הזמנה לציירים וגרפיקאים

ללא כותרת ללא כותרת הקליקה הזמנה לציירים וגרפיקאים

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162969 הגב
      האפלו
      משתתף

חברים, יוצרים, בוראים, אלים, אורחים נכבדים שלום רב.
      את ההודעה הזאת פירסמתי באתר יצורי-רשת, בפורום העוסק בעולמות מערכה למשחקי-תפקידים. אבל חשבתי שאולי תתעניינו בה גם אתם, חובבי המד"ב והפנטזיה. אני מקווה גם לעורר בכם השראה וגם שתעזרו לי ותרחיבו את עולמי עם דמיונכם ויצירתיותכם.

הרבה מאוד זמן אני חושב על רעיון לעולם פנטזיה/מד"ב. הוא מסתובב לי בראש הרבה זמן וזאת פעם ראשונה שאני מעלה אותו על הכתב. הסיבה שאני מעלה אותו, למרות שהוא רק רעיון כללי מאוד (כן. המון זמן אני חושב עליו. אף פעם לא ישבתי וניסיתי לפתח אותו מעבר) היא כדי שאתם תעזרו לי לגבש אותו מצד אחד וגם כדי שתיצקו אליו תוכן משל עצמכם, אם תרצו.

הרעיון הוא לעולם שמכיל איים מרחפים בלבד. (יודעים מה? יכול להיות שהוא נולד אי-שם בכיתה ה' שקראתי את מחזור שער המוות). קיםם כוח כלשהו בלב העולם שמחזיק את האיים האלה בקשר כלשהו.
      הכיף שלי בעולם הזה הוא החופש המוחלט והדמיון שאפשר להשקיע באיים.
      ואיים זאת מילה צרה מדי לתאר את מה שחשבתי עליו – אני חשבתי על ערבוב מוחלט של איים מרחפים, ולצידם ספינות-חלל, בתוספת יצורי ענק שעפים ולא נוחתים לעולם, עם עירוב של לויינים, של ספינות פירטיות מעופפות, של טירות שעקרו ממקומן ומרחפות ללא סיבה. כל סביבה שהיא גדולה מספיק כדי לתחזק את עצמה נקראת "אי". תנו לעצמכם להשתולל.
      התכנון שלי לקמפיין הראשוני בעולם כזה הוא שהגיבורים מתחילים על אי מרחף כזה שמכיל כפר קטן, ואולי יער והר. ויש שם מעיין שנובע מתוך אבן קסומה וזורם עד לקצה האי ושם נופל למטה, לשחור הגדול. בכל מקרה, האי הזה זז לו בעולם, ותושביו משוכנעים שזהו כל העולם הקיים.
      יום אחד נוחתת על האי ספינה שבמרכזה אותה האבן שמתוכה נובע המעיין של האי וזקני-הכפר מחליטים לשלוח את הגיבורים על הספינה לבדוק מה קורה פה. הקמפיין מתחיל (זה יכול להיות גם משחק מחשב, או סדרת טלויזיה האמת) כשהגיבורים מנסים להבין מה זאת הספינה (הם אף פעם לא בנו או השתמשו אפילו בכרכרה) שייתכן שיש בה תבונה מלאכותית (בדומה לאנדרומדה) או שהיא נפל ממלחמה גדולה שמתחוללת ברמה הגבוהה יותר של האיים. בכל מקרה, הגיבורים מסתובבים בעולם ומגלים המונים על המונים של איים. הם יוצרים איתם קשר או משתלטים עליהם או בורחים מהם.
      היעד שלי הוא להגיע למצב שבו יש לי עשרות איים כאלו וכל אחד שונה מהשני בצורה, באנשים שלו, בידע שלו על שאר האיים. בהכל. חלקם במלחמה אחד עם השני, חלקם הקימו בריתות. הגיבורים גם מגלים ונחשפים לכל היצירות המוזרות שאני אתאר בפניהם, הם גם אולי מנסים לשרטט מפה או להבין את יחסי הכוחות.
      בקיצור כל דבר אפשרי.

אם יש ביניכם אנשים כשרוניים, אתם מוזמנים ליצור את האיים, הלוויינים או הספינות שלכם ולפרסם כאן. אם מישהו מכם יוכל להוסיף גם ציור או שרטוט של האי שלו, אתם תהפכו אותי לאדם מאושר. :)

ב"מ,
      האפלו.

• #183599 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

אתה רוצה בניית הרפתקאות או איור הרפתקאות ?
      בניית הרפתקאות זה בתחום יכולותי, איור לא.

• #183092 הגב
      ???
      משתתף

לא הבנתי כל כך מה אתה מחפש. משהו מקצועי, משהו מקורי, או משהו חובבני, למטרות הנאה בלבד?
      אם מדובר בתרגיל למטרת תחביב ותו לא, הרי שלווייתנים מעופפים בחלל אתה יכול למצוא כאן:http://blog.mazoo.net/archives/kits.jpg ובכל חיפוש שתריץ על "כוכב המטמון" של וולט דיסני.

ספינות מעופפות, ספינות מעופפות באמצעות אבנים מרחפות, טירות מעופפות, נהר שנשפך מאבן אל החלל; את כל זה ועוד, תוכל למצוא כאן:
      http://www.randomhouse.com/kids/edgechronicles/
      אני מאמין שתוכל למצוא באלה כלים מועילים לקמפיין.

אם אתה מעוניין ליצור משהו משלך, כדאי לך לפחות להכיר את הדברים האלה, כדי להימנע מהם.

• #183608 הגב
      ???
      משתתף

אני מנסה לעשות 2 דברים –
      א. לקבל מכם רעיונות – כל רעיון שתוכלו או תרצו לשתף אותי בו – לעולם מערכה / קמפיין שלי. וזה כולל הכל – איורים, סיפורים, תוכניות, יצירות.
      אישית, אני יותר מתלהב מהציור כי בתחום הזה אני חלש מאוד ולרוב אני מצליח לדמיין משהו במילים, אבל לא בתמונות. גם האהבה שלי לדברים גדולים ומורכבים שעפים או מרחפים באוויר הגבירה את ההנאה שלי מכל העולם הזה.
      ב. לעורר בכם השראה או הנאה עם הסיפור שסיפרתי לכם.

• #183616 הגב
      קרן אמבר
      משתתף

דיון בפורום משחקי תפקידים בתפוז בדיוק על הנושא הזה:
      http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=93074974

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־הזמנה לציירים וגרפיקאים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: