מאחר שהנושא זכה להתעלמות,

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מאחר שהנושא זכה להתעלמות,

מציג 13 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163344 הגב
      Boojie
      משתתף

אשאל שוב: בפתיל הזה –
      http://corky.net/~sfsoc/forum/read.php?10,47367,47558#msg-47558
      שאלתי, בעקבות טענתו של רמי שלהבת שפרישתי מהוועד פורסמה על ידי האגודה, היכן היה פרסום זה, מאחר שלא מצאתי אותו בפורום זה, בדיוור החודשי של האגודה ובאתר האגודה, ולפיכך אני מניחה שהמידע פורסם באחד מערוצי המידע האחרים של האגודה, יהיו אשר יהיו. שאלתי לא נענתה.
      הבה אשאל שוב, ונראה אם הפעם יוכתרו מאמציי בהצלחה רבה יותר: שמי ורד טוכטרמן, חברת אגודה זה כעשר שנים, מס' חבר 1266, ואני מבקשת לדעת היכן פרסמה האגודה את המידע על פרישת אחת מחברי הוועד שלה. בתודה מראש.

• #186693 הגב
      גל
      משתתף

אז הועד לא פרסם את דבר פרישתך – בגלל איזו סיבה שלא תהיה.
      אז מה?
      אז טעו, פישלו. זה לא עבירה על החוק, זה לא בזבוז של כספי אגודה, זה לא עד כדי כך חשוב כדי לטחון את זה.

אגב, למה *את* לא פרסמת את זה? את הרי מחקת את שמך מרשימת חברי הועד באתר. יכולת גם לפרסם הודעה קצרה בפורום או באתר. למה את לא עשית זאת?

• #186695 הגב
      arnon
      משתתף

אחרי כל הדיונים, פתילים, אסיפות מיוחדות בכנס עולמות (מובנות בתוכניה, וכאלה מחוץ לבניין ההרצאות) על "השתלטות עויינת" /קליקה/ מנגנון פנימי סמוי מחברי האגודה וכד', ראוי (ודווקא עכשיו) שיהיה פרסום שכזה.

או אולי יש דברים בגו…

• #186696 הגב
      Boojie
      משתתף

אני שמחה לשמוע שלמדיניות הטאטוא תחת השטיח של רמי יש מעריצים נוספים.
      אתה שואל אותי – ברצינות – למה זה מפריע לי שהאגודה "שכחה" לדווח לחבריה שאחד מחברי הוועד שלה פרש, אבל טוענת שהיא כן עשתה את זה? אתה חושב – ברצינות – שזה דבר קטן ושולי? גל, אני מתרשמת. באמת.

ולשאלתך השנייה, *אני* כן פרסמתי את דבר פרישתי, כמה זמן מראש, בפורום הפעילים ובבלוג שלי. פרסום באתר האגודה? כשזה היה רלוונטי, זה כבר לא היה התפקיד שלי.

• #186697 הגב
      Boojie
      משתתף

אני פשוט חושבת שוועד האגודה, כרגע, לא מנוהל טוב, לא רק בנקודה הזאת, ברבות אחרות (מן הסתם, היו סיבות לזה שבחרתי לפרוש), ואני לא מתכוונת לתת לזה "להחליק", אם ייסלח לי האינגלוז. אני חושבת שמה שוועד האגודה עושה משפיע על מה שקורה לכל הקהילה, כי כיום האגודה היא כנראה הארגון שמחזיק בידיו הכי הרבה כוח בתחום, ולכן לא חושבת שיהיה רעיון טוב להניח לגלים להירגע על התנהלותו הלא תקינה. מדיניות של התחמקות מהתמודדות עם כל שאלה לא נוחה היא לא ממש מדיניות בריאה לגוף כזה, לא בשבילו, אבל מה שחשוב יותר, לא בשביל כל הקהילה שהוא משפיע עליה.

• #186700 הגב
      יעל
      משתתף

בזמנו כשגל היה חבר ועד ופרש בערך באותה תקופה כמוך בגלל חוסר זמן, אני לא זוכרת שזה פורסם ואף אחד גם לא עשה מזה עניין. הגיעו הבחירות, ונבחרו שבעה חברי ועד חדשים.

הנקודה שלי – זו לא פעם ראשונה שזה קורה.

• #186701 הגב
      Boojie
      משתתף

כלומר, אם אכן זה היה כך, אני לא זוכרת את זה. בכל מקרה, שינויים בוועד הם דבר שהאגודה חייבת לדווח לחבריה, אני מאמינה שלא רק מצד השקיפות והניהול התקין וכל זה, וכמובן מצד התחייבות האגודה לדווח לחבריה על ההחלטות שמתקבלות בוועד (התחייבות מהאספה הכללית ב-2002, והיו בנושא כמה דיונים כאן בעבר), אלא גם מצד החוק, אם כי בעניין הזה אני לא באמת מתמצאת. אני יודעת שתקנון העמותות שמופיע באתר האגודה מחייב את הוועד לנהל פרוטוקול מישיבותיו והחלטותיו, ואני מאמינה שהעניין הזה נכלל.
      דיווח האספה הכללית מ-2002:
      http://www.sf-f.org.il/story_326
      תקנון של עמותה:
      http://corky.net/~ny/TAKANON.rtf
      בכל מקרה, בפתיל הקודם בנושא, כשמישהו שאל, חבר הוועד רמי שלהבת ענה לו במפורש שהאגודה פרסמה את זה. אני חושבת שלצפות לתשובה על השאלה "איפה" זה לא ציפייה מוגזמת, אלא אם כן בעינייך מסירת תשובה לא נכונה לחברי האגודה מצד דובר הוועד זה לגמרי בסדר.

אגב, כשבדקתי עכשיו את דף החלטות האספה, ראיתי שלא עודכנה בו האספה בעולמות. מן הסתם היה ראוי לעדכן את זה.
      http://www.sf-f.org.il/story_977

• #186712 הגב
      רני
      משתתף

דובר הועד מסר שהפרישה הזו פורסמה. אם היא פורסמה רשאים חברי האגודה לדעת היכן זה פורסם באופן רשמי. ברור שאת העובדה עצמה כולם כבר יודעים, ובכל זאת, אם האגודה אומרת/טוענת שפרסמה משהו אבל מספר רב מדי של אנשים טוען שלא ראה את הפרסום הזה, כדאי לדעת היכן הוא היה.

ודבר נוסף:
      כאשר חבר ועד פורש/עוזב את תפקידו (מאיזה סיבה שלא תיהיה) יש להעביר את התחומים עליהם היה ממונה למישהו אחר. אני חושב שבוחרי האגודה רשאים לדעת למי. עד היום לא התקבלה תשובה לכך.

אני, למשל, שאלתי בפורום הפעילים, מי קיבל על עצמו את הפיקוח על ועדת פרס גפן, תפקיד שבוג'י עשתה בועד. הנושא הזה מספיק חשוב כדי שלא יזכב בהתעלמות גורפת, והיו גם סיבות שונות בשנה שעברה שבעטיין הוחלט שהתפקיד הזה הכרחי. כאשר שאלתי, ויותר מפעם אחת, מי החליף את בוג'י בתפקיד המסוים הזה לא קבלתי תשובה מהועד בפעם הראשונה ששאלתי, וגם לא בפעם השניה ששאלתי. התשובה היחידה שקבלתי היתה מבוג'י עצמה שחשבה שהוא לא עבר לאף אחד אחר ובעצם אין מי שממונה עליו כרגע. אני ממש מקווה שזה לא המצב, אבל אני חוושב שראוי היה להתייחס מהועד לשאלה הזו, מה גם שעלתה יותר מפעם אחת.

ואולי עתה, כשאני מעלה את הנושא בפעם השלישית, אקבל סוף סוף מענה.

מישהו? מישהו שבועד? הלו?

• #186713 הגב
      Boojie
      משתתף

אין אחראי לקידום פרס גפן. הדס פרבר ניסתה לקחת על עצמה את התפקיד לזמן קצר אבל ויתרה עליו, והוועד כיום מחפש מפיק לפרס באייקון. כל התפקידים הקשורים לפרס גפן נשארו בידי ועדת פרס גפן.

כשפרשתי העברתי לידי רמי את כל הקבצים שהצטברו ברשותי בנושא, ובכלל זה קובץ אחד שרוכז בסדרת ישיבות בנושא, ובו רשימה של נקודות לפעולה מסודרות על פי לוח הזמנים השנתי של פרס גפן ונוגעות לביורוקרטיה של הפרס, ליחצ"נות, לגיוס חסויות ושאר הפרטים הרלוונטיים. אין לי מושג מה נעשה במסמך הזה ואם מישהו מוציא משהו ממנו אל הפועל.

ברשות הוועד יש מסמך נוסף שחיברה מיכל פנואלי (מסמך מרשים מאד, יש לציין) שמתייחס לתהליך העבודה של הפקת פרס גפן באייקון. גם במסמך הזה אין לי מושג מי מטפל, או שהוועד מייעד אותו למפיק המיועד של פרס גפן, לכשיימצא, במהרה בימינו אמן.

התפקידים האחרים שמילאתי – ניהול אתר האגודה וניהול פורום הפעילים – אוישו עוד כשפרשתי. את אתר האגודה מנהל היום גיא וינר (ואני מאמינה שעושה ויעשה עבודה מצוינת), ואת פורום הפעילים (שאין בו בימינו יותר מאשר עבודת תחזוקה שגרתית – ההקמה והגיוס הראשוני היו החלק הקשה) מנהל רמי שלהבת. את תפקיד מזכירות האגודה העברתי עוד כמה זמן לפני פרישתי לגל חיימוביץ'.

לגבי הפרויקטים הקטנים שעסקתי בהם (בעיקר עניין הסדנה לעיצוב אתרים שדיברנו על עריכתה בבית-ברל, כדי לפתור את מצוקת הקמת האתרים שהאגודה נתקלת בה שוב ושוב, ועוד שניים-שלושה דברים קטנים), אין לי מושג מה קורה.

• #186715 הגב
      רני
      משתתף

אני אשמח, כמובן, אם מישהו שמצוי היום בתוך הועד יוכל להעניק לנו תשובה רשמית ומסודרת המייצגת את הועד לגבי כל הנושאים שהעלית בתשובתך.

• #186718 הגב
      גרומיט
      משתתף

הודעה תופיע במכתב החודשי הבא, באיחור לא אופנתי

• #186723 הגב
      Boojie
      משתתף

רני, ראית? גם לך יש סיכוי. אי פעם.

• #186727 הגב
      רני
      משתתף

פשוט אושר !

• #186746 הגב
      ???
      משתתף

גם טעית כשאמרת "זו לא עבירה על החוק" (צריך לעשות בינגו מתישהו, לתלות עבירות על החוק על הקיר, והוועד שמשיג הכי הרבה ומצליח לעשות סדרה מקבל משהו…. אולי אירוע קהילה לאייקון?)

וגם טעית כשלא הבנת למה העץ הזה נפתח. אבל זה בסדר, כי הוא לא נפתח כדי שתבין.

מציג 13 תגובות משורשרות
מענה ל־מאחר שהנושא זכה להתעלמות,

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: