עניין של ערכים

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים עניין של ערכים

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162441 הגב
      ???
      משתתף

עניין של ערכים

להגיד לכם שאני מתה על התפקיד שלי? לא ממש. זה די מעיק. כל הטיפוסים השליליים האלה שנשלחים אלי, ואני צריכה… לשנות אותם. ממני הם "חייבים לצאת חיוביים". סיסמה לא משהו, אני יודעת…
      נכון שפה ושם מגיעים גם כאלה שכבר ממילא בקטע החיובי, ואז יש לי עבודה קלה. אבל האחרים… זה לא קל.
      אתמול, למשל, היה אצלי אחד – אל תשאלו! סירב בכל תוקף להיכנס למסגרת הקווים שלי. אבל הייתי חייבת להתעקש. זו לא החלטה שלי. בשביל זה שלחו אותו אלי, ואני לא אמורה לשאול שאלות. אני רק פונקציה קטנה במערכת. אז הכנסתי אותו בכוח אל בין שני הקווים. מסכן. אבל השינוי, כמו תמיד, היה מיידי. יצא חיובי כמו גדול.
      כמו שאמרתי: אני רק עושה את עבודתי. פונקציה קטנה. "ערך מוחלט" הם קוראים לי. שם כל כך "ערכי" ו"החלטי"… הלוואי שיכולתי לומר שככה אני גם מרגישה.

• #179425 הגב
      יעל
      משתתף

למה לא שלחת את זה לתחרות?

• #179428 הגב
      גל
      משתתף

אין עלילה, ז'תומרת.
      נכון, בחוקי הפורום כתוב שנשמח לקבל גם מונולוגים, אבל במונולוג הזה אין הרבה יותר מאשר רעיון. אולי להרחיב על היחסים עם פונקציות אחרות?

• #179429 הגב
      שלמקו
      משתתף

אבל לא בדיוק מד"ב או פנטזיה בשביל להכנס לתחרות… למעשה, אם מישהו מצליח להתאים ז'אנר לסיפור הזה, שיודיע לי…

• #179430 הגב
      גל
      משתתף
    • #179431 הגב
      יעל
      משתתף

על זה שסירב להכנס בין שני הקווים…

זה אמנם לא ממש סיפור, אבל זה חמוד. מבחינת הז'אנר, נו, פונקציה מתימטית שמדברת…

• #179432 הגב
      ???
      משתתף

בהתחלה בשביל התחרות "קצרצרים", אבל לא הייתי בטוחה אם זה ראוי, אז העדפתי כבר לכתוב כאן ולקבל תגובות.
      באמת זה לא בדיוק מד"ב. פשוט כוונתי היתה שהקורא יחשוב שזוהי עלילה מד"בית מהסוג המוכר ("חינוך מחדש" לפי מסורת אורוול וממשיכיו…)

• #179434 הגב
      ???
      משתתף

שבמדובר במורה ומחנכת בבית ספר עברי…

• #179435 הגב
      NY
      משתתף

אמנם חסרים לי דברים כעלילה ודמויות, אך שני דברים אציין לזכות המחברת: האחד – סגנון הגיוני ועקבי; השני – קוצר יריעה המתאים למידות הרעיון.
      הייתי שמח לראות סיפור כזה בו מפותח הרעיון יותר, בכוון זה או אחר. התוצאה יכולה להיות פרודיה מעניינת על מערכת החינוך…

מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־עניין של ערכים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: