לא סיפור – סדנת כתיבה?

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים לא סיפור – סדנת כתיבה?

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162440 הגב
      יעל
      משתתף

לכל הנוגעים בדבר, האם מתוכננת בקרוב עוד סדנת כתיבה, או שאירגון הפנטזיקון גוזל זמן יקר מדי מחברי הוועד שהינם חברים חשובים בסדנת הכתיבה הבאה המתוכננת?

או במלים אחרות, האם לפרסם את הסיפור החדש שלי מתוך הנחה שהסדנה הבאה לא תתקיים לפני אפריל או מאי, או לחכות איתו למקרה שתהיה סדנה במהלך מרץ (פסח)?

• #179422 הגב
      גל
      משתתף

בדיוק חשבתי שהגיע הזמן לעוד סדנה. אך בחודש מרץ היא לא תהיה (עסוקים, עסוקים….).
      איך ה-4 באפריל מסתדר לאנשים?

• #179423 הגב
      גל
      משתתף

מה דעתכם על השני למאי? ל"ג בעומר, יושבים סביב המדורה, אוכלים מרשמלו ותפ"א אפוי ומקריאים סיפורים. את הסיפורים הגרועים (ואת כותביהם) ניתן יהיה להשליך לאש…

• #179424 הגב
      יעל
      משתתף

אני עוד יכולה לרוץ לדואר להוציא את המעטפה מהתיבה…

בכל מקרה, ל"ג בעומר נשמע רעיון טוב. אולי אצלך בבית? או בבית של מישהו אחר שיש לו חצר גדולה מספיק בשביל מדורה. בגלל הקירבה ההכרחית בשביל שירותים ומקרר, כמובן.

• #179426 הגב
      שלמקו
      משתתף

ואולי אפילו יהיה לי סיפור חדש עד אז…

• #179427 הגב
      גל
      משתתף

אבל זה רחוק לבוג'י :-) אבל קודם נחליט על עת, אחר כך על מקום.

• #179433 הגב
      NY
      משתתף

כאן *לא* המקום לדון בנושא. שאלות כאלה – *רק* בפורום האגודה, וזאת למרות שמדובר, כביכול, בנושא הקשור לפורום. הפעם היחידה בה מותר לפרסם הודעה ראשית בנושא היא ההודעה על הסדנה עצמה.
      תודה.

• #179495 הגב
      ???
      משתתף

את לא צריכה לשמור את הסיפורים שלך… רק לארועים חגיגיים במיוחד…

• #179499 הגב
      יעל
      משתתף

קיבלתי ביקורות סותרות, ואני מנסה למצוא את שביל הזהב ביניהן. כשהסיפור יהיה מוכן לחלוטין, אראה אם לפרסם אותו או לשמור לסדנה (לפי המרחק בין מועד זה למועד הסדנה, וקצב ההתקדמות שלי בסיפורים האחרים…)

• #179509 הגב
      ???
      משתתף
מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־לא סיפור – סדנת כתיבה?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: