ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › איך אפשר לעזור לאגודה בלי להיות חבר וועד?
- This topic has 6 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים, חודש 1 by קרן אמבר.
-
מאתתגובות
-
-
נולןמשתתף
הי
אני מאוד רוצה לתרום ולעזור לפעילות האגודה באופן שוטף (או בכל מקרה, שוטף יותר מאשר בכנסים) אבל אין באפשרותי להציע עצמי כחבר וועד. אני יודע שבמועדון סטארבייס972 יש אפשרות להתנדב באופן רשמי פחות או יותר בלי הצורך בבחירות פורמליות. איך זה עובד פה? -
elricמשתתף
בלי להיות חבר ועד, ושלא קשורים ספציפית לכנס כלשהו. למשל יחצ"נות, השגת חסויות, כוח-אדם, מזכירות. כמה מהנושאים האלה הוזכרו כמדומני גם בדף הבחירות.
-
Boojieמשתתף
נגיד, אולי, לא שיוקדש רק לחיפוש כוח אדם, אלא גם למעקב אחר פרויקטים מתוכננים או שנמצאים בביצוע ולהצעת פרויקטים נוספים.
-
NYמשתתף
לגבי חיפוש כוח אדם, למיטב ידיעתי מעולם לא קרה עדיין שהאגודה פרסמה דרישה כלשהי באתר והיא אכן התמלאה. מה שקורה בדרך כלל הוא שכל מיני אנשים שאוהבים-לדבר-אבל-לא-יותר יוצרים קשר עם הועד ומבזבזים את זמנו (אני לא מעוניין לפרט, מטעמים מובנים). דוגמה דומה היא מה שקרה עם לוגו האגודה: הוכרזה תחרות, אבל בסופו של דבר אי אפשר היה לקבל אף אחת מההצעות. אין מה לעשות – יחצ"נים טובים לא ימצאו בעזרת הודעה באתר האגודה, זה פשוט לא קורה ככה. גם לא משיגי חסויות, גם לא גרפיקאים. כל תפקיד שדורש רמה מסוימת של מקצועיות דורש עבודה של איתור, שכנוע, פיתוי והשגחה מצד הועד.
בנוגע לעדכון של מצב פרויקטים והצעות חדשות, הדרך הטובה והיעילה היא לעשות זאת בפורום. למה? כי ככה נוח לקיים דיון על כל דבר שראוי לדון בו בכל שלב שהוא, וכולם יכולים להשתתף (בניגוד לאייטם בסגנון "עדכוני הועד", שידרוש ניכוש מתמיד וניהול תגובות או אי-אפשורן אחרת הוא יתפוצץ). זה לא שהתעבורה בפורום כל כך גדולה או משהו, ועדכונים כאלה פשוט שייכים לו מעצם טבעם. זה פורום האגודה, יו קנואו, איטס ווט איטס פור.אם כבר, ראוי להדגיש את הנושא במכתב החודשי, ואולי גם לפרסם דרישות מיוחדות במעין "עדכון אגודה" שיפורסם בפורומים מדי חודש. בכלל, "עדכון אגודה" כזה יכול להיות נחמד גם בלי דרישות מיוחדות, סתם כי בא לנו לחלוק.
-
חגיתמשתתף
"איך אפשר לעזור לאגודה בלי להיות חבר וועד?"
קל מאד – תגיע לאסיפה הכללית שתתקיים באייקון וכשישאלו מי מכן להתנדב ל… תצביע ו…זהו בערך.
עוד משהו שניתן לעשות הוא לפנות ישירות לאחד מחברי הועד הנוכחי או לחברי הועד הבא במייל או בפניה אישית. -
NYמשתתף
שאל אותי כיצד!
מאמר לאתר: http://www.sf-f.org.il/story_191
מאמר למימד: http://meimad.sf-f.org.il (ואז הקש על "הגשת מאמרים וסיפורים") -
קרן אמברמשתתף
אפשר לשלוח אלי דוא"ל אישי ולקבל יחס אישי בתמורה
-
-
מאתתגובות