ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › תירוץ.קון II (לא סיפור, טיפשונים)
- This topic has 21 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 6 חודשים by אבישי 1.
-
מאתתגובות
-
-
אבישי 1משתתף
כידוע, או שלא כידוע, אתמול התקיימה סדנת הסיפורים השנייה של הפורום, בביתו של גל אשר בסתריה. למרות נוכחות מעליבה משהו, אני חושב שהסדנא הייתה מוצלחת מאוד, לדעתי האישית אפילו יותר מהראשונה (בראשונה לא הייתי, ולכן בעבורי היא לא הייתה מוצלחת כמובן). לבד מדיונים וביקורות על הסיפורים עצמם, ניתנה לנו האפשרות לדון (שוב) בשאלה "פורומי מד"ב – עד מתי?", לרכל על מי שלא הגיע, להוסיף שתי מילים חדשות לז'רגון המד"בי המקצועי, ולצחוק. אני אישית נהניתי מאוד, ורק נותר לי להגיד לאלו שלא הגיעו – נקא. זו, למעשה, מטרת ההודעה הזו, לבד מלשמש שורש יציב בעבור עץ-רשמים היסטרי, כנהוג.
*בולטים בחסרונם:*
שמרים (ובפרט – )
שלמקו
אנשי-פורום אחרים
ג'אם סשן פילקרי אל תוך הלילה
חוברת הוראות לאסמבלר אוקטלי
תכנית פלישה לנוגה -
גלמשתתף
היו סיפורים מעניינים, היו ביקורות טובות, ארוכות וענייניות (לרוב. צר לי שאני לא יודע לבקר) כמו גם כאלה שעסקו במהות הנקודה, הפסיק והנקודה-פסיק.
מלבד הביקורות היו עוד שיחות, רכילויות, סיפורים משעשעים ועוד כהנה וכהנה.
רעיון המדורה (שלי, שלי!) היה מוצלח *מאוד* לדעתי. אבל פעם באה תגידו מראש שאתם לא רוצים תפוחי אדמה אפויים או מרמשלו.
יש לציין לשבח את אבא שלי, שחשב על רעיון השולחנות האישיים, כמו גם על העששית הנפלאה.
נקודות ציון (ללא סדר מסוים):
NY מביא מרקרים זוהרים.
NY מדגים עריכה בזמן אמת (למעשה, לא ממש נקודה, יען כי הוא הדגים זאת עבור כל סיפור).
נעמי לא הביאה סיפור, אלא הצגה.
וינסנט מנטפק כוסות יין.
נעמי, יעל והכסאות הניידים.
נעמי מחממת כסא.
פיצה! (לא של בוג'י!!!)
כל כך קיוויתי שנויר לא יגיד את זה. בבקשה לא! ואז – אבוי. *ה*קלישאה.
גל משים את תשומת הלב של כולם לנקודה אצל NY.
וינסנט (המשקה!) בוער יופי….הורגשו בחסרונם:
בוג'י, שלמקו, ניקי, ג'יי, מייפל, נונין, שמרים, חרב.
בושו לכם! -
אסטרו-נעמימשתתף
פלישאה!
אכן, היה מופלא. הקוהרנטיות חגגה, הדיונים מסביב למדורה היו מרתקים, האנשים היו טובים והסיפורים עוד יותר.
כמובן ששכחת לציין את הפלישאה ו"Hippies and the Juices", את המפוחית של אבישי, אור והפלאש המרצד, ניר מהמהם לעצמו להנאת כולנו (ומגלה את נפלאות תפוחי האדמה!), פיתוח סיפור לקראת פואנטה, סיפורים מוערים, איחורים אופנתיים ופסיקים. הרבה פסיקיםעכשיו, ברצינות. יש משהו בביקורת פנים-אל-פנים שהופך אותה מושכת יותר, קלה יותר לעיכול ומעניינת. אין ספק שהסדנאות האלו יעילות בצורה מדהימה לכולם – לנותני ביקורת, למקבלי ביקורת ולאנשים שרבים האחד עם השני.
היה טוב, היה נפלא, מתי הסדנא הבאה?
-
אבישי 1משתתף
-
אבישי 1משתתף
דקה אחת! דקה משתגלת אחת! אוף איתך.
את המפוחית של אבישי אין מה להזכיר, מכיוון שהוא לא עשה איתה כלום (ואל תאמינו למה שמספרים לכם, זה בכלל לא ככה, אנחנו רק ידידים). כפי שהזכרתי, בלט בחסרונו ג'אם סשן פילקרי אל תוך הלילה.
מה שכן יש לציין הוא תודה מיוחדת לגל, על שארגן הכל וגם הלין באופן בלתי צפוי אנשים, שגילו בבוקר מהוריו בחיוך ש"גל פשוט ישן בחדר שלנו". -
גל מבולבלמשתתף
כי עזרתי לאחיך היקר להכין וינסנט ("פוי! תזרוק את זה." [על ליקר שרי ורוד], "איפה הפותחן?" ועוד).
ולגבי איחורים אופנתיים – למדתי משהו מאוד מעניין על NY:
לאיש יש כשרון לנסוע בדרך הנכונה, לחשוב שהוא איבד את דרכו ולהאשים בכך את השילוט (או חוסר בו).
בפעם הבאה נדאג ל-GPS, רצוי מתוכנת באסמבלר אוקטלי. -
גל מבולבלמשתתף
בשעה מאוד לא סבירה ושלחו אותי לחדרם שהתפנה.
-
ג'יי האמיתיתמשתתף
-
NYמשתתף
אני נווט מצוין – הדרך עקומה!
אני שמח להודות למשתתפי הסדנה
על חויה מרנינה,
תזונה נכונה,
פלישאה משונה,
שלא לדבר על מד"ב ואימה,
ורוב מהומה,
סובלנות מרשימה
ותפוחי אדמה!(לאו דוקא בסדר זה, Mind you)
חששותי התבדו. גם אני, להפתעתי, מחכה לסדנה הבאה.
ואני לא מבין מה אתם רוצים מהאסמבלר האוקטלי. הרי לא *זה* היה החלק המעניין בסיפור! -
יעלמשתתף
מארחנו הנפלא. אני באופן אישי נהניתי מאוד. היה גדול!
אני חושבת שהבעיה עם תפוחי האדמה היתה שהם הגיעו מאוחר מדי ואחרי הפיצה. היינו צריכים להכניס אותם לגחלים יותר מוקדם, להוציא אותם יותר מוקדם ולאכול אותם כשהם חמים.
חוץ מזה, המדורה, הפנס, העששית, השולחנות האישיים, הביקורות הענייניות – ולשמחתי קשוחות יותר משהיה בפעם הקודמת.
אז מתי באמת הסדנה הבאה?
-
אבישי 1משתתף
בתור אחת מאושיות הפורום שנורא רציתי להכיר, אני מבין בדיוק את צערך.
-
???משתתף
אבל אצלי בבית… וזו הייתה שינה מרנינה. כבר שנים שלא ישנתי כל כך טוב…
מה זה קשור לסדנה, אתם שואלים? ובכן..
הכל בזכות גל… שהרעיון הגאוני שלו אומר דרשני. והפליטה העדינה שלו בערך בשלוש בלילה 'הי הינה scorpion' הדליקה אהבה ישנה לכוכבים.
הכל בזכות יעל, כי בלעדיה הייתי רובץ בבית… וכמובן תודה לגבעת שמואל ולמחלף גהה.
הכל בזכות ניר, שהקפיץ אותי הביתה והדליק חימום באוטו. כי אחרי כל סיפור לפחות אחד היה חייב ללכת לשירותים ולהתחמם מעט…
הכל בזכות אור… שהאיר את השמיים בפלישה מתוכננת היטב.
הכל בזכות אבישי שהזכיר לי עד כמה אני אוהב חתולים (וגם ליעל).
הכל בזכות נעמי, שלולא היא אף אחד לא היה אומר שקראתי את הסיפור שלי יותר טוב מאיך שכתבתי אותו….
הכל בזכות וינסט שהפליא שוב במשקה הקסמים האדום שמשקה אנשים וגם מדורות. אצל שניהם התוצאה זהה – שניהם הופכים שמחים יותר.
והכל גם בזכותי. כי בלעדי לא הייתי ישן כל כך טוב…
-
אסטרו-נעמימשתתף
מה אתם מקטרים? יש לכם בית? תזמינו אותנו לעוד חודשיים, תהיה עוד סדנא.
אוח, הפתיל הזה משעשע עד דמעות. אני רוצה עוד סדנא. עכשיו!
-
NYמשתתף
אין לי בית – יש לי תחנת חלל. לא נתן להכניס לשם את כל אנשי הסדנה בשום פנים ואופן, אלא אם כן נקפיא את כולם ונארוז אותם בקרח יבש. וגם אז – רק בבוידם.
מי הבא בתור? -
Sabre Runnerמשתתף
או מועדון. זה מספיק טוב? שניהם יכולים להכיל הרבה אנשים.
-
שלמקומשתתף
אבל בשלב זה של הסמסטר אני לא יכול להרשות לעצמי גם לבוא לבוג'יקון וגם לבוא לסדנה באותו שבוע. במיוחד כשזה היה ערב-ערב חג (למרות שהרבה מהבית לא ראיתי. פספסתי בדיוק את הרכבת והנסיעה מחיפה לתל אביב לקחה שעתיים וחצי בגלל מישהו חסר התחשבות שהחליט לקפוץ על הפסים). וחוץ מזה, לא היה לי סיפור חדש ומעניין. אה, אבל העיקר שנהניתם. אם נעשה משהו בספטמבר (עד סוף אוגוסט יש לי מעבדות, אויה)- תצטערו שביקשתם ממני שאבוא…
-
NYמשתתף
תירוצים הנוגעים לסיבות אי ההגעה לקון אינם מתקבלים.
פרט לכך, איני רואה כל סיבה להצטער על הגעתך העתידית. במקרה הגרוע ביותר נאלץ להשתמש בזמם… -
Ange noirמשתתף
יש לי כוונה מלאה להגיע לסדנה הבאה עם סיפור נטול פלישאות ושלישים
-
NYמשתתף
והוא אמצעי לחסימת פיות.
(נכון, שלמקו, A Faery Blocking Device. ניטפיקר…) -
יעלמשתתף
השלישים לא היו הבעיה בסיפור שלך! (הם היו רק חלק ממנה).
-
???משתתף
-
אבישי 1משתתף
עוד סדנא? כלומר, ממש לכתוב *עוד סיפור*? אבל עוד לא עברה חצי שנה!
(המהדרין מוזמנים לחפש בכל ימי הפורום סיפורים שלי.)
-
-
מאתתגובות