ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תוכנית על מפלצות
- This topic has 7 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 16 שנים, 5 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
חן 2משתתף
שלום,
אני עובד כעת על תוכנית שתעלה לשידור בגלי צה"ל בעוד פחות מחודש שהנושא הכללי שלה הוא מפלצות.
בין האייטמים השונים בתוכנית, ננסה לסקור את נושא מפלצות הילדים – ספרי מפלצות, אגדות שמספרים לילדים, פחדים וכדומה…
אשמח לשמוע מחברי הפורום על סופרים בעלי נגיעה בדבר או כל אדם אחר היכול לתת נקודת מבט מעניינת על הנושא. אשמח לשמוע כל הצעה.
בנוסף לכך אשמח מאוד לראיין אנשים בעלי זיקה/התעניינות/אמונה בייצורים שונים שיש המאמינים בקיומם (המפלצת מלוך נוס/ביגפוט/ייטי/צ'ופקברה/חייזרים למינהם וכדומה).אשמח אם תיצרו קשר בטלפון:
0545411708
או באימייל placeboes@gmail.com -
גרייףמשתתף
שלום, אני מפלצת.
פעם הייתי פולני עצבני. אחרי זה יצאה המהדורה השלישית, ואז התחלתי לקחת דרגות של ברברי. בזמן האחרון, קשה לי למצוא אתגרים שמאפשרים לי לעלות דרגות, אז אני מכלה את זמני בלרדוף אחרי גובלינים ולקוות שאפגוש באיזה דרקון. או מינימום עוג.
לפני כמה חודשים הוטלה עליי קללה, ומאז אני הופך לטרול ירוק ושעיר (ועצבני; אבל עצבני אני כל הזמן), וכותב בפורום הזה. עם קצת עבודה ומאמץ, אפשר לשלוט בקללה, אבל זה מצב כרוני, ופתרון, אין.
אה, אני גם ממש, אבל *ממש*, אוהב שאנשים חושבים שקוראי מד"ב מאמינים במפלצות, קסם, פיות, קללות, וודו, הארי פוטר, סימה וקנין, או שאולמרט זכאי. אני אולי קורא מרטין וטולקין, אבל אני לא דביל.
טוב, לסיכום: היי; עכשיו יש לי שם משתמש בפורום הזה; ולא הייתי מסוגל להתאפק.
-
MuchRejoicingמשתתף
רגע, איך *אתה* מגדיר את הבן של הרברט?…
ברוך הבא ובהצלחה.
-
Kipodמשתתף
כלומר, אני יכול להסביר אולי, אבל היא לא תרשה לי להרחיב.
http://tinyurl.com/6q58ed -
Boojieמשתתף
ואחרי זה אנחנו ברצינות אמורים להאמין שאתה לא מאמין בהן?
-
חן 2משתתף
אני לא מחבר בין הדברים, פשוט בדרך כלל, כשאתה מחפש משהו פרטני וספציפי בסצינה מסויימת, מומלץ לנסות להגיע אליו דרך אותה סצינה. חוץ מזה, אני מאמין שישנו קשר כלשהו והסיכוי שאנשים שמתעניים במדע בדיוני ופנטסיה יהיו חשופים יותר לאנשים המאמינים בקיומם של חלק מהדברים בנושא.
ככה מוצאים אנשים – ככה מפיקים. כמו שאם ארצה להשיג לשידור הומוסקסואל פלסטיני שיגיב בנוגע למשהו שקרה, אחפש בחוגים של הומוסקסואלים בישראל, שייתכן ומכירים מישהו כזה, למרות שהם אינם פלסטינים. -
מתחכם סדרתימשתתף
|לת|
-
???משתתף
אני חושבת ששם יש יותר סיכוי למצוא אנשים שמאמינים במפלצות.
-
-
מאתתגובות