שלום לכם
בשני לחודש קיבלתי מגל חיימוביץ מייל המודיע לי שמועמדותי לועד נדחתה מאחר ואיני חבר באגודה (חברותי בה פגה בחודש שעבר, וחידשתי אותה רק היום). לא היה לי מושג מה כוונתו בכך, והעניין נשתכח ממני לרוע המזל.
הערב הובא לידיעתי שהצעתי את עצמי כמועמד לחברות בוועד, בעמוד הזה:
http://www.sf-f.org.il/story_784
בהודעה שמתחילה במלים:
מועמדותי לוועד אגודת המד"ב
יובל וליס (שבת, 01/10/2005, שעה 19:09)
1. יובל וליס.
2. 33.
3. במשך שנות פעילותי תרמתי רבות לקהילה. הרציתי שתי הרצאות במסגרת תא הבאר, תרגמתי סיפורים ומאמרים רבים. אני מנהל את הקהילה הטולקינאית בפורום תפוז.
וכן הלאה.
להלן תגובתי:
הודעה לא הועלתה על ידי, ולא נכתבה מעולם על ידי (מעולם לא אייתתי את שמי 'וליס' אלא 'ווליס'; כל מי שמעוניין לבדוק בגוגל, יגלה כי כך היה הדבר מאז ומתמיד; כמו כן מזה שנתיים אינני חבר בקהילה הטולקינאית שב'אורט'). אינני מעוניין להיבחר לועד האגודה, וממילא כל דבר שנכתב תחת השם 'וליס' באותו עמוד, אינו שלי ואינו מייצג את דעותיי בשום צורה שהיא.
צר לי אם יש אנשים שנפגעו מדברים שנאמרו כביכול בשמי. אני שב וחוזר: הם לא נאמרו על ידי בשום אופן.
אני מאמין שמישהו רצה לפגוע בי בדרך זו. אני מכיר לפחות אדם אחד שמעוניין בכך, ושפתח שתי קומונות ב'תפוז' בשנתיים האחרונות, שכללו הודעות שינאה והסתה נגדי. אשמח לצטט אותן כאן, אם יהיה צורך.
אם יש למישהו ספק בדבר או שאלות נוספות, הוא מוזמן לפנות אלי (במייל, מסנג'ר ICQ או טלפון).
בתודה,
י. ווליס