סדנאת הכתיבה

מציג 27 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162394 הגב

להזכירכם, סדנאת הכתיבה תיערך ביום חמישי, 13.12.01 – עוד שבוע וחצי.
      להזכירכם מכה שנית – הזמן האחרון להרשמה הוא יום שבת ה-ז-ה, 7.12.
      שובו של הלהזכירכם: ההרשמה נעשית על ידי שליחת דואל אלי: astronomi@yahoo.com .

ועכשיו לדברים חדשים:
      – עקב בקשות, תחינות והצעות שוחד מפתות, ליבי התרכך בקרבי: מותר להביא סיפור שכתבתם פעם, אבל לא התפרסם בשום מקום אחר. וכשאני אומרת שומקום, אני מתכוונת לשומקום!
      -עדיין אין הצבעה מפורשת לגבי השעות. כשאתם נרשמים, אנא ציינו את העדפתכם: בוקר עד ערב מוקדם, צהריים עד ערב מאוחר/לילה, אחה"צ עד לילה מאוחר.
      -ניתן ואפילו כדאי להרשם גם אם אתם לא לגמרי בטוחים שתגיעו. אני מעדיפה לדעת את המספר המקסימלי ואז להוריד כמה מאשר ההפך.
      -האוכל: פיצה ופסטה. לא ביחד, כמובן. הפיצה תוזמן או תאפה אם בוג'י תסכים לאפות אותה, המצרכים יובאו על ידי המשתתפים. יהיה גם צמחוני. וגם כשר.
      -הסרט תלוי במספר המשתתפים והזמן המוחלט: אם יהיו מעט או שלא יהיה אכפת לכולם להשאר הרבה, הוא יהווה הפסקה מתודית באמצע. אם לא, הוא יהווה את הגראנד פינאלה, ורק מי שירצה ישאר. והוא יהיה גלאקסי קווסט. אם הסרט יהיה בסוף (החלטה תצא ביום ראשון, עם הוודע מספר המשתתפים והעדפות הזמן), אפשר להצטרף רק לסרט, אם לא הייתם נוכחים בסדנא.
      -הגבלת זמן: לא יתקבלו סיפורים שלוקח להקריא אותם יותר מ – 8-10 דקות. זה *הרבה*. איך תדעו אם הסיפור שלכם עומד בקריטריונים? הקריאו אותו ומדדו זמן. זה יתן לכם אינדיקציה לגבי העמידה בזמנים והקריאות שלו גם יחד.

תגובות, הארות, הערות, קריאות ללינץ' והצעות שוחד: astronomi@yahoo.com או איציק 136733483.

• #178488 הגב
      שלמקו
      משתתף

באופן טכני יותר:

Message from yahoo.com.
      Unable to deliver message to the following address(es).

:
      64.157.4.84 failed after I sent the message.
      Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry your message to
      astronomi@yahoo.com cannot be delivered. This account has been disabled
      or discontinued. – mta464.mail.yahoo.com

בכל מקרה, מכיוון שיש לימודים בטכניון ביום חמישי (ככל הנראה), אני מעדיף שהסדנא תהיה באחה"צ. תרשמי אותי, כבר יש לי סיפור, (רק נשאר לי לראות שהוא מספיק קצר).

ואת יודעת שאני עדיין לא יודע היכן את גרה, נכון?

• #178489 הגב
      גל
      משתתף

זה אמור להיות astronomi*23*@yahoo.com

• #178490 הגב
      שלמקו
      משתתף

לא שמתי לב שהמחשב היה באנגלית.

ובכל מקרה, ה23 זה באימייל של lantiv, אני חושב.

• #178491 הגב
      גל
      משתתף

נסה ותהנה

• #178492 הגב
      שלמקו
      משתתף

נעמי ראתה את מה שיש לי להגיד לה, והיא תתקן את האימייל בכל מקרה.

• #178494 הגב
      אל
      משתתף

אני יכול לבשל פסטה ורוטב אם זה עוזר ואני מעדיף סרט באמצע כי לשמוע הרבה סיפורים רצוף נשמע מתיש.

• #178496 הגב

אין בעיה, בכל שעה :)
      הדואל שלי הוא astronomi23@yahoo.com, כמו שגל כתב נכון. בלנטיב זה astronomi@lantiv .com, אבל גם זה מוביל לדואל ביאהו, כך שזה לא באמת משנה.
      בבקשה יפה שלחו דואל הרשמה, כדי שאני אוכל לדעת באופן ברור מי בא ומה ההעדפות – בפורום זה תמיד מתבלגן. תודה, בשם ההנהלה וצוות העובדים.

• #178497 הגב
    • #178498 הגב

אי אפשר לשמוע ולבקר כל כך הרבה סיפורים בלי הפסקה! וגם צריך לאכול מתישהוא, לא?

השאלה היא אם נערוך הפסקה של שעתיים ורבע-וחצי באמצע (אוכל וסרט), או הפסקה של 3/4 שעה באמצע וסרט בסוף.

• #178499 הגב
      Boojie
      משתתף

סדנת כתיבה, לא סדנאת כתיבה. הכתיב הזה עושה לי חררה… :-)

• #178502 הגב

איפה הפינה? אה, מצאתי.
      זה מה קורה שהולכים ללמד ילדים בא'-ג'… גרררר.

• #178509 הגב

חלקים נרחבים מהאוכל יוכנו טרום-סדנא, כך שלא תצטרכו להביא מצרכים. אבל כל משתתף יתרום 5-10 ש"ח (נראה כמה זה יעלה) לכיסוי הוצאות.
      מוסכם?

• #178510 הגב
      ???
      משתתף

איפה הסדנה אמורה להיערך?

• #178511 הגב
      יעל
      משתתף

עשרה שקלים? איך אני אעמוד בזה?

ונעמי, אולי הגיע הזמן לפירסום הוראות ההגעה, או לפחות למשלוח הטלפון שלך לאלה שנרשמו באימייל, כדי שאם מישהו יהיה מנותק מאינטרנט חס וחלילה, שעדיין יוכל להגיע ביום חמישי, וידע איך ולאן. אני אשלח לך את הטלפון שלי באימייל, Just in Case.

• #178514 הגב
      גל
      משתתף
    • #178516 הגב

ירקות קודם כל:
      – נא לא לשכוח להדפיס את הסיפור במספיק עותקים – 11, זאת אומרת.
      – שעת התחלה: *17:00*. נא *לא* לאחר. מי שרוצה לבוא קודם מוזמן מאוד, רק שידע שהוא מסתכן בסיוע לדבר הכנת אוכל… :)
      – שעת סיום פתוחה לקהל הרחב.
      – יש סרט. גלאקסי קווסט. נקבע במקום אם אנחנו רוצים לראות אותו באמצע או בסוף… בכל מקרה, בסוף תהיה אפטר-פרטי פרועה (או שלא…), לשיקום האגואים הפגועים.
      – יש מקום לישון למי שלא יכול לחזור בלילה מאוחר לביתו. הרבה מקום לישון.

ועכשיו, הוראות הגעה:

ברכבת:

1. יורדים בתחנת "חוף הכרמל".
      2. עוברים במנהרה, יוצאים, ופוסעים מעדנות אל תחנת האוטובוס, הנמצאת 20 מטרים שלמים מתחנת הרכבת, על הכביש. לוקחים אוטובוס 11 או 99, ומבקשים מהנהג לרדת במרכז חורב.
      3. יורדים בתחנת מרכז חורב.
      4. *אם נסעתם ב -11 *- עולים במעלה הרחוב, חוצים את הכביש שנתקע לכם בין הרגליים (לא זה שפונה ימינה – זה שממשיך ישר), וכשאין לכם ברירה אלא לבחור בין מעבר חצייה קטן שמאלה לבין אחד גדול יותר ומרומזר ימינה, לוקחים את השמאלי. יורדים ברחוב הקטן שנמצא שם – זה רחוב גת, הידוע גם בכינויו "הרחוב של נעמי". כשרואים בית עם מרפסת גדולה-גדולה נכנסים לשביל. משם יהיו שלטים קטנים ועליזים שישמחו להסביר לכם לאן ללכת.

*אם נסעתם ב- 99*, חוזרים אחורה בניגוד לכיוון בו נסע לו האוטובוס עד שנתקלים במעבר חצייה. חוצים, וחוצים גם את הבא בתור שמעביר אתכם ישר מאי התנועה שעמדתם עליו למדרכה, צמוד למאפייה עם ריח משגע. ממשיכים ישר עד שעוד מעבר חצייה נתקע לכם בין הרגליים – הפעם מרומזר וכפול. חוצים את שניהם – עכשיו משמאלכם נמצא מעבר חצייה אל רחבת הקניון מרכז חורב. מסובבים אליו את הגב וחוצים את המעבר הכפול המרומזר שהיה קודם מימינכם, עד לעוד אי תנועה! חוצים את המעבר הקטן יותר, השמאלי.יורדים ברחוב הקטן שנמצא שם – זה רחוב גת, הידוע גם בכינויו "הרחוב של נעמי". כשרואים בית עם מרפסת גדולה-גדולה נכנסים לשביל. משם יהיו שלטים קטנים ועליזים שישמחו להסביר לכם לאן ללכת.

באוטובוס:
      1. אם הוא מגיע למרכז חורב, יורדים במרכז חורב. אבל מכיון שרוב הבין-עירוניים מגיעים רק לתחנה מרכזית חיפה, יורדים שם. קחו בחשבון שמרגע שהגעתם לתחנה מרכזית יקח לכם בערך 3/4 שעה להגיע לביתי הצנוע…
      2. הולכים עד לקצה הרחוק מן הכניסה של שורת התחנות התוך-עירוניות. לוקחים משם כל אוטובוס למרכז חורב…
      3. אם האוטובוס הוא 23, 23 א, 28, 30, 31 – ראה הוראות הגעה של "אם נסעתם ב-11" לרכבת.
      אם האוטובוס הוא 21, 22, – יורדים בתחנת מרכז חורב, ממשיכים עם כיוון הנסיעה כמה צעדים עד שרואים רחוב קטן מימין. זה גת, "הרחוב של נעמי", מיודענו. חוצים לצד שני ומחפשים בית עם מרפסת גדולה. שביל, שלטים – כמו ברכבת.
      אם האוטובוס הוא 20 א, 24, 37, 37 א – יורדים בתחנת מרכז חורב, חוזרים אחורה (בניגוד לכיוון התנועה) 10-20 מטר עד שצץ רחוב גת משמאלכם. יורדים בו עד לבית עם המרפסת הגדולה. לא חוצים שום כביש, בכלל ולגמרי.

באוטו:
      נכנסים לחיפה בכניסה הראשונה. זאת אומרת ימינה איפה שכתוב "לחיפה", שוב ימינה כשהכביש מתפצל לשניים (הימינה הוא ההתפצלות הקטנה יותר) ושוב ימינה בצומת T.
      מייד אחרי שפניתם ימינה בפעם השלישית (זאת אומרת שאתם נוסעים, בעצם, לכיוון ההפוך ממנו הגעתם), קחו את הנתיב השמאלי כדי לפנות שמאלה בהזדמנות הראשונה. פניתם שמאלה? יופי, עכשיו מימינכם נמצאת המפלצת הכסופה, הענקית והמכוערת שנקראת "קניון חיפה", ומשמאלכם החללית התכלכלה-ירוקה שנקראת "מרכז הקונגרסים". אי אפשר לפספס את שתיהם – אם אתם לא רואים אותן, תתחילו לדאוג! ותבקשו הוראות לכיוונן.
      עכשיו אתם עולים לכם את רחוב פרויד, עולים ועולים ועולים בפיתולים-לים-לים. כשעברתם רמזור (יש רק אחד בפרויד), כנסו לכוננות ספיגה – עוד דקה תבוא פנייה שמאלה. רואים טרמפיאדה ופנייה שמאלה, הראשונה מאז הרמזור? כן, שם אתם צריכים לפנות.
      עכשיו נשאר לכם רק לפנות ימינה לתוך גת, "הרחוב של נעמי", ולחפש חנייה. הבית עם המרפסת הגדולה שם באמצע הוא זה שאתם מחפשים :)

זה הכל, היו שלום, תודה על הדגים ולהתראות ביום חמישי :)

• #178517 הגב
      ???
      משתתף

1. אה, "חוף הכרמל" זה לפני או אחרי "בת גלים"? או בתרגום חופשי, האם ניתן לקחת את רכבת האקספרס, שכשהייתי בצבא לפני שנים רבות היתה עוצרת בבת גלים כתחנה ראשונה בחיפה, או שעלי להסתפק במאספת?

2. לבית שלך יש מספר? (זאת אומרת, אני בטוחה שברחוב גת האגדי יש רק בית אחד עם מרפסת גדולה, אבל בשביל השקט הנפשי, איזה מספר???)

3. באיזו תדירות באים קווים 11 ו 99? (אולי בכל זאת אופציית האוטובוס מתחנת הרכבת בתל אביב טובה יותר מהרכבת?)

4. חמש זה קצת מאוחר, לא? אבל אם אין ברירה, אז יכול להיות שאני אשאר לישון אצלך.

יעל (שרצה לסיים את הסיפור שהיא עובדת עליו, כדי שיהיה לה מה להדפיס באחד עשר עותקים ולהביא לסדנה…)

• #178518 הגב
      ???
      משתתף

אה, הסתכלתי באתר הרכבת, וראיתי שיש רכבת אחת שמגיעה ב 15:49, ואחת שמגיעה ב 16:30. מה זמן ההגעה המשוער מתחנת הרכבת אל הבית שלך? או, האם לקחת את הרכבת המוקדמת יותר או המאוחרת יותר? (אם את ממש צריכה סיוע בעניין האוכל, אז אני אשמח לקחת את הרכבת המוקדמת יותר, אבל שאלת אכילות המזון אינה באחריותי).

דרך אגב, זה גם ענה לי על השאלה הראשונה. מסתבר שכשבאים מכיוון תל אביב תחנת חוף הכרמל היא *לפני* בת גלים.

יעל (שנדהמה לגלות מה השעה, ורצה לישון, אבל מחר היא תסיים את הסיפור ותדפיס אותו באחד עשר עותקים…)

• #178521 הגב
      גל
      משתתף

כדי שאוכל לחפש בוואלה מפות. אלא אם כן תוכלי להסביר לי איך להגיע לביתך מכיוון יקנעם/טבעון.

• #178522 הגב
      גל
      משתתף

מספר הטלפון שלך, כדי שאם מישהו יסתבך, הוא לא יצטרך לחפש אינטרנט כדי ליצור איתך קשר.

• #178525 הגב

1. זה לפני בת גלים, אבל גם האקספרס עוצרת שם. אל תאמללו את עצמכם עם המאספת, האקספרס מגיעה הכי מהר והאוטובוסים מתואמים איתה.
      2. יש מספר. 5. בדיוק אמצע הרחוב. אבל לא רואים אותו – הוא מזמן דהה. את המרפסת, לעומת זאת, רואים גם רואים…
      3. כל אחד מהם עובר פעם בחצי שעה, אבל הפעם הזו מתואמת עם הרכבות. חמש דקות אחרי הרכבת יוצא האוטובוס, ולוקח לו 10 עד 15 דקות להגיע לחורב. ממש ממש עדיף רכבת!
      4. הרוב המכריע של האנשים לא *יכול* להגיע לפני 5, ואף אחד לא טען שהוא מעדיף מוקדם על מאוחר… בכל מקרה, יש הרבה מיטות פנויות :)

• #178526 הגב

זו שמגיעה ב- 16:30 מספיקה לגמרי, אלא אם בא לך לבוא מוקדם ולשעשע את גל, גל (מייפל) ואותי :)

• #178527 הגב
    • #178528 הגב
      יעל
      משתתף

אתר רכבת ישראל ייתן לכם את כל הפרטים הנחוצים לנסיעה ברכבת לביתה של נעמי.

• #178529 הגב
      גל מבולבל
      משתתף

והנה אתר אגד.

• #178530 הגב
      יעל
      משתתף

אולם ההוראות של נעמי לגבי האוטובוסים נראו לי ברורות להפליא, ואני חושבת שאני אלך על זה… :-)

• #178538 הגב
מציג 27 תגובות משורשרות
מענה ל־סדנאת הכתיבה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: