אילו ספרים אתם ממליצים לי לשמוע? ללא כותרת › ללא כותרת › הקליקה › אילו ספרים אתם ממליצים לי לשמוע? This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 17 שנים, 6 חודשים by קרן אמבר. מציג 2 תגובות משורשרות מאת תגובות מאי 27, 2007 בשעה 5:36 pm #163058 הגב ???משתתף שלום נתקלתי לא מזמן באתר http://librivox.org/ שמכיל הרבה ספרים מוקלטים שהוקלטו ע"י מתנדבים. אני שומע כל היום, גם בעבודה, כך שזה מספיק להרבה שעות שימוש. אז איזה ספרים אתם ממליצים שהם כמובן מספיק ישנים בשביל להיכלל שם (בעיות חוקי יוצרים טפשיים)? נדב מאי 28, 2007 בשעה 6:39 am #183764 הגב עופר לובזנסמשתתף חסר תוכן ומטרה מאי 30, 2007 בשעה 8:50 pm #183801 הגב קרן אמברמשתתף את בני אנאנסי וכל ספרי דאגלאס אדאמס בהקראתו האישית אבל זה כנראה יעלה לך כסף… מצד שני זה לחלוטין שווה את העלות. מאת תגובות מציג 2 תגובות משורשרות מענה ל־אילו ספרים אתם ממליצים לי לשמוע? You can use BBCodes to format your content.Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving. פרטים: שם (חובה): דוא"ל (לא יפורסם) (חובה): אתר: ביטול שליחה