למה לרוץ לוועד האגודה?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה למה לרוץ לוועד האגודה?

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162861 הגב
      Odonata
      משתתף

כי להיות בוועד זה הרבה מעבר למה שנראה מבחוץ. זה לא רק לעשות עבודה מנהלתית שחורה, לא רק להגיב בפורום, לא רק להגיע לישיבות ועד. זה להיות במקום שבו ההחלטות מתקבלות ולהשפיע עליהן. זה להיות במקום המתאים לקדם את מה שחשוב לך. זה לייצג את האגודה מצד אחד, ולדאוג לכך שהאגודה תהיה ראויה לייצוג מצד שני.

אני לא אומרת שזה קל. אם עושים את זה כמו שצריך, להיות בוועד יכול להיות תובעני ומתסכל. אבל זו גם יכולה להיות החוויה הכי מתגמלת ומספקת שתהיה לכם.

אני מודעת לכך שכמה השנים האחרונות לא היו הכי טובות עבור האגודה. ואני מודעת לתחושות התסכול וחוסר האמון שמשהו יכול להשתנות. אבל אני מאמינה שהרבה יכול להשתנות. אם לא הייתי מאמינה, לא הייתי רצה לתפקיד היו"ר. אבל בשביל לשנות, צריך אנשים בעלי רצון ויכולת לשנות ולהוביל.

אז אם האגודה ומה שהיא מייצגת חשוב לכם, אם אתם רוצים ומסוגלים לגרום לדברים לקרות, זה הזמן לרוץ לוועד.

• #183150 הגב
      גרייף
      משתתף

את חושבת שחברי אגודה לא רוצים לרוץ לוועד כי הם לא רוצים לעבוד קשה?

• #183151 הגב
      Odonata
      משתתף

אני לא מתוסכלת מהתפקיד שלי בוועד, אבל במהלך השנים שבהם הייתי בועד היו מצבים שגרמו לי תסכול.

ולא, אני לא חושבת שחברי האגודה לא רצים לוועד כי הם לא רוצים לעבוד קשה.

• #183152 הגב
      גרייף
      משתתף

כי השורה ראשונה שלך מפרטת סיבות שלדעתך ימנעו מאנשים לרוץ לוועד ואני חייב לומר לך, אני לא חושב שזו הסיבה.

מה לדעתך הסיבה?

• #183153 הגב
      Odonata
      משתתף

השורה הראשונה שלי לא מדברת על עבודה קשה. היא מדברת על עבודה מנהלתית וחדגונית. מה שרציתי לומר זה שהוועד עושה ויכול לעשות הרבה יותר מרק את הדברים האלו.

למעשה הפסקה השניה שלי מפרטת סיבות לא לרוץ.

והפסקה השלישית אומרת למה אני חושבת שאנשים לא רצים.

בנוסף אני חושבת שלאנשים שונים יש סיבות רבות ומגוונות לא לרוץ לוועד. יש אנשים שמרגישים שהם כבר נתנו את מה שהיה להם לתת, יש אנשים שמאוכזבים מהתנהלות הוועד ולא מעוניינים לתת מזמנם, יש אנשים שמעדיפים לתרום בדרכים אחרות מאשר להיות בועד, יש אנשים שלא חושבים שהם מתאימים לסוג העבודה הזו, יש אנשים שהיו רוצים אבל חושבים שאין להם את הזמן להשקיע, יש את האנשים שמרגישים שזו עבודה של מישהו אחר, יש אנשים שחושבים שלהיות בוועד לא ישנה כלום אז למה לטרוח, יש אנשים שמרגישים זו מעמסה נפשית כבדה מדי, יש חברי אגודה שאינם פעילים ועוד ועוד ועוד. כל אחד וסיבותיו שלו.

יכול להיות שאנשים מחכים שמישהו אחר יעשה את זה. אבל לפעמים אין מישהו אחר, ואז, אם חשוב לך מספיק, אתה צריך לעשות את זה בעצמך.

• #183155 הגב
      גרייף
      משתתף

חוץ מהאמונה שלך, מה עוד יש לך להציע לאנשים האלה?

אם יש לי תסכול מהוועד, וחוסר אמון שמשהו יכול להשתנות, למה שאני ארוץ לוועד כדי לבזבז את זמני למשך שנה? האנשים שרצו לוועד שנה שעברה ולא רצים השנה, האם גם הם חשים תסכול וחוסר אמון? האם הם שותפים לאמונה שלך?

אם אני מבין את השורה האחרונה שלך נכון, אם אין שבעה מועמדים, זה אומר שאין שבעה חברי אגודה שזה חשוב להם "מספיק".

• #183157 הגב
      Odonata
      משתתף

מה שיש לי להציע זה את רקורד העשיה שלי. שאני אומרת שאני אעשה משהו, אני אשקיע את כל מה שאני יכולה כדי לעשות אותו.

חברי הוועד שלא רצים השנה לא רצים כיוון שהם שחוקים ועייפים, לא בגלל שהם לא מאמינים שדברים יכולים להשתנות (ואחד מהם מתגייס).

וזה לא בדיוק מה שהשורה האחרונה אומרת, היא אומרת להפסיק לחכות שמישהו אחר יעשה את זה, ולעשות את זה בעצמך.

אבל אני רק משערת מה אנשים חושבים. אני אשמח לשמוע גם מחברי האגודה מה דעתם.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־למה לרוץ לוועד האגודה?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: