ביום "מלא" של הכנס, כך שההשתדלות להגיע כמו גם עלות הנסיעות הלוך וחזור "הצדיקו את עצמם". כיוון שאני מתכננת אי"ה להגיע באחד הימים (רביעי או חמישי), וכנראה גם לטקס פרס גפן במוצ"ש – אאלץ להעדר מהפגישה, וחבל לי על כך.

• #187823 הגב
      גרייף
      משתתף

זו הייתה אמירה קצת מפתיעה: את מתכננת לנסוע כל הדרך חזרה לאייקון רק בשביל טקס הנעילה של אייקון? אני מקווה שליאון לא יעלב, אבל, באמת?

• #187824 הגב

האמת – די התלבטתי, אבל כחברה בועדת פרס גפן השנה אני מרגישה שהנוכחות היא חלק מהמחוייבות שקיבלתי כשהסכמתי להיות בועדה. וגם לדעתי – כמו שהבעתי במקומות הרלוונטיים – המועד בעייתי וימנע מטקס הענקת פרס גפן להפוך למשהו מעבר ל(שוב) מפגש של ה"גרעין הקשה" של האגודה בצירוף המועמדים ובני משפחותיהם

• #187826 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אז זה אפילו פחות אנשים. ואני מסכימה – גם אני הייתי שמחה הרבה יותר (מסיבותי האישיות שכוללות הגעה בתחבורה ציבורית וליום אחד בלבד, שיהיה היום של הגפן) אם הגפן היה נופל בחלק המרכזי והחול-המועדי יותר של הכנס.

• #187828 הגב
      גרייף
      משתתף

את חושבת שיהיה שם הגרעין הקשה? סיכומי אייקון, נאומים של אורי אביב וכל מיני מכובדים אחרים, הכרזות על הזוכים של פרס עינת, פרס אייקון לקולנוע, מי יודע, ב-2006 אנשים עם אוזניים של ארנבות עלו על הבמה ונתנו לאורי תעודה… אני לא בטוח שזה אירוע שהייתי מכנה אותו "טקס פרס גפן"

• #187830 הגב
      ???
      משתתף

שמתייחסים לחלוקת פרס גפן כאל גולת הכותרת של אייקון. או לפחות כאחד האירועים החשובים.

וכמובן, אפשר לשלב את זה עם ערב המומחים P-:

ו-MR, אם את רוצה טרמפ בשבת, את מוזמנת ליצור קשר.

• #187831 הגב

כן, הכי פשוט זה לזלזל… רק אל תתפלא אח"כ שגם כשיש לך משהו רציני ונכון להגיד (ובמפתיע – היו לך כמה "יציאות" כאלו), קשה לשמוע אותו דרך ה"פילטרים" וההגנות שנוצרות כשרק רואים שאתה זה שמגיב!

• #187832 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

למרבה הצער כבר מאוחר מדי בשבילי – הידיעה שאהיה בסביבה בסופ"ש התפשטה בזריזות רבה אל אוזניהן של פרסונות נון-גראטות מסוימות, ואני כבר מחויבת להתנדבויות ודברים. לפחות יש לי כתובת להאשמות צודקות לכשהעולם האקדמי יזרוק אותי מכל המדרגות…
      כבר אראה אותך שם.

• #187833 הגב
      דותן דימט
      משתתף

אולי גם יו"ר בקימונו, לשם הממלכתיות.

"הגרעין הקשה" הוא, כפשוטו, האנשים שיבואו לטקס חלוקת פרס גפן. לא ממש מעניין אותם אם תהיה בו אתנחתה מוסיקלית או שהוא יצומד למסכת היתולית. נדמה לי שאלו בערך אותם אנשים שיבואו כדי לשמוע נאומי תודות וסיכום ולצפות בחלוקת פרסים אחרים.

• #187835 הגב
      Boojie
      משתתף

As in, יאי!

• #187836 הגב
      ???
      משתתף

הריעו, מהיום ניתן להזמין כרטיסים לכל אירועי פסטיבל אייקון. את ההזמנה ניתן לעשות דרך טיקט-נט בקישור הבא:
      http://ticketnet.co.il/ticketNet/jsp/Cinema/CinemaDetailedPage.jsp;jsessionid=F539811C96428DB9E36B4493CBE61AF1?siteID=115&siteTypeId=1&customerId=Ticketnet&pHandler=0&externalSiteId

את התוכניה ניתן לראות גם באתר הפסטיבל:
      http://www.icon.org.il/2008/he

לשאלות, הזמנה טלפונית ופרטים נוספים ניתן ליצור איתנו קשר במספרים 036060828 ו 036060800.

שיהיה לכולנו חג אייקון שמח.

• #187838 הגב
      יעל
      משתתף

ידוע לי שהשנה היתה בעיה רצינית מאוד למצוא זמן לפגישה. גם בגלל החגים וגם בגלל האירועים של אייקון. התאריך שנקבע בכל זאת מאפשר גם לדתיים להשתתף בפגישה. מי שגר בירושלים כמובן זה יוצא לחוץ עבורו – בייחוד מכיוון שהזיזו כבר את השעון.

סביר שכבר לא ניתן להזיז, אבל האם שעה מוקדמת יותר היתה יכולה לשנות משהו מבחינתך?

• #187839 הגב

בתנאים הנוכחיים לא – כפי שכתבתי, אני רוצה להגיע גם ליום "מלא" של פעילות (רביעי או חמישי), וגם במוצ"ש. למעשה קיימת בעיה לא רק לדתיים, אלא לכל מי שגר רחוק (למשל בצפון) ומתנייע בתחבורה הציבורית.

• #187840 הגב
      ???
      משתתף

לפת

• #187841 הגב
      Boojie
      משתתף

טוב, ואם לא – יומולדת בקרוב. :-)

• #187870 הגב
      ???
      משתתף

בניגוד ליום ריק?
      למשל יום שני, שהוא יום ממש ריק

• #187874 הגב

כמגיעים בבוקר, ורצים – בשניה האחרונה שאפשר- כדי לא להפסיד את האוטובוס האחרון. והשנה, מבחינתי : ימים רביעי או חמישי בלבד.

מציג 19 תגובות משורשרות
מענה ל־תכני אייקון עלו לאתר!

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: