מגזין

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163143 הגב
      אורן
      משתתף

שלום לכם,

אני שמעתי ב"מופע השוליים של קיטרו" שיש מגזין מד"ב חדש בשם "מרקורי".
      אתם יכולים לספר לי עליו? מי יכול לכתוב? איפה אני יכול לקנות?

• #184039 הגב
      ???
      משתתף
    • #184040 הגב
      ???
      משתתף

ולמה אי אפשר לכתוב הודעות ללא תוכן?

• #184041 הגב
      Boojie
      משתתף

ל"ת, אמרתי.

• #184042 הגב
      גרומיט
      משתתף

חברי אגודה יקבלו הנחה של 30% ברכישת חוברות או מנוי ל"מרקורי". המנוי, יש לציין, הוא במתכונת דומה לזו של "טיים-אאוט" – כלומר, לא תשלום מראש, אלא הכסף ירד מכרטיס האשראי עם צאתו של כל גליון.

• #184056 הגב
      Kipod
      משתתף

ההנחה הוצעה רק למינויים, לא לחוברות בודדות.

• #184057 הגב
      גרומיט
      משתתף

לא הבנתי נכון את ההצעה שלהם, ולכן היא נוסחה בתחילה בצורה שגויה באתר האגודה, ואחרי כן תוקנה.

ואגב, בשיטת המנויים שלהם, שבה התשלום נגבה על כל גליון בנפרד, גם עשיית מנוי יכולה להיות על גליון בודד. כל מה שצריך הוא להודיע להם שאתה מבטל את המנוי, וחסל.

• #184058 הגב
      kindmisery 1
      משתתף

מה זה אומר בדיוק? להרשם לאגודה, אני מתכוון.

כמה זה עולה, ומה מקבלים בתמורה?

• #184059 הגב
      kenny
      משתתף

דמי החברות הם 100 ש"ח לשנה, 80 לסטודנטים, 60 לצעירים מתחת לגיל 18 ולחיילים.

מה מקבלים בתמורה?
      את "המימד העשירי", כתב העת של האגודה המכיל סיפורים (מתורגמים ברובם), מאמרים וביקורות.
      הנחות בכנסים (אייקון, עולמות, פנטסי.קון ועוד); אירועים קהילתיים, שלל פעילויות אחרות שהאוגדה מארגת אותם ותומכת בהם; את הזכות לבחור לוועד האגודה להיבחר לו (אם אתה מעל גיל 18) ולהשפיע על פעילות האגודה בדרכים אחרות.
      לא פחות חשוב לדעתי – הידיעה שעזרת, ולו במקצת, לקדם את התחום הזה בארץ.

לפרטים נוספים ראה את אתר האגודה. הצץ תחת "הצטרפות", "פעילויות", "על האגודה" ועוד.

האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה

• #184060 הגב
      גרומיט
      משתתף

הנחות ברכישת מנויים ל"חלומות באספמיה" ול"מרקורי", מצבעים שונים לאורך השנה, עדכונים על פעילויות מד"ב שוטפות לאורך השנה בכל רחבי הארץ ועוד.

• #184068 הגב
      יעל
      משתתף

אפשר למשל לבוא לכנס לדוכן של אספמיה ולרכוש את כל החוברות הקודמות שיצאו ולקבל הנחה יפה עם הצגת כרטיס חבר באגודה. או שאפשר לרכוש חוברת אחת. אותה הנחה.

מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־מגזין

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: