חלוק הרחצה השתגע

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים חלוק הרחצה השתגע

מציג 0 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163104 הגב
      snake
      משתתף

"אכן, חלוק הרחצה השתגע!" אמרתי.

הוא מלמל משהו לעצמו, חיפש משהו בדפמחשב שלו, אח"כ שיחק, כשהוא מנדנד עט יפה בסגנון עתיק, ואז הרים את ראשו אלי.
      " OK, בוא תאר בבקשה את פרטי הארוע"
      בלעתי את הרוק, ציפיתי שיזרוק אותי משם, אבל אם כבר הגעתי לקליניקה שלו.. אז למה שלא אנצל את הביטוח זהב שלי.
      " זה היה אתמול בערב, התארחתי במלון מטרופוליטן, בניו יורק "
      התחלתי, לנוכח מבטו היציב החם, לספר את הסיפור, כשאט, אט הבטחון חוזר אלי.
      " אחרי אמבטיה מעולה, שכללה מסג' חשמלי ממשטח האמבט, התנגבתי ולבשתי את חלוק הרחצה. הרגשתי מייד שמשהו מוזר בעסק הזה.. סה"כ אני מבקר במלונות כמה פעמים בחודש במסגרת עבודתי… ובטח שבטח אני מכיר את החלוקים שלהם. ..אז פתאום החלוק התחיל ללטף אותי…"

לגמתי בעצבנות מהכוס מיץ שמולי, בעוד הוא מתקתק בעט שלו בלחיצות עדינות, בהכתבה דיגיטלית האופיינית לרופאים מהדור החדש.
      מבטו היה יציב ובוטח, ודומה כי היה יכול להמתין בסבלנות, גם אם הייתי מחליט באותו רגע לגשת למסעדה סמוכה ולהרביץ ארוחת סטייק בריאות, והוא עדין ימתין.

".. אז החלוק, פתאום התחיל ללטף אותי ואז זה גלש למקומות אינטימים,…ניסיתי להסיר אותו, אלא שהוא ממש חיבק אותי…"
      כאן הוא המתין… גם אני המתנתי, הרי לעזאזל, הוא צריך להגיב – בשביל מה אני משלם פי שלוש לביטוח הבריאות.
      הוא עצר את נדנוד העט שבידו והציץ לכיוון הדפמחשב שלו, אח"כ הרים את עיניו אלי ושאל :
      " אתה משתמש בסמים, מר ז'אק ?"
      הייתי מוכן לשאלה " אני עובר כל חודש בדיקה, ואחת לחצי שנה בדיקה כללית, כך שאל תחפש את התשובה במקום שלא תמצא אותה.. ולגבי השאלה.. אז כן! אני משתמש באלקטרולימפציטים חוקים "
      " ובאותו ערב, שבו קרה הארוע השתמשת בזה ?"
      "כן ! אבל שוב אני מזכיר לך, שאני מתורגל בשימוש, ואין לסם האלקטרוני הזה השפעת לוואי עלי.. "

הוא הניח את העט על השולחן והתמתח.
      "בוא תמשיך בבקשה "
      הייתי קצת פחות מרוכז, אבל חזרתי לעצמי.

"אז החלוק התחיל לדבר, אתה יודע מן משיבון אלקטרוני, אלא שהפעם הוא נשמע כמו קול של בחורה… אני אוהבת את מגע העור שלך ! אתה בנוי יפה! ועוד כל מיני תאורים גסים, שאתה יכול לדמיין.. וכך החלוק ניסה לפתות אותי, ובקיצור לא הצלחתי להשתחרר, רק עד שהבטחתי לחלוק, שאני והוא נברח מהמלון ונחיה יחדיו "
      הוא הציץ בי כשפיו היה פעור.
      " אז בקיצור, איך שהצלחתי להוריד אותו מעלי, ארזתי את המזוודה, והכנסתי אותו למזוודה.. ברחתי מהמלון… את האמת, אני מקווה שהוא לא ירדוף אחרי, כלומר אני מקווה שהיא לא תצא מהמזוודה "
      הוא לא יכל לסגור את הפה, ראיתי את הפסיכיאטר שלי בהלם.
      " תראה! הנה המזוודה, הבאתי אותה איתי " הצבעתי על המזוודה שלידי.

אחרי רבע שעה גוייסו שני עובדים מהמכון, עם שוקרים חשמלים, והפסיכיאטר שלי, שהיה אמיץ, משום מה, נראה טיפש, שחשף את עצמו לחלוק המחורפן שלי, שחשב את עצמו לבחורה.
      אז.. הוא פתח את המזוודה בחשש, והחלוק היה מקופל יפה, ו…
      שום דבר לא קרה.

הצצתי מאחורי כתפו של המאבטח, והחלוק נראה פשוט שוכב כמו מת.
      " אני אומר לכם שהוא מסוכן.. אל תאמינו.. זה הכל תרגיל "
      אחרי עשר דקות, סולקתי בבושת פנים.. אני והמזוודה ובתוכה החלוק
      צחקוק מלגלג נשמע מתוך המזוודה.
      חשבתי לזרוק אותה לנהר ההדסון, לידו עברנו.

הייתי קצת מיואש, ובסוף התיישבו אני והחלוק על ספסל המשקיף לנהר.
      הלילה ירד, ואורות העיר היו יפים.
      לקחתי קצת אלקטרולימפציטים, דרך הזריקה החשמלית והרגשתי טוב.
      חלוקית ! כן, כן, באותו רגע החלטתי לקרוא לה כך.

אז אני והחלוקית שלי יושבים מול האורות של הקווינס.
      הרגשתי טוב, לקחתי עוד מנה.
      " אתה תאהב אותי… אני בטוחה "
      לא עניתי.. חשבתי שאולי הננו-צ'יפים שבחלוק קיבלו אולי בינה…
      או אולי, אני התחרפנתי לגמרי מהעבודה שלי.

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־חלוק הרחצה השתגע

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: