אי דיוקים בפרוטוקול

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אי דיוקים בפרוטוקול

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162045 הגב
      קוסם נחש
      משתתף

ניסיתי לפרסם תגובה בעמוד המתאים אך ללא הצלחה…

בכל מקרה, להלן מספר אי דיוקים שאני חושב שנכתבו בפרוטוקול (לפי מספרי סעיפים)-

3א. לפי מה שאני הבנתי, ההחלטה שנתקבלה היא שתוקם ועדה אשר תגבש מטרות אגודה חדשות (אם היא אכן תגיעה למסקנה שיש לעשות כן לאחר דיונים) ותביא את המטרות הללו לאישור האסיפה כבר בכינוס המיוחד בעוד שחצי שנה. זאת, מאחר ועל פי עמנואל העבודה מול רשם העמותות הינה ארוכה.
      3ב. שוב, לפי מה שאני חושב באסיפה המיוחדת המוזכרת בסעיף זה כבר אמורים לאשר את המטרות החדשות על מנת להתחיל את העבודה מול רשם העמותות.
      4ב. למיטב זכרוני, מה שהוחלט זה לבדוק את ההשלכות של הטבעת המחיר על המימד העשירי. לא הוחלט לעשות את זה. שמעתי בחצי אוזן שיש סיכוי שתהיה בעיה חוקית לעשות כן כי הכסף שמממן את המימד מגיע ממנהל התרבות (נכון?) ויש סיכוי שהטבעת המחיר נוגדת א תההסכם איתם..

אשמח אם מישהו יבהיר לי שזכרוני משקר לי…
      מזל טוב לועד החדש!

• #174126 הגב
      ???
      משתתף

בסעיפים הראשונים אתה צודק לחלוטין. בנוגע למימד, למרות שהועלתה ההסתיגות שציינת, האסיפה אישרה את הטבעת המחיר על העטיפה (ובכל זאת, כמובן, עדיין יש לבדוק את חוקיות הענין מול מנהל התרבות).

בכל מקרה, מן הראוי שהפרוטוקול שפורסם יתוקן בהקדם. בסופו של דבר, אנשים זוכרים את מה שכתוב ולא את מה שהוחלט.

• #174139 הגב
      קוסם נחש
      משתתף
    • #174149 הגב
      עופר 2
      משתתף

חברי הוועד בטח עסוקים מעל לראש, יכול להיות שפשוט אין להם כרגע את הזמן לבדוק את פורום האגודה.

• #174154 הגב
      ???
      משתתף

אני אשלח מייל לאחד מהם…
      פשוט רציתי לוודא שאני צודק לפני שאני מטריד אחד מהם…

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־אי דיוקים בפרוטוקול

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: