ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › עניין של ערכים
- This topic has 8 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 9 חודשים by NY.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
עניין של ערכים
להגיד לכם שאני מתה על התפקיד שלי? לא ממש. זה די מעיק. כל הטיפוסים השליליים האלה שנשלחים אלי, ואני צריכה… לשנות אותם. ממני הם "חייבים לצאת חיוביים". סיסמה לא משהו, אני יודעת…
נכון שפה ושם מגיעים גם כאלה שכבר ממילא בקטע החיובי, ואז יש לי עבודה קלה. אבל האחרים… זה לא קל.
אתמול, למשל, היה אצלי אחד – אל תשאלו! סירב בכל תוקף להיכנס למסגרת הקווים שלי. אבל הייתי חייבת להתעקש. זו לא החלטה שלי. בשביל זה שלחו אותו אלי, ואני לא אמורה לשאול שאלות. אני רק פונקציה קטנה במערכת. אז הכנסתי אותו בכוח אל בין שני הקווים. מסכן. אבל השינוי, כמו תמיד, היה מיידי. יצא חיובי כמו גדול.
כמו שאמרתי: אני רק עושה את עבודתי. פונקציה קטנה. "ערך מוחלט" הם קוראים לי. שם כל כך "ערכי" ו"החלטי"… הלוואי שיכולתי לומר שככה אני גם מרגישה. -
יעלמשתתף
למה לא שלחת את זה לתחרות?
-
גלמשתתף
אין עלילה, ז'תומרת.
נכון, בחוקי הפורום כתוב שנשמח לקבל גם מונולוגים, אבל במונולוג הזה אין הרבה יותר מאשר רעיון. אולי להרחיב על היחסים עם פונקציות אחרות? -
שלמקומשתתף
אבל לא בדיוק מד"ב או פנטזיה בשביל להכנס לתחרות… למעשה, אם מישהו מצליח להתאים ז'אנר לסיפור הזה, שיודיע לי…
-
גלמשתתף
-
יעלמשתתף
על זה שסירב להכנס בין שני הקווים…
זה אמנם לא ממש סיפור, אבל זה חמוד. מבחינת הז'אנר, נו, פונקציה מתימטית שמדברת…
-
???משתתף
בהתחלה בשביל התחרות "קצרצרים", אבל לא הייתי בטוחה אם זה ראוי, אז העדפתי כבר לכתוב כאן ולקבל תגובות.
באמת זה לא בדיוק מד"ב. פשוט כוונתי היתה שהקורא יחשוב שזוהי עלילה מד"בית מהסוג המוכר ("חינוך מחדש" לפי מסורת אורוול וממשיכיו…) -
???משתתף
שבמדובר במורה ומחנכת בבית ספר עברי…
-
NYמשתתף
אמנם חסרים לי דברים כעלילה ודמויות, אך שני דברים אציין לזכות המחברת: האחד – סגנון הגיוני ועקבי; השני – קוצר יריעה המתאים למידות הרעיון.
הייתי שמח לראות סיפור כזה בו מפותח הרעיון יותר, בכוון זה או אחר. התוצאה יכולה להיות פרודיה מעניינת על מערכת החינוך…
-
-
מאתתגובות