תהיה קטנה

מציג 14 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163439 הגב
      ???
      משתתף

ראיתי את ה פרסום הזה לפרס עינת

http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/pages/Content.aspx?ContentID=ContenAugust2008_430

למה ואיך האגודה לא מוזכרת בו?

• #187772 הגב
      Boojie
      משתתף

לת

• #187774 הגב
      Granny
      משתתף

פניתי אליהם והם הבטיחו לתקן את הידיעה ולוודא שמקומה של האגודה מוזכר.
      נשאר להמתין ולראות.

• #187775 הגב
      Boojie
      משתתף

העובדה שוואלה יוצרים מצג שהתחרות שייכת להם נראית לי פגיעה משמעותית במאמץ לבנות את שמה של התחרות לעתיד ואת הקשר בינה לבין האגודה. קשה לי להאמין שיש פרסום ששווה את התוצאה הזאת, ואת הנזק שהיא עלולה לגרום בהמשך הדרך.
      http://news.walla.co.il/?w=/203/1337330

• #187776 הגב
      יעל
      משתתף

הם תיקנו את זה כבר שלוש פעמים וזה עדיין לא בסדר.

• #187778 הגב
      אורי בן-דב
      משתתף

שמי אורי בן-דב ואני יוזם 'פרס עינת' ונציג המשפחה.
      הידיעה בוואלה!תרבות נוסחה באופן מקומם. זה נכון. פנינו אליהם והידיעה תוקנה אבל משפט הפתיחה המרגיז עדיין שם.
      עם זאת:
      וואלה! הינו הפורטל הגדול ביותר בעברית. וואלה!תרבות הוא בית מצויין לתחרות. שיתוף הפעולה בינינו עדיין בחיתוליו, וממש כשם שהשנה הראשונה של הפרס, שבו אנחנו (המשפחה) שיתפה לראשונה פעולה עם האגודה, ודברים קירטעו, כך גם פה. אנחנו לא הגבנו בכעס או במרמור ולא נפרדנו מהאגודה על אף הבקורת הרבה שהייתה לנו: הפקנו לקחים והמשכנו הלאה, והשנה הדברים תוקנו פלאים ומתקדמים נהדר.

אותי זה לא ממש מעניין למה זה קרה עם וואלה. זה קרה, זה תוקן, זה לא מספיק, זה יהיה הרבה יותר מוצלח בשנה הבאה, אבל ההישג שברתימת וואלה! לתחרות הינו הישג משמעותי. זו במה נהדרת ליוצרים שמנסים לפרוץ בתחום המד"ב והפנטזיה. אין ספק שיש יותר קוראים, מזדמנים אפילו, שיקראו סיפור זוכה כזה או אחר, מכל מנויי המימד העשירי גם יחד. מה לעשות. כלומר, כאן לא מדובר בפרסום – כאן מדובר בחשיפת הזוכים ובקידום הז'אנר. זה מה שחשוב ובזה אנחנו מתמקדים – פחות בחלוקת קרדיטים ובשיקולי כבוד.
      המטרה שלנו היא לפרוץ את החומות ולקדם את התחום, אבל ברור שאסור שמקומה של האגודה יפגע, ועל כך אנחנו מתחייבים לשמור יותר בשנה הבאה – אבל אין לשפוך את התינוק עם המים: עם ניצור קשר ארוך טווח עם וואלה!תרבות זה יקדם את התחרות ואת הז'אנר כולו.

רק שתדעו שכתתנו רגלינו ושמענו הרבה לאוים לפני שאנשי וואלה! נרתמו לעניין. מבחינתנו זה הישג גדול. אכן, המחיר שאנחנו משלמים הוא קצת יקר – נוזיל אותו בשנה הבאה.

• #187779 הגב
      Boojie
      משתתף

ההישג שברתימת וואלה לעניין הוא לא כזה הישג גדול. מההיכרות שלי עם התחרויות של וואלה והתרומה של וואלה לז'אנר, שיתוף הפעולה של וואלה אולי תורם לתחרות פרסום, אבל שם טוב או חותם איכות, אה, לא ממש. וגם לא יחס בריא או כבוד.
      בכל מקרה, אני מקווה ומאחלת לכל הנוגעים בדבר שאתה צודק ואני טועה.

• #187780 הגב
      אורי בן-דב
      משתתף

איזה מזל שאיכות היא האחריות שלנו ושל אנשי האגודה.
      וואלה! היא פלטפורמה לפרסום הסיפורים. זה הכל. ככזו היא נהדרת.
      הם מבחינתם מקבלים מעט תוכן חינם ועוד קצת תנועת גולשים אליהם לאתר -מבלי לעשות כלום.
      It's a win-win situation, isn't it?

• #187781 הגב
      Boojie
      משתתף

הנקודה שלי הייתה שוואלה לא ממש מקושרים בתודעת הציבור עם איכות, לא באופן כללי ולא ספציפית כשמדובר במדע בדיוני, והתנהלות העבר שלהם עשויה לרמז על הסיבות.
      מרגע שוואלה יוצרים מצג שבתודעת הציבור מקשר את תחרות פרס עינת איתם… טוב, אני לא יודעת מה אתם מקווים להשיג מבחינת יחסי ציבור לפרס, אבל אני לא צופה שזה יעורר בציבור תחושה שמדובר בתחרות מכובדת שראויה לתשומת לב משמעותית, אלא להפך, זה ייראה כמו עוד אחת מהתחרויות הלא ממש חשובות של וואלה.
      אילו היה ברור מהפרסום של וואלה שמדובר רק בפלטפורמה, סבבה. אבל זה בהחלט לא היה ברור מהפרסום – להפך, ברור מאד שוואלה עשו כל מאמץ כדי שייראה שזו תחרות שלהם – ולפיכך התדמית הקיימת של וואלה תשליך על התחרות.
      השאלה היא מה אתה מחפש. אם אתה מחפש חשיפה ופלטפורמה בכל מחיר – סבבה, השגת את שלך. אם אתה מחפש ליצור תדמית מסוימת לטווח ארוך בעיני הציבור – נגיד, תדמית מכובדת ואיכותית – אני חוששת שהשגת את ההפך, כי התחברת למותג שמשדר את ההפך הגמור, ושלא יקפיד לשמור על האינטרסים שלך בהתקשרות הזאת.
      ושוב, מי יתן ואתה צודק ואני טועה.

• #187782 הגב
      יעל
      משתתף

הבעיה שלי היא פחות המשפט הראשון ויותר העובדה שחלקה של האגודה מוצנע (וגם זה רק אחרי בכיות) וחלקה של המשפחה נעלם כליל, והם מנסים לקחת את כל הקרדיט על עצמם.

שישאירו את המשפט הראשון, אבל במקום המשפט הלא ברור שיש שם עכשיו על זה שהאגודה יוזמת את התחרות, שיכתבו בפירוש שהתחרות היא יוזמה ותרומה של המשפחה, האגודה מנהלת את התחרות וואלה שותפה בפרוייקט או משהו כזה. מילא אילו היו מתקנים מיד כשהתריעו בפניהם על הניסוח הקלוקל. אבל גם התיקון שהם כבר עשו בעייתי מאוד. זה פשוט נסיון לא יפה לקחת קרדיט על משהו שלא מגיע להם קרדיט עליו.

מה שהקורא הסביר מבין עכשיו ממה שכתוב (ועוד הוואלאיסטי) זה שהאגודה שמעה על עינת פלג ז"ל, פנתה לוואלה, וואלה החליטו לייסד תחרות לזכרה. זו באמת החלטה שלכם מה לעשות עם זה, כי בשורה התחתונה – זו התחרות שלכם. אבל לדעתי כדאי להתעקש איתם שיוסיפו כמה שורות הסבר שלא יעלימו לא את החלק שלכם (המשפחה) ולא את החלק שלנו (האגודה).

וואלה בסך הכל נותנת פרסום שלא עולה לה גרוש ורק מביא לה עוד גולשים ותנועה. והם עוד מנסים גם לקחת על עצמם את כל הקרדיט כאילו הם משקיעים בזה כסף או עבודה?

• #187783 הגב
      אורי 3
      משתתף

אני עדיין לא מבין –
      למי אכפת עם יודעים מי יזם את התחרות?
      בטח לא לי, ואני יזמתי אותה לעזאזל.

שוב: שרק יאייתו את השם של התחרות נכון.
      כל השאר הבל הבלים – ומספיק עם ריב הקרדיטים הזה.

• #187784 הגב
      אורי 3
      משתתף

Boojie כתב:

> הנקודה שלי הייתה שוואלה לא ממש מקושרים בתודעת
      > הציבור עם איכות,
      לעומת מי? האגודה מקושרת התודעת הצבור עם מה? בתודעה של הציבור הזה (מי זה הציבור?) יש בכלל מושג שקיימת אגודה? או שאתם מדברים על ציבור מנויי המימד העשירי?
      אגב – וואלה!תרבות זה אחלה אתר. לא נראה לי שהיית שם לאחרונה.

> מרגע שוואלה יוצרים מצג שבתודעת הציבור מקשר את
      > תחרות פרס עינת איתם… טוב, אני לא יודעת מה אתם
      > מקווים להשיג מבחינת יחסי ציבור לפרס, אבל אני לא
      > צופה שזה יעורר בציבור תחושה שמדובר בתחרות מכובדת
      > שראויה לתשומת לב משמעותית,
      וזה יהרוס כמובן את הרושם הנפלא שהיה לנו עד עכשיו באותה תודעה של אותו צבור.
      ושוב: אנחנו לא ממתגים פה את מותג הבוטיק שלנו. אנחנו מפיצים סיפורים טובים כמה שיותר רחוק. נקודה. רוצה לעזור או להתבכיין?

אלא להפך, זה ייראה כמו
      > עוד אחת מהתחרויות הלא ממש חשובות של וואלה.
      לא ראיתי תחרות כאלה במדור הספרות של וואלה! אבל יאללה בסדר

> אילו היה ברור מהפרסום של וואלה שמדובר רק
      > בפלטפורמה, סבבה. אבל זה בהחלט לא היה ברור מהפרסום
      > – להפך, ברור מאד שוואלה עשו כל מאמץ כדי שייראה שזו
      > תחרות שלהם – ולפיכך התדמית הקיימת של וואלה תשליך
      > על התחרות.
      ומהי בעינייך התדמית היום של פרס עינת? יש לו תדמית בכלל?
      כי בחלוקת פרס עינת האחרון היו בערך עשרה אנשים (כולל הזוכים). אז אולי אין לפרס לא תדמית ולא תהודה? אולי, כל עוד זה תלוי באגודה – אף אחד לא יודע בכלל שיש פרס עינת??

> השאלה היא מה אתה מחפש.
      באמת לא הבהרתי בדיוק מה אני מחפש?

אם אתה מחפש חשיפה ופלטפורמה
      > בכל מחיר – סבבה, השגת את שלך. אם אתה מחפש ליצור
      > תדמית מסוימת לטווח ארוך בעיני הציבור – נגיד, תדמית
      > מכובדת ואיכותית – אני חוששת שהשגת את ההפך, כי
      > התחברת למותג שמשדר את ההפך הגמור, ושלא יקפיד לשמור
      > על האינטרסים שלך בהתקשרות הזאת.
      > ושוב, מי יתן ואתה צודק ואני טועה.

ומה את היית מציעה? את הארץ ספרים (אמרו לא)? את תרבות וספרות (אמרו לא)? שיצחק לאור יהיה השופט הראשי (אני אמרתי לא)? ידיעות ספרים (לא ולא)? מה אתם מציעים?
      אה, נכון -את המימד העשירי.
      הצעה בונה אחת לא שמעתי פה. אז כשתהיה לכם אחת – דברו איתי.

• #187785 הגב
      יעל
      משתתף

ואני אנצל את ההזדמנות שאתה פה כדי לומר לך כל הכבוד על היוזמה והעבודה!

• #187786 הגב
      Boojie
      משתתף

הדיון איתך לא נעים ואני לא מוצאת טעם להמשיך בו. אם פעם יהיה לך עניין לנהל דיון ענייני בצורה קצת פחות לא נעימה, אתה מוזמן להודיע.

• #187787 הגב
      אורי 3
      משתתף

תודה.

אגב – דרך מעולה להפיץ את השמועה היא להעביר מייל לכל חבריכם. הנה זה שאני העברתי – אתם יכולים להתאים אותו אליכם ולשגר לכל עבר, תודה!

שלום לכולם!

גם השנה תתקיים תחרות סיפורי המדע הבדיוני ע"ש חברתי האהובה עינת פלג
      ז"ל. זו השנה השניה של התחרות, ואני מקווה שתהיה מוצלחת עוד יותר
      מהראשונה.
      אז קודם כל – אם אתם כותבים, אתם מוזמנים לשלוח סיפורים.
      ובכל מקרה – בואו ועזרו לנו להפיץ את השמועה. אם יש לכם אנשים שאתם
      מכירים שמתענינים בתחום, או אפילו עדיף – פשוט להפיץ את המייל הזה לכמה
      שיותר אנשים…!

כמה מילים על התחרות:
      הסיפורים המוגשים לתחרות צריכים לעסוק בנושא פסטיבל אייקון, הפסטיבל
      השנתי למד"ב הנערך בסוכות. השנה יהיה נושא הפסטיבל מהפכות. אורחי הכבוד
      בו יהיו סופר המד"ב והפנטסיה האמריקאי סטיבן בראסט והקולנוען הצרפתי מארק
      קארו.
      הסיפורים ייקראו על ידי שלושה שופטים ובעילום שם. שלושת הסיפורים הטובים
      יוכרזו במהלך פסטיבל אייקון, יזכו את מחבריהם בפרסים כספיים, ויפורסמו
      במלואם באתר וואלה!תרבות שהוא שותף שלנו לתחרות.

את הסיפורים יש להגיש עד לתאריך ה-20 בספטמבר 2008 להנהלת התחרות בדוא"ל
      pras.einat@gmail.com

ושווה מאוד להכנס לאתר הפרס, http://einat.sf-f.org.il
      לקרוא את התקנון
      וגם את הסיפורים שכבר נשלחו – כמה מהם מוצלחים מאוד!!
      יש שם גם כמה מילים כל עינת.

תודה!

אורי

מציג 14 תגובות משורשרות
מענה ל־תהיה קטנה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: