תגובה לשיבוץ ההרצאה שלי באייקון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה תגובה לשיבוץ ההרצאה שלי באייקון

מציג 0 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163125 הגב
      ???
      משתתף

בעקבות שיבוץ ההרצאה שלי באייקון, מצאתי את עצמי מבקש מצוות המרצים לבטל את ההרצאה. אני מצרף את התגובה שלי למכתב השיבוץ בתקווה שהדבר יוביל להבנה בקרב מי שקיווה לשמוע אותי מרצה בכנס

לכבוד צוות מרצים אייקון,

שלום רב,
      אני מרצה בכנסי האגודה זה מספר שנים, במקביל להרצאות עבור מוסדות אקדמיים וביטחוניים, כשעד היום הרצאותיי משכו קהל רב וקיבלו משובים חיוביים (לפחות המשובים שהגיעו אלי),
      לצערי, אני חייב לציין שנראה לי לא הולם לשבץ את ההרצאה שלי בין השעות 22:00 ? 00:00 בלילה. מדובר בהרצאה מורכבת ולא פשוטה להבנה שאינה מתאימה לשעות הנ"ל (אני אישית, לא הייתי הולך לשמוע הרצאה כזו בשעות כאלו).
      עד היום, כל הרצאה שהכנתי גזלה ממני זמן רב והצריכה ממני וויתורים אישיים. לא נראה לי שהדבר כדאי עבור הרצאה שממילא קשה להאמין שיהיה בה מספר סביר של משתתפים.
      אני חייב לציין, ששיבוץ זה (בנוסף לפעם האחרונה בה בוטלה השתתפותי באייקון ללא שטרחו להודיע לי) מעלה בי ספקות נרחבים האם צוות המרצים אכן מעוניין שארצה בכנס. אם לא, אני בטוח שיש מקומות אחרים שיהיו מעוניינים להעניק לי במה ראויה להרצאה.
      אני מעריך את הקשיים הרבים ואת העבודה המורכבת שעושה צוות ההנהלה באייקון לקראת הכנס ולמרות זאת, נראה לי שיש הרצאות אחרות שמתאימות לשעות הנ"ל.
      באם תחליטו לא לשנות את מועד ההרצאה ומיקומה, לצערי עלי לבטל את השתתפותי בכנס.

בהערכה,
      גיא בקר
      קרימינולוג קליני

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־תגובה לשיבוץ ההרצאה שלי באייקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: