ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › לא סיפור – סדנת כתיבה?
- This topic has 9 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 8 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
יעלמשתתף
לכל הנוגעים בדבר, האם מתוכננת בקרוב עוד סדנת כתיבה, או שאירגון הפנטזיקון גוזל זמן יקר מדי מחברי הוועד שהינם חברים חשובים בסדנת הכתיבה הבאה המתוכננת?
או במלים אחרות, האם לפרסם את הסיפור החדש שלי מתוך הנחה שהסדנה הבאה לא תתקיים לפני אפריל או מאי, או לחכות איתו למקרה שתהיה סדנה במהלך מרץ (פסח)?
-
גלמשתתף
בדיוק חשבתי שהגיע הזמן לעוד סדנה. אך בחודש מרץ היא לא תהיה (עסוקים, עסוקים….).
איך ה-4 באפריל מסתדר לאנשים? -
גלמשתתף
מה דעתכם על השני למאי? ל"ג בעומר, יושבים סביב המדורה, אוכלים מרשמלו ותפ"א אפוי ומקריאים סיפורים. את הסיפורים הגרועים (ואת כותביהם) ניתן יהיה להשליך לאש…
-
יעלמשתתף
אני עוד יכולה לרוץ לדואר להוציא את המעטפה מהתיבה…
בכל מקרה, ל"ג בעומר נשמע רעיון טוב. אולי אצלך בבית? או בבית של מישהו אחר שיש לו חצר גדולה מספיק בשביל מדורה. בגלל הקירבה ההכרחית בשביל שירותים ומקרר, כמובן.
-
שלמקומשתתף
ואולי אפילו יהיה לי סיפור חדש עד אז…
-
גלמשתתף
אבל זה רחוק לבוג'י אבל קודם נחליט על עת, אחר כך על מקום.
-
NYמשתתף
כאן *לא* המקום לדון בנושא. שאלות כאלה – *רק* בפורום האגודה, וזאת למרות שמדובר, כביכול, בנושא הקשור לפורום. הפעם היחידה בה מותר לפרסם הודעה ראשית בנושא היא ההודעה על הסדנה עצמה.
תודה. -
???משתתף
את לא צריכה לשמור את הסיפורים שלך… רק לארועים חגיגיים במיוחד…
-
יעלמשתתף
קיבלתי ביקורות סותרות, ואני מנסה למצוא את שביל הזהב ביניהן. כשהסיפור יהיה מוכן לחלוטין, אראה אם לפרסם אותו או לשמור לסדנה (לפי המרחק בין מועד זה למועד הסדנה, וקצב ההתקדמות שלי בסיפורים האחרים…)
-
???משתתף
-
-
מאתתגובות