ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › ליל שימורים
- This topic has 9 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 4 חודשים by Preacher.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
היה זה לילה קודר וסוער.
אדיה הקפואים של הערפילית התפתלו סביב עצמם, כך הבחינה מבעד לחלון חלליתה החדשנית, באפלתו הנצחית של היקום.
היום הוא היום, היא ידעה. או שמה זה לילה? הן תמיד לילה הוא זה באפלתו של החלל, והלילה הזה יהיה קודר וסוער מכולם.
היא ליטפה את חתולתה בחום, נהנית מגרגורה של הנמרה הקטנה על ירכה. מאז שהוצא צו 8-ג' לפקודת החלל המאוחדת, חתולים היו בעל החיים היחיד שהורשה לעלות על ספינות החלל.
כן, הלילה הוא הלילה.
מעטות הן אנדרואידיות העינוגים שמגיעות לעמדה בה היתה, בה יוכלו להשפיע על גורלן של עשרות אלפי מערכות שמש.
היא לא נהנתה לחשוב שגורל היקום נתון בידיה. -
Boojieמשתתף
באמת, רציתי לשאול אותך, למה לא באת לארמגדון קון?
ולגבי ה… אהמ… סיפור: לא זכור לי שפתחנו את תחרות לילה סוער וקודר מחדש… בתור קוריוז חד פעמי זה בסדר ומשעשע, אם יתחילו להיות כאן יותר מדי קטעים כאלה אני אמחק אותם עד עפר.
אגב, ברור שזה כותב עתיר נסיון, הוא ידע היטב שלא יהיה ביכולתי למחוק סיפור שיש בו חתול. P-: (ולמי שיש לו תוכניות בנושא: אל תסתמכו על זה!) -
NYמשתתף
היות וגם במקרה של כיבוש הבוג'י באמצעים לא כשרים שכאלה, עדיין עומד אנכי על המשמר. ואני, מה לעשות, אדיש לחתולים.
טוב, אולי כשהם עשויים היטב, עם מעט רוטב ברביקיו נושן ומלפפון חמוץ של סבתא… -
???משתתף
באותם ימים, עברתי ברית מילה מחודשת, ונבצר ממני להגיע.
התנצלותי גם על פרסום הסיפור ללא אתראת "מין קשה בכפייה". לא אשכח בעתיד להזהיר, וכולי תקווה שיותר לא אעבור בכך על כללי הפורום.
-
שלמקומשתתף
חתול? רק עם כרוב כבוש וצ'יפס! (מתכון מקורי של דה-ז'ור)
-
כליל נאורימשתתף
-
???משתתף
-
שלמקומשתתף
-
???משתתף
אתה מחלל (בחלילך) את שם קודשו.
-
Preacherמשתתף
דה ז'ור מפרה את חוק שימור החומר!
השניצלים עשויים מחתול, נכון?
ומה החתולים אוכלים? שאריות של השניצלים, כמובן.עדיין לא הבנתי איך זה יכול להיות, אבל ככה זה.
-
-
מאתתגובות