ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › הים קצרצר
- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, חודש 1 by Sherlock.
-
מאתתגובות
-
-
Sherlockמשתתף
ותמיד היה הים , יותר נכון הפחד מהים אורב בשיפולי תודעתו , מעיב על כל אירוע
כמו כתם קטן שמסרב לדהות.
לא היה בזה שום הגיון הוא מעולם לא גר ליד הים וכשהתבגר בחר שלא להגיע אליו במודע .הוא יכל לדמיין שמדובר במשקע מגלגול קודם , חייך .. אילו רק היה מאמין בגלגולי נשמות החיים היו פשוטים יותר .
הוא הוציא סגריה מקופסה והדליק אותה , שאף עשן יבש בשריקה חרישית , ללא שמץ של לחלוחית .
נשען לאחור , עשן תכלכל מיתמר מבין קישורי אצבעותיו .. הוא הרים את כדור הזכוכית .כל הכפר רעד , שלג החל להתדרדר ממורדות ההרים אל תוך הערוצים העמוקים סוחף ושובר עצים ומבנים.
במרכז בקרת האקלים רצו בקרים בחלוקים לבנים לכל עבר נושאים דפים לבנים , כאלה שהסייסמוגרפים החלו לפלוט בטרוף , שום דבר לא הכין אותם למפולת שלגים שכזאת , לא היה סימן קל שבקלים.הוא הניח את כדור הזכוכית עוקב אחרי הפתיתים השבים למקומם , שאף מין הסיגריה .. ואז פרצו המים מכל עבר .
הרוכל הביט בה וחייך "אבל נשארו לי רק שני כדורים כאלה עם שלג ועם ים"
"אני אקח את שניהם" אמרה במהירות ושלפה את ארנקה , הרוכל חיכה מעט ואז הוציא מכיסו שני כדורי זכוכית .
בשמיים החלו להתקבץ עננים שחורים. -
NYמשתתף
הסיפור אמנם כתוב כמעט סביר (מיד אדון בכך), אבל הבעיה הגדולה שלו היא הרעיון. הרעיון, למרבה הצער, הוא אחד המשומשים ביותר בתולדות המד"ב בפרט והספרות בכלל. הוא לא זוכה כאן לפיתוח כלשהו שיכול לגרום לעניין מיוחד אצל הקורא – וחבל.
באשר לכתיבה, ראשית הריני רואה חובה לעצמי להעיר לך על סימני הפיסוק. כדי לחסוך, הרי לך קישור לדף בו תמצא (בין השאר) הסבר מצוין על האופן הנכון להשתמש בהם. פרט לכך, המילה "יכל" אינה קיימת בשפה העברית. "יכול" הוא השימוש הנכון, והמהדרין יאמרו: "היה יכול". -
Sherlockמשתתף
לצערי אתה די צודק בקשר לנושא ( וגם ,בקשר, לפיסוק) .
קשה לי לראות מקום לפיתוח אבל אני , כבר , אחשוב ! על ? משהותודה
-
-
מאתתגובות