החדש

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162397 הגב
      שלמקו
      משתתף

הייתה זו הפסקה רגילה שבין השיעורים בבית ספר הוגוורטס לכשפים וקסמים. המורים ישבו כולם בחדר המורים, מעשנים סיגריה הרחק מעיני התלמידים או סתם מרכלים. ניתן היה לשמוע בפינה את פרופ' סנייפ מדבר עם סר ניק ואומר לו שהוא חושב שאשתו בוגדת בו, ושכבר שנתיים וחצי לא היה לו מזל.

לפתע, נפתחה הדלת לרווחה. האגריד פסע לתוך חדר המורים, זיהה בתוכו את המנהל דמבלדור שישב במקומו הקבוע, ניגש אליו, ולחש על אוזנו שתי מילים- "הוא הגיע".

פרופ' דמבלדור קם ממקומו, בשעה שהאגריד הפנה את תשומת לב המורים אליו. דמבלדור פתח את פיו, ובקולו הרועם הכריז:

"מורים ואנשי צוות נכבדים, אני גאה להזמין לחדר המורים את התוספת האחרונה לבית הספר לכשפים וקסמים. אנא הכנס!"

מדלת חדר המורים התקדמה דמות מרשימה, שזקנה הארוך התחרה בזה של דמבלדור בלבד. הדמות הזיזה את שולתי גלימתה הלבנה והתיישבה, בשעה שדמבלדור המשיך:

"גבירותיי ורבותי, הריני להציג לפניכם את המרצה החדש לפירוטכניקה ותכשיטים, פרופסור גאנדלף!"

לא יסופר כאן על היום שלכיתתו של הארי פוטר הגיע תלמיד חדש, אשר טען שהיה מבוגר בהרבה מכל שאר התלמידים למרות שגובהו היה הנמוך ביותר בכיתה. כן, הארי נהנה מאז והלאה מחברותו של פרודו "תשע אצבעות" באגינס.

• #178533 הגב
      גל
      משתתף

רוצים סיפור!
      חוץ מזה, הערה קטנה:
      במקום "מדלת חדר המורים התקדמה דמות…" צריך להיות "*דרך* דלת חדר המורים…"

• #178534 הגב
      NY
      משתתף
    • #178535 הגב
      גל
      משתתף
    • #178539 הגב
    • #178540 הגב
      יעל
      משתתף

נחמד, לא יותר. לכו לראות רק אם משעמם לכם או אם אתם רוצים לראות פעלולי קווידיץ' מרהיבים (הדבר הכי טוב שהיה בסרט).

• #178541 הגב
      שלמקו
      משתתף

את הסיפורים שלי אני שומר לסדנא ולתחרות של הטכניון, שדורשים שהסיפור לא פורסם במקום אחר.

מלבד זאת, יש לי עוד סיפורון אחד שאני רוצה לפרסם כאן, אבל כונן הדיסקטים שלי שבק חיים וכרגע אין לי דרך להעביר אותו.

ובקשר לדלת- אם גאנדלף כבר נכנס דרך הדלת, ועכשיו הוא הולך כבר בתוך החדר- אז זה צריך להיות התקדמות *מ*הדלת…

Have YOU fed a vamripe today?

• #178543 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

לא שאני מתנגד לבדיחות באופן כללי ולשלך באופן פרטי ובכל זאת, אני מעדיף לקרוא כאן סיפורים ולא בדיחות.
      ולגבי שאלתך בסוף: שעת ההאכלה היא בלילה, כמובן, ולכן השאלה שלך שגויה מיסודה (אלא אם כן שגיאת ההקלדה היא מכוונת וזה באמת Vamripe ואז אין לי מושג מה זה).

• #178544 הגב
      שלמקו
      משתתף

יש כאן הסבר למה סנייפ כל כך רשע (הוא בסך הכל מתוסכל). יש כאן פואנטה. יש כאן קרוס-אובר שכולל את שני הסרטים הכי גדולים בזמן האחרון. ושוב- יש לי סיפורים, אני רק כרגע לא יכול לספק אותם לפורום. בכל מקרה בסדנא תשמע יותר סיפורים ממה שאפשר פיזיקלית…

והטעות היא אכן שגיאת כתיב. וכשהאוכל בא בשקיות נוחות של חצי ליטר, אפשר להאכיל מתי שרוצים…

• #178546 הגב
      ???
      משתתף

*שיעול* סעיף 3 *שיעול*

אתה חושב שתצליח להתחמק מזה בכזאת קלות?

• #178547 הגב
      שלמקו
      משתתף

סעיף 3? "ביקורות הערות ועצים הנוגעות לסיפור מסויים יפורסמו אך ורק מתחתיו"? מה הקשר?

ואם אתה מתכוון לסעיף 3 האחר, אז אין קשר. פארודיה (ובדיחה) לא קשורה לכך, וגם אם זה לא פארודיה- מספיק שאני אומר שאתה רואה את העולם של ה"פ מנקודת מבט שונה מהסיפור המקורי, אז הסיפור הוא חדש- אז נכון, הדמויות לקוחות מהיכן שהוא- אבל המניעים, המעשים שלהן שונים מאלו המקוריים.

ומלבד זאת, איך אני יכול לחקות את ה"פ אם אני סרבן מצפון לקריאה שלו?

• #178549 הגב

"לא היה לו מזל?" זו סאטירה על תרגומים מילוליים מאנגלית?

• #178553 הגב
      ???
      משתתף

פשוט לא חשבתי (בזמן שלקח לי לחשוב על הסיפורון הקצר הזה) על תרגום שלא יחייב "למבוגרים" בכותרת.

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־החדש

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: