ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › הודעה מנהלתית: אירועי כותבים באיקון 2004
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, חודש 1 by ???.
-
מאתתגובות
-
-
NYמשתתף
שלום לכל באי הפורום. כאן, שוב, מנהלכם האהוב.
הריני להזכירכם כי בפסטיבל איקון 2004 הבא עלינו לטובה בעוד שבוע בלבד יתקיימו, בין השאר, גם כמה אירועים העוסקים באופן ישיר בכתיבת מד"ב ופנטסיה, ואשר על כן הנם מומלצים לכותבים מתחילים וותיקים באשר הם. ואלה הם:
– סדנת כתיבה של הסופר גיא חסון, המוכר לכם גם מספרו "הצד האפל" ומסיפוריו בכתב העת "חלומות באספמיה"
– הרצאה של הסופר לביא תדהר, זוכה פרס ברדבורי-קלארק, המוכר לכם גם מסיפוריו ב"חלומות באספמיה"
– מפגש עם יוצרים ישראליים, ביניהם הסופרים ורד טוכטרמן, גיא חסון, לביא תדהר ואפרת רומן-אשר
– סדנת התרגום השנתית של העורך והמתרגם הידוע ד"ר עמנואל לוטם
– ולקינוח, הרצאתו מעוררת האימה של עבדכם הנאמן, נ. יניב, המוכר לכם מפורום זה כמו גם מכמה מקומות אחרים, בה יוקראו הסיפורים האיומים ביותר בעולם. נחשו מי כתב אותם.פרטים: בתוכניה.
בואו בהמוניכם! -
???משתתף
לכותבים באשר הם, ובפרט לכאלה שמפרסמים בפורומים כגון זה או משתתפים בסדנאות כתיבה – על איך לקבל פידבק.
(מומלץ גם לקרוא את כל שאר הדף, זה די מעניין.)
-
???משתתף
שלום לכולם. הפורום הזה נראה נחמד (אך אכזרי קמעה כמו שמסופר אודותיו ברשת).
כמעט בכיתי כשקראתי את העניין ההוא עם הסופר.
שאלה לניק מתחכם – מה זה האתר הזה באופן כללי ? -
דותן דימטמשתתף
הקישור של מישהי הוא לבלוג של תרזה נילסן היידן, עורכת בהוצאת המד"ב האמריקנית המובילה Tor. היא מרבה לכתוב על ענייני כתיבה ופרסום, ולהזהיר מפני הוצאות עצמיות למיניהן. בין הקוראים והמגיבים הקבועים בבלוג יש כמה וכמה סופרים ועורכים, והוא באופן כללי אתר מחכים ומעניין עבור כותבים למיניהם.
וזהו, נידמה שיש בפתיל הזה כבר 3 הודעות מיותרות. אולי יש מקום לפורום דיונים על פורום סיפורים? -
???משתתף
הייתי באייקון בהרצאה של ניר יניב … המנהל הכביר פה…. "חייו ומותו של הכותב המתחיל"
ואני חייב לומר
ניר אתה גדול!!!!!
אתה ענק… אני פשוט נקרעתי מצחוק במשך שעה וחצי !!!! ועוד הייתי בשורה הראשונה!!!
רק רציתי לשאול אם אתה הולך להיות בכנסים הבאים , לתת הרצאות כמו זאת וכו'…
יהיה נחמד לראות אותך שוב….
-
???משתתף
חוקי הפורום .
סתם סתם, אני בטוח שזה מגיע לך – NY. -
NYמשתתף
גם לפי חוקי הפורום, וגם נשאר. פטנט, אה? וכמובן – תודה לשניכם.
אני לא יודע אם ארצה בכנסים עתידיים. כלומר – אני אוהב להרצות (רואים, לא?), אבל אני לא רוצה לחזור על עצמי יותר מדי, ואני לא בטוח שיש לי מספיק חומר להעביר בנושא או שיש לי כוח להעביר אותו באופן מסודר. מצד שני, עד הכנס הבא אולי יהיו לי כמה סיפורים חדשים, ואז לא תהיה שום בעיה. נחיה ונראה.
בכל אופן – שוב – תודה! -
???משתתף
-
-
מאתתגובות