אייקון

מציג 35 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163223 הגב
      ???
      משתתף

אני לא כותב פה בפורום אבל לא ידעתי מקום אחר לשאול.
      מישהו יודע אם נכון שמנהל של איקון אורי אביב רוצה לקבל משכורת על ניהול הכנס?

• #185238 הגב
      גרומיט
      משתתף

יש דיבורים כבר שנתיים לפחות על מתן גמול כספי למנהלים הבכירים של אייקון. כעת אמורים להיערך דיונים מפורטים על שינויים מבניים עמוקים שנחוצים באייקון, ובתוך כך עולה לדיון גם עניין התגמול הכספי, לצד נושאים חשובים לא פחות, כמו איך אייקון יראה בעתיד, מה יהיה המבנה הניהולי שלו, מה המעמד שלו מול העמותות המנהלות אותו, ועוד.

• #185240 הגב
      ???
      משתתף

אז גם אני רוצה תגמול כספי.

• #185241 הגב

מישהו אמר שדברים כבר הוחלטו?אני סומך על גרומיט שאם כבר היתה החלטה(לכל כיוון) לא היינו מקבלים תשובה של "זה בדיונים".

• #185242 הגב
      גרומיט
      משתתף

ישנם דיונים על דרכו של אייקון כפסטיבל מסחרי או ככנס חובבים (וכמה גווני ביניים). לא התקבלה עדיין שום החלטה לשום כיוון, לא בשאלת "הדרך" ולא בשאלה המצומצמת יותר והחשובה של מתן גמול למנהלים.

• #185243 הגב
      גרומיט
      משתתף

ביום שבו מתנדבים כועסים ישקיעו חודשים ארוכים באייקון, במה ששלושה חודשים לקראת הפסטיבל מגיע עד כדי משרה מלאה, נשקול לתגמל גם אותם בהתאם להשקעה שלהם, על מנת שיוכלו לקחת חופש מהעבודה הקבועה שלהם ולהשקיע את זמנם אך ורק באייקון. קצת פרופורציות ושיקול דעת יועילו כאן.

ולא, כפי שאמרתי, לא הוחלט עדיין דבר על תשלום למנהל הכנס ולמנהל/ת ההפקה, ויש סיכוי לא קטן שההצעה הזאת תיפול. ההחלטה, תהיה אשר תהיה, לא תושפע בשום דרך בטיעונים פופוליסטיים כמו "אם הוא מקבל, לכולם מגיע". יש מספיק טיעונים מצוינים ותקפים נגד מתן שכר (וגם כמה טיעונים טובים מאוד בעד).

• #185244 הגב
      ???
      משתתף

הטיעון של "ביום שבו מתנדבים כועסים ישקיעו חודשים ארוכים באייקון, במה ששלושה חודשים לקראת הפסטיבל מגיע עד כדי משרה מלאה, נשקול לתגמל גם אותם בהתאם להשקעה שלהם, על מנת שיוכלו לקחת חופש מהעבודה הקבועה שלהם ולהשקיע את זמנם אך ורק באייקון. קצת פרופורציות ושיקול דעת יועילו כאן. "

הוא מאד בעייתי במקרה הטוב. וזאת בלי לחוות דעה אם צריך לשלם למר אביב על פעילותו.

מקווה שאף אחד לא יכעס על שהבאתי את דעתי.

• #185259 הגב
      Boojie
      משתתף

הייתה למעשה חסרת תוכן לחלוטין. אפס נימוקים, אפס טיעונים, רק האמירה ש"זה טיעון בעייתי", שבאה מכיוונו של אדם אנונימי, כך שאפילו לא יכול להיות לנו שיפוט בשאלה עד כמה הבנאדם הטוען אותה בנוי להבחין בטיעונים בעייתיים, או מה יכולה להיות הבעיה שלו עם זה.

• #185260 הגב
      ???
      משתתף

הבן אדם פשוט בא ואמר משהו ובכוונה סייג את דבריו כדי לא להמשיך את הדיון הלאה.

ואת ישר קופצת עם איומים וחקירות. פלא שאנשים חושבים שהאגודה היא גוף מתנשא וכוחני? תסתכלו על ההתנהלות שלכם והיחס שלכם לאנשים בפורום הייצוגי שלכם. כיוון שגם כך כנראה שהאגודה הופכת לחברה בע"מ, כדאי שתלמדו לתת שירות.

• #185262 הגב

תשמע, אם מישהו רק אומר ש"טיעון הוא בעייתי" בלי לפרט סיבות ו/או טיעוני נגד העובדה היחידה על פיה אפשר לשפוט את הטענה שלו היא זהותו.מתוך הנחה שלמי שכותב פה איכפת שיקשיבו לטיעונים שלו בכבוד וישקלו אותם, ראוי שיפנו את תשומת ליבו של אותו אדם לכך שאם הוא רוצה בכך עליו להכניס יותר תוכן להודעה שלו או להזדהות(ולו בזהות אינטרנט מוכרת).

• #185267 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אשמח אם תראה לי איפה, בדיוק, מצאת משהו מכל זה בהודעה שהגבת עליה – כי יש לי הרגשה שאנחנו קוראים הודעות ממימדים מקבילים, ואשמח לקבל לה ביסוס.

מאיפה הצורך הזה לזעוק חמס, דורכים עלי, רעים אלי, מציקים לי, כל פעם שמישהו באגודה אומר משהו? אני באמת לא מבינה את זה. מה אני מפספסת?

• #185268 הגב
      ???
      משתתף

אתם כבר לא חובבים אלא מקצוענים ומקצוענים צריכים לתת שירות. אז קדימה, תתנו אחד כזה. או שההתנהלות של אספמיה היא לגיטימית מבחינתכם?

• #185269 הגב
      ???
      משתתף

זה רעיון טוב מאוד.
      על 4 שעות עבודה במקום לקבל 10 כרטיסים בשווי של 200-300 ש"ח, כל מתנדב יקבל 20 שקל לשעה.

תחשוב לפני שאתה קופץ.

• #185270 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אני בטח לא משלמת משכורת לאף אחד, ואף אחד גם לא משלם לי משכורת. כשאני יכולה, אני מתנדבת בכנסים – כי זה כיף, וכי זה חוסך לי הרבה כסף, וכי השכנים טובים בעיני. אני לא בעד משכורות, בגלל כל מיני טיעונים ששמעתי (ושים לב שזה לא "התחלתם לתת משכורות" אלא "התחלתם לדבר על נתינת משכורות"), ומצד שני – אני גם לא משקיעה חודשים ארוכים מחיי בלארגן כנסים, אלא בסך הכל מפעילה קופה כמה שעות ביום במהלך כנס, ועוד נכנסת תמורת זה חינם לדברים.

ההתנהגות הברוטאלית היחידה שאני רואה בפתיל הזה היא הדרישות מהאגודה, והאופן בו הן מנוסחות – שלך, ואם במקרה אתם לא אותו אדם (שים לב לניסיון *לא* להניח מראש דברים על אנשים שאני לא מכירה. אולי כדאי לך לחשוב על זה), גם של דווקא אנונימי: התעלמות מהשאלות שלי או הנקודות שהעליתי, פניה לכל מי שלא מסכים איתך או מנסה לברר מה אתה רוצה ב"אתם" (מי אתה שתכניס אותי לקטגוריות – אתה בכלל מכיר אותי?), תקיפה של אנשים שלא אמרו או עשו שום דבר רע, והתלהמות כללית. האנשים שבהם אתה מזלזל כל כך עובדים קשה מאוד כדי שהאגודה והכנסים יתפקדו, וכן – הם עושים את זה בהתנדבות. אבל יודע מה? גם אם הם היו עושים את זה בשכר מלא, זה לא נותן לך את הזכות לדבר אליהם ככה.

ובכלל – סתם, מסקרנות – מה זה ה"שירות" הזה שאתה כל כך זקוק לו?

• #185271 הגב
      גרומיט
      משתתף

כבר אמרתי שאיננו נותנים משכורת לאיש, ולא ידוע אם ניתן אי פעם משכורות. כן, העניין עולה כעת לדיון. יתכן שיוחלט בעד מתן גמול למנהלים באייקון בלבד, אבל בהחלט אי אפשר לדעת אם זה יקרה. הוועד עצמו לא יודע.

ושנית, עמותות רבות ללא כוונת רווח נאלצות לשלם שכר לבעלי תפקידים ניהוליים. מעל מחזור כספים מסוים והקף פעילות מסוים פשוט אין מנוס מזה, וזה עדיין לא הופך אותם ל"חברות בע"מ". כך קורה גם ב"בית הגלגלים", עמותה שבה אני מתנדב בזמני הפנוי ושמשלמת משכורות קבועות (ולא גבוהות) למנכ"ל, ארבעה מנהלי סניפים וכמה בעלי תפקידים נוספים. למרות זה, העמותה מבוססת כל כולה על התנדבות, ואיש לא חולם להאשים אותה בהאשמות דמגוגיות מגוחכות על הפיכתה לגוף מסחרי.

וכיוון שמשום מה גם זה עלה כאן, אזכיר גם שהאגודה אינה אחראית ואין לה כל השפעה על ההתנהלות של אספמיה, כשם שהיא אינה אחראית להתנהלותם של מועדון סטארבייס, סניף השופרסל המקומי, או ממשלת ארצות הברית. שלא כפי שנרמז, חברי האגודה מקבלים בדרך כלל שרות מצוין.

• #185272 הגב
      גרומיט
      משתתף

הטענה שלי היא שזה לא נכון להתייחס באותו אופן לעבודה של מתנדב שמתרכזת בימים ספורים בסוף ספטמבר ותחילת אוקטובר, ולעבודה מקצועית לכל אורך השנה שמשקיע מנהל אייקון. יתכן (למעשה, זה הכיוון שאליו נוטה דעתי, נכון לעכשיו) שגם כך אין הצדקה לתשלום שכר למנהל, אבל גם אם כן, האחד בהחלט אינו נגזר מהשני בשום צורה שהיא.

• #185277 הגב
      Boojie
      משתתף

שכל הקטע שלו זה להתנגח ולהציק? בשביל מה את עושה את זה, תזכירי לי?

• #185278 הגב
      Boojie
      משתתף

הממ, סיכמנו שלא מדברים על זה, נכון?

• #185279 הגב
      גרומיט
      משתתף

שכלל אינה קיימת.

• #185323 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

אין כמו ויכוח עם טרולים להעלאת הדופק במהירות ולאורך זמן.

• #185324 הגב
      Boojie
      משתתף

יו הו הו ובקבוק של רום.

• #185327 הגב
      יעל
      משתתף

צריך להכניס את הנושא לישיבת הועד הקרובה. חייבים לפעול לקראת הבחירות הממשמשות ובאות בארה"ב.

• #185328 הגב
      גרומיט
      משתתף

ידה הארוכה של האגודה מגיעה לכל מקום! עד השמש היא הגיעה, ומאז היא מכוסה כוויות.

• #185329 הגב
      Boojie
      משתתף

אתם לא מבינים כשאומרים לכם שיש נושאים שלא מדברים עליהם?

• #185428 הגב
      ???
      משתתף

לא יודע מי זה, אבל אני כבר מת עליו:
      "פלא שאנשים חושבים שהאגודה היא גוף מתנשא וכוחני? תסתכלו על ההתנהלות שלכם והיחס שלכם לאנשים בפורום הייצוגי שלכם. כיוון שגם כך כנראה שהאגודה הופכת לחברה בע"מ, כדאי שתלמדו לתת שירות."

אני חייב למצוא איזה גוף שאנשים *לא* חושבים שהוא מתנשא וכוחני… איפשהו בארץ יש כזו עמותה, רק איפה?

• #185429 הגב
      Boojie
      משתתף

גם אתה התחלת לנהל דיונים עם טרולים אנונימיים?
      עזוב, עזוב, עדיף שתשמור את מרצך למזימות המשותפות של האגודה והעמותה. שמעת פעם על הפרוטוקולים של זקני האגודה? נדמה לי שהגיע הזמן שאני אשתף אותך בזה, תזכיר לי בהזדמנות.

• #185438 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

מה אנחנו עושים? אה, דברים מתנשאים וכוחניים, בעיקר. שליטה בעולם ושאר זוטות, כיאה לבידור קליל לאנשים מסדר הגודל שלנו.

• #185439 הגב
      ???
      משתתף

אני לא מנהל דיונים עם טרולים אנונימיים, רק עם טרוליות חצופות… במקרה הזה, כתבתי אלייך, לא אליו.

לי יש רק בוז למבקרים אנונימיים; אני לא מבין אנשים שמשקיעים זמן בלענות להם. הרי הסיבה שהם אנונימיים היא כדי לנגח, לא כדי לבקר ולהביא לתיקון. מהיכרותי איתך, יכולת להיות מאוד אכזרית. חבל שלא עשית זאת.

• #185440 הגב
      Boojie
      משתתף

רגע, עכשיו פתאום אתה מודה שיש לי לב?
      הא! ידעתי שבסוף זה יצליח.

ואני נגמלתי ממפגני אכזריות כלפי טרולים אנונימיים כשהבנתי שאמנות יפה זו מתבזבזת עליהם.

• #185460 הגב
      ???
      משתתף

זה בגלל שהמאסה הסגולה יצאה לך מהראש ועברה לבית החזה…

האמנות היפהפיה שבאכזריות לטרולים לא נועדה לטרול האנונימי! האנונימי, מעצם אנונימיותו, מוותר על זכותו להיות אדם, כמוני או (נניח) כמוך, ועל כל הפרבילגיות הנובעות מכך. אין לך מה להתייחס אליו. שורצי הפורום למיניהם, הם הקהל שלך. הם שמתגלגלים מצחוק מהביקורת הארסית, או ההערה הצינית, או ההעלבה המדויקת. את לא צריכה להתייחס לביקורת של האנונימי כביקורת, אלא במקום זאת כהגשה איטית משחקן טניס בליגת תחתית, ולהכות בה כמו שצריך.

• #185545 הגב
      גולדפינגר
      משתתף

מצטער, אני התנדבתי באייקון השנה
      עשיתי במצטבר בערך 8 משמרות (יכול להיות שאני קצת מגזים לא ספרתי)
      וקיבלתי 4 כרטיסים

• #185546 הגב
      ???
      משתתף

באמת יכול להיות שאתה מגזים.

• #185550 הגב

אפילו המתנדב הכי משוגע שפגשתי עשה, אאז"נ, 5 משמרות- לאחר שהוא נלחם כנגד התנגדות של אחראי כוח אדם לעשות כל משמרת מעל ה3 הבסיסיות(אחת בכל יום), והוא בפירוש עשה אותן כי כיף לו להתנדב.המקסימום התיאורטי שמתנדב היה יכול לעשות בלי להילחם ככה הוא 4 משמרות- כולל אחת במוצ"ש של "אבק כוכבים".

• #185551 הגב
      Boojie
      משתתף

אבל קוראים להם "סגל", ואף אחד לא מתווכח איתם לגבי כמה משמרות הם עושים, בערך כמו שבכל מחלקה פסיכיאטרית ממוצעת אף אחד לא היה מתווכח עם הסכיזופרן-הפרנואידי במשקל 150 ק"ג עם כתובות הקעקע של המאפיה הרוסית. יש דברים שהם פשוט מטורפים *מדי*.

• #185555 הגב

ידוע שמי שמסתובב עם תג סגל עושה בממוצע 12 משמרות באייקון, בדר"כ תמורת 0 כרטיסים.

• #185560 הגב
      גולדפינגר
      משתתף

בספירה שלי יצאו שבע
      וזה בהחלט אפשרי בהתחשב במחסור בכוח אדם באייקון האחרון
      אבל זה לא הייתה הפואנטה שלי
      רק רציתי להעמיד את pzro על טעותו שעל משמרת אחת בת 4 שעות מתוגמלים אנשים בעשרה כרטיסים
      על משמרת אתה מתוגמל בשניים אולי שלושה כרטיסים לאותו היום (וגם זה אם יש לך רק משמרת אחת בכל יום ויש לך מספיק זמן פנוי למצוא 2-3 תכנים שאתה רוצה להיות נוכח בהם)
      זה פשוט לא נכון
      ותאמין לי שזה אפשרי לעשות יותר מחמש משמרות
      זה אפילו נורא קל
      והיה לי תג צוות

מציג 35 תגובות משורשרות
מענה ל־אייקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: